Bazı kadınların terbiyesizliği

çok şükür allahım eli ayağı düzgün bi eş nasip etmiş bana.en azından benim bi kere görüpte aşık olabileceğim,bütün gün dışarda olduğu halde arkasında sinek uçurtmayan eve ve bana laf getirmeyen bi adam...her halükarda suç kadınlarda.erkek kadının peşine takılır kuyrul salladı derler kadın erkeğin peşine takılır boş beleş olur.kadın olarak utandım şahsen.ha bu arada genelde bu tür olaylarda erkek bekarım yada boşanmak üzereyim der cehennem hayatı yaşıyomuş gibi anlatır.biliyorum çünkü.neyse sağlık olsun..umarım herşey yoluna girer.

Kesinlikle bende aynı kanıdayım yazınca ; yazdıklarımı tekrar tekrar okudum.

Yanlış mı anlaşıldım ; yanlış mı anlattım acaba diye ?

Bu işte bir yanlışlık olduğu kesin de

Bu sitede sizin yazdıklarınızla uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan onlarca dul bayan var bunu biliyor musunuz siz!

Çok yanlış konuşmuşsunuz.

şu anda cinler tepemde,o kadar sinirlendim ki anlatamam..rahatsız olduğum bir başka konu da kk gibi bir sitede nasıl böyle bir densize müsaade ediliyor?banlandığını tahmin ve umut ediyorum inşallah öyledir....
ne demek erkeksiz kadın?herkes evli ya da biriyle birlikte olmak zorunda mı?istemediği için ya da başka nedenlerden dolayı yalnız olan pek çok kadın vardır..bi de dul ve çocuklu demişsin iyice sinirlerim zıpladı...sen kendini ne sanıyorsun yaaa?bence şuurunu kaybetmişsin,kocana o kadar güvensizsin ki gözün dönmüş...
yazıklar olsun bu zihniyete...senin elinde senet mi var dul kalmayacağına dair?

yani haklısın o konuda ama nedense benim etrafımdakiler mi böyle yaa, ne yapıcam kocamada güveniyorm ama o kadınlara değil, dullar özellikle de çocuklu dullar.

Çok yalnış konuşuyorsunuz.Benim annemle babamda ayrı..Herkesi aynı kefeye koymayın lütfen.Çok kırıcı ve itici.

Arkadaşlar,
Yaradılış,karakter,huy meselesi bu durum..
Yada hani Çerkez'ler atıyorum,hamarattır,Gürcü'ler mutfakta başarılıdır gibi genellemeler de ne kadar yanlış..Yada İzmir'li kızların hepppsi mi güzel?!
Tüm dul bayanlar da aynı değil elbette..
Yada tüm bayanlar yada adamlar..........
Bu konuda bahsedilen 'kötü niyetli' bir dul kadın..

Son düzenleme:
evlenmek kadar boşanmak da helaldir ve de doğaldır.

kimse laf edemez!!!

ayrıca herkes aynı kefeye konulamaz.insanlar dul,ayrılmış felan diye de yaftalanamaz.

anlaşamazsın,eşin ölür,bişey olur Allah korusun.ne var bunda,dul kalırsın ne yani...

insanın başına neler geleceği belli olmaz.

ayrıca bu durumlarda suç karşılıklıdır.

yok kuyruk sallıyo da bilmem ne!!!

senin eşin de umursamasın efendim.

Allah Allah

bizim bi komşu vardı ,eşi vefat etmişti kadın 40 yaşlarındaydı ama 60 yaşında gibi giyinir hareket ederdi kendine evlatlarına laf getirmemek için.saçları bembeyaz ,üzerindeki fistan 60 yaşındaki ninelerin tercih ettiği bi kıyafetti.tesettürlü ve efendi bi kadındı.kaç yıl komşuluk ettik bi yanlışını görmedik. tabi daha farklı insanlarda vardır elbet ,her kesimin ,her bölgenin ,her cinsin ,her şehrin yani herkesin iyisi kötüsü vardır muhakkak. belli ki bu arkadaşın etrafındakiler sıkmış canını ona denk gelmiş iyi olmayanlar. kimse dul olmayı,dul kalmayı istemez. KİMSE BOŞANMAK İÇİN EVLENMEZ. genelleme yapılması hoş değil ama sakin olun bacılar belli ki o da bi anlık galeyanla yazıvermiş

Bu arada kadınların iradesi 1000 birimse mesela,erkeklerinki 10 birim bana kalırsa..
O zayıf irade de fazla zorlanmamalı..
'Kötü niyetli' kadınlar var evet ne yazık ki..
Nolur nolmaz.. Korkulu rüya görmektense,uyumamak hayırlıdır..

Arkadaşın bu konuyu açma amacı nedir? ne yapılmasını bekliyorsun tüm ayrılmış kadınları yokmu edilsin nedir yani çok komiksiniz
şimdi küçümsediğiniz , o çok değerli bulunmaz hint kumaşı eşinizi sakındığınız bu kadınların durumuna düşmeyinde
madem konu açmışsınız bende fikrimi bildireyim ;Arkadaşım bir erkeğe bu kadar değer verme çünkü kendi değerinden düşürürsün bu lafımıda unutma sen bu kafayla gidersen ilerde benim ne demek istediğimi anlarsın hakta verirsin
Allah kendini beğenen , başkasını küçümseyen , eleştiren , yargılayan insanları sevmez

Zaman o kadar değişmiş ki,evliler evlileri tercih eder olmuş adeta
Niçin?
Çünkü 'boşan,benimle evlen' diyen olmayacak.. Her iki kişi de suçlu çünkü..
Namus kavramı anlamsızlaşmış gibi..Fırsatçılık almış başını yürümüş.. vs vs vs
Sevmiyorum içinde bulunduğum zamanı..
Hiç hem de..

allah sizi emiii..niye söylemiyosunuz yaaa konu fake miş neyse yalandan olsa kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok

konu başlığını "benim terbiyesizliğim" olarak değiştir bence.

Bişey daha söyleyeyim;
Ben her ne kadar eşime güvenmeyi her şeyden çok istiyor olsam da........
%100 güvenmem.. Güvenemem..(az önce yazdığım sebeplerden dolayı)
Ben sadece kendime güvenirim arkadaşım..
Arkamı da kollar dururum,aptal yerine konmamak için..

Çok doğru ben 32 yaşımı devirdim bunca yılda sonra anladığım şeyde işte tamda bu kimseye güvenme ve fazla değer verme

Ne alakasi var yahu,her bosanan dul kadin evli erkek pesinde mi,ne bu genelleme,o zaman senin basinada gelebilir bir bosanma,hepimizin basina gelebilir...

yani bosaninca ahlaksiz mi oluyoruz.

öfkeni alamayip burada patlamakta ne,,,Bismillah.

Başlığı 'bazı kadınların terbiyesizliği' diye açmışsınız ama, bu üslupla konuşarak en büyük terbiyesizliği siz yapmışsınız. Bu sitede eşinden boşanmış, veya eşini kaybetmiş bir sürü bayan var. Ne hakla'boş beleş kadınlar ' şeklinde konuşabilirsiniz, belki derdiniz vardır haklısınızdır ama karşınıza 1-2 tane kötü niyetli kadın çıktı diye, bu kadar masum temiz insanı kapsayacak şekilde konuşma hakkını nerden alıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ziyaretciler arasinda konuyu acanda varsa,oku oku,dön dolas tekrar oku,küfür et simdi icinden,ama dogru gel sen yaz böyle

simdi icinden kötü seyler sayiyorsanda dönüp senin olsun

siz konu sahibinin söylediği kadınları aşağılayıcı laflara sadece üzerinize alındığınızda mı karşı çıkarsınız.İnsanlar bazen başka kişilerin hakkını da korumak isteyebilir.Dul ya da 'erkeksiz başıboş' olsa da olmasa da bu sözlere karşı çıkabilir ,onurlu insanlar böyle yapar.Aaaaa bana demiyor nasıl olsa o zaman problem yok deyip köşelerine çekilmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…