- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 318
kesinlikle bende aynı kanıdayım anlatmak istediğimde bu hal böyleyken siz neden kötü kadınlar için kullanılmış o kötü sözleri dul ama iyi olan kadınlarımızın üstüne alınıyosunuz gerek yok yani
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
yani haklısın o konuda ama nedense benim etrafımdakiler mi böyle yaa, ne yapıcam kocamada güveniyorm ama o kadınlara değil, dullar özellikle de çocuklu dullar.
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
Bişey daha söyleyeyim;
Ben her ne kadar eşime güvenmeyi her şeyden çok istiyor olsam da........
%100 güvenmem.. Güvenemem..(az önce yazdığım sebeplerden dolayı)
Ben sadece kendime güvenirim arkadaşım..
Arkamı da kollar dururum,aptal yerine konmamak için..
dul, bekar, erkeksiz kadınların hepsi yazmışsınız ama başıboş beleş tarafını yamamışsınız benim anlatmak istediğim başıboş beleş kelimelerinin bi arada kullanıldığı hiç bir cümle benim üstüme alınacağım bişey olmaz ama burda bi kaç kişi baya alınmış neden? saçma geldi sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?