Bazı kadınların terbiyesizliği

evet ya bu ne terbıyesızlık. senın boşanmayacağının garantısı var mı... o boşanan bırçok arkadaş erkeğinin yediği her haltı hazmedemediğinden gururundan boşamıştır oh iyide yapmıştır. ne hakkın var boyle konuşmaya. yarın ne olacağının garantısı var mı.....
bu arada dul değilim ama yaptığın çok ayıp herkesı genelleyemezsın ustelık çok çirkin bır tavırla yapamazsın bunu

Ben de kocalarını george cooloney sanan kadınları anlayamıyorum....
Dünyada tek erkek sizin kocanız değil kendinize yahu

Sen boşandığında erkeksiz duramazsın o zaman. Kullandığın ifadelerden bu çıkıyor.
Yani yine erkek delisi sen oluyorsun. Bilmem anlatabildim mi.

kocanı bana yollasana bacım belli ki sen memnun edemiyorsun........................

Konusma seklinizi adabinizi degistirin bence sizin icin diyorum hic hos degil.. Bir kadin böyle konusmamali agir basli nezaket icerisinde konusmali..

Sen boşandığında erkeksiz duramazsın o zaman. Kullandığın ifadelerden bu çıkıyor.
Yani yine erkek delisi sen oluyorsun. Bilmem anlatabildim mi.

ben boşanmam siz merak etmeyin, o beni bırakırsa tüm iş hayatı biter.

kocanız çok üstün özellikli ya, diğer kadınlar da ondan koşturuyolardır, dayanılmaz adama dayanılmaz naparsın

O sizin dul ve tehlikeli dediğiniz kadınlar varya emin olun kocacığınız yüz vermese hiç bişi yapamazlar zaten hiç işleri güçleri yokta bulunmaz kocanızı bastan cıokartmaya calısacaklar ilginç gercekten

evliliği yürümeyen beceriksiz mi? evliliği devam eden erkek kıymeti bilen süper kadın mı?

bir kadın erkeği varsa kadındır,yoksa yollu mudur?

bu nasıl bir üslup,nasıl bir hayata bakış tarzı?

cnm önce üslubunu düzelt ikiye böler falan mahalle kavgasına döndü ortalık
boşta gezen kızlar alınacaklar diyede genelleme yapmışında çok özgüvenlii gördüm seni bi gün sende o katagoriye girmessin İNşALLAH
Senin ciddi problmlerin var bence tedavi olmalısın
Bu genellemelerle insanları incitebilirsin !

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

Sanırım sizde kocanızı bulunmaz hint kumaşı görme durumu var.

Sizin 2 tane arkadaşınızın kocası adam değilmiş,o yüzden boşanmışlar.

Bir kadının hayatını idame ettirmek için illa bir erkeğe ihtiyacı yoktur,bence siz kafayı fena takmışsınız bu konuda yardım alsanız sizin için iyi olur.

Bu arada ''Sakınan göze çöp batarmış'' aman dikkatli olun.

Bir de "erkeği olmayan" boş beleş kadınlar demiş yahu Ne demek bu biri bana tercüme etsin

Allah erkeksiz bırakmasın seni

bir insanın totosu ne kadar yükseğe kalkarsa o kadar yüksekten yere çakılır. aman dikkat edin canınız yanmasın.... Öz güven patlaması yaşıyorsun sanırım ne içtin bizde sölede bari bilelim..........

kocanız vefat ettiğinde yine erkeksiz kalmış olcan.
zaten bu gidişle herif dırdırdan gider çok dayanmaz.

evlerden ırak bi tarzınız var maşallah. boncuk da kondurayım da nazar değmesin.

ne kadar büyük konuşuyorsun ya. belki eşin boşamayacak ama sen boşanmak isteyeceksin olamaz mı ? çok gençsin sanırım hayatın insana neler getirebileceğini bilmeyecek kadar da toysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…