evliliği sürdürmeyi başarı-başarısızlık vs. gibi değerlendirmen çok yanlış. hayat bu insanın başına herşey gelebilir herkes boşanabilir ya da kanı bozuk bir eşe rastlamış olabilir büyük konuşmamalısın.
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
Sen boşandığında erkeksiz duramazsın o zaman. Kullandığın ifadelerden bu çıkıyor.
Yani yine erkek delisi sen oluyorsun. Bilmem anlatabildim mi.
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
cnm önce üslubunu düzelt ikiye böler falan mahalle kavgasına döndü ortalıkbenim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
hey maşallah. ne kocalar varmış
benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
Maaşallah ama böyle ulu orta deme nazarımız değer
eğer şaka değilse gerçekten çok acı...
ben boşanmam siz merak etmeyin, o beni bırakırsa tüm iş hayatı biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?