Bazı kadınların terbiyesizliği

bi söz var ' 3 KURUŞLIK ADAMA 5 KURUŞLIK DEĞER VERİRSEN ,KALAN O 2 KURUŞA SATAR SENİ ' diye. tam da içinde bulunduğumuz zaman için söylenmiş bi söz. şu zamanda kendine güvenmeli bite, zaten herkes kendine güvense kendini bilse şu deli saçması alakasız ilişkilerin hiçbiri olmayacak ....

kocişine güvenip kadınlara güvenmiyormuş. biz de bi laf var

çocuğuna da, kocana da asla yapmaz demeyeceksin

kimse senin kocan için ölmüyor. bekarları ve boşanmış arkadaşları rahat bırakın artık

inanın çok komiksiniz. yazdıklarını okuyunca direkt mahalledeki dedikoducu hanımlar aklıma geldi, sizin adınıza üzgünüm.
insanları bir kefeye koymanız doğru değil. şahsiyeti olanlar vardır, olmayanlar vardır.
gördüğüm kadarıyla kocanıza çok aşırı derecede güveniyosunuz ama diğer yandan dul hanımları şikayet ediyosunuz.
Kimse kendi başına karşı tarafı etkileyemez. şuan bekar bir bey sizi etkilemek için uğraş verse siz kocanıza sevginizden hiç bir şekilde karşıya taviz vermezsiniz.
burda sorgulamanız gereken şey dul hanımlar değil, kocanız emin olun.
size önerebileceğim en hayırlı şey kendinize özeleştiri yapıp, bu mahalle beyninizi terketmeniz.
kolay gelsin.

birleşip bi tasma alalım. üstüne de made in jersky yazalım. kimse yaklaşmaz kocanıza

Son düzenleme:

hahahaaaa :) çok doğru söylemişin.. bnce bnlar adile naşitle tarık akan gibiler.. :)

bnce sen paronayaksın.. kocan ehh biraz yakışıklı we çewresi war.. senin kendine güwenin sıfır.. ben anlamıyorum yaa. insan hemcinsleri adına nasıl böyle şeyler düşünebiliolar.. siz önce sorunu içerde arayın.. objektif olursanız koanızında ne tür bi insan olduğunu görürsünüz.. size üzüldüm gerçekten... çok basit düşünmenize..

ne kadar yalnış bir genelleme. dul kalmayı kimse kendisi: seçmez. seninde başına gelmesi yakın olabilir. insanları bu tarz konusarak çileden çıkartma bence. git eşinle hallet dulların suçu ne?
eşinlede tarzın buysa hep seni bulur evet.

bana göre bu hikayeden ibaret asli astari yok ilgi odagi olmak icin atti ortaya bi laf gelene sayyo gidene sayyo sen bayanda olsan (IMKANSIZ ZÜPPE AGZIYLA KONUSUYORSUN) dul bayanlara kurban ol ne olursa olsun kimse senin kadar ruh hastasi ve piskopat olamaz resmen eziksin!!!

evli bir bayanda evli bir erkeğe sarabilir pekala. yani bu durumda sizde bigün bu duruma düşebilirsiniz.
ayrıca şunu da unutmayın ki siz de bir dul adayısınız. ( dul kelimesinden oldum olası nefret etmişimdir ne soğuk bir kelime)

bunun için (iş hayatı için) seninle olan birini şimdiden bırak bnce.. parayı bulunca zzaten tekmeyi yersin bu akılla :)

ozamanda burda alir solugu kocam beni sepetledi yeni birini nasil ayartirim kocaniza sakin güvenmeyin diye nasihatta verir utanmadan gene diyorum bu bir erkek tansiyon ölcüyor bayan ismi altinda

Bu nasıl üslup ya hani hiç işi gücü olmayan evde oturup bütün gün dedikodu yapan mahalle kadınları gibisiniz , benim ablamda dul eşi vefat etti , haddinizi bilin. Neden genelleme yapıyorsunuz ki. Sizin gibi kadınlar herşeyi hakediyor bence kocanız sizi aldatsa bile ona suç bulmam yani. Bu üslubla çevrenizde insan kalmaz sizin.. insanın fikri ne ise zikride odur! Çok sinirlendim ya !

Son düzenleme:
konu=komik
konunun sahibi=dahada komik
üşenmeyip yazışana=helal
konun fake olduğunu anlamayan=çok komik

konu kapansada rahatlasak

İnsanları germek için özellikle seçilmiş kelimeler,
bunu bildiğim halde bile gerildim evet, çünkü sizin gibi
bu kadar saçma sapan düşünen , haddini bilmez tipler var gerçek hayatta,
her ne kadar siz öylesine, zevk almak için açmış olsanız da konuyu,
böyle tipler var malesef.
İnsanları gerdiniz ne kazandınız o kısmı hiç anlayamıyorum, tebrikler.

ben de onu diycektim arkadaşlar konu sahte çıktı, boşuna sinirlerinizi germeyin,

Yaşasın kadın dayanışması

ilk mesajı okuyarak cevap yazıyorum nasılsa döneceksin zaten ziyaretçi olarak da okuyorsundur
neyse konuyu okuyup yine yazıcam

şimdi canım ben dul ve çocuklu bir kadınım
tabi bıktım yalnızlıktan
ben de istiyorum hayatı biriyle paylaşmak
hayatın yükünü paylaşmak

ammaaa
ben önce erkeğin seçtiği kadına bi bakarım kardeş
bu adam bunu mu ikna edebilmiş bunu mu beğenmiş diye
inan ki senin durumunda kocan için hiç endişelenmene gerek yok
zira ancak bu kapasitedeki birini beğenen adam benim gözümde ...cık...olmamıştır

Dul? Erkeği olmayan? Kadınsınız bir de...

Nice "dul" kadınla gördüm on erkeği cebinden çıkarır. Nice erkekler vardır suçunu 2. kadına atan tırsak basiretsiz...

Bu forumda daha kaç kere yazıcam bilmiyorum ama öyle işte. Biz kadınlar kendi cinsimize değer vermiyorken erkeklerden öyle birşey beklememeliyiz. Kendi kadın kimliğimize saygı duymayıp bir başka kadına baktığımızda onu "dul, erkeksiz, bakire, bozulmuş, koca bulmuş" diye ayırıyorsak yazık bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…