Bazı kadınların terbiyesizliği

bence konu sahibi eğitimsiz ve güzel olmayan biri..
üni. mezunu eli yüzü düzgün birini bulunca ne oldum delisi oldu. 10 yaş büyük kocası da yaşlanınca kendine baksın diye aldı heralde bu kadını

Son düzenleme:
Konunun akıbeti belli olmuş zaten de ; sahte de olsa açılmış bir konu nezninde söylemek istediklerim var.
Lütfen eşinden ayrılmış arkadaşlarınızı , evli iken can dostunuz sayıp , boşanınca tecrit odalarına almayın.
Evet , türlü hikayeler duyuyoruz değil mi?
Ayartanlar , ayartılanlar vs...
Aman Allahım , nasılda pamuk ipliğine bağlı evlilikleriniz varmış da ; arkadaşınız boşanmış , size gelmiş ve olan olmuş(!)
İnsanları insafsız kategorilere sokmaktan vazgeçmek lazım.
Eşinden ayrılmış kadınlar , sokaklarda '' evli adam '' avcısı olarak zıpkını ile dolaşmıyor.
Neyse ....

Sıkılırım bu gece bitmez diyordum amaaaa :)
Ahh çok eğlendim çoookkk
Teşekkürler sayın 15 kuşak alsancaklı!!! şahıs

Konu sahibinin uslübu yeterince bozuk,kendiside çocuklarıyla ortada kalabilir ve dul adayı,her kadının basına gelebilir.Bekar ya da dul ayrım yapılmamalı(ülkemizde her gün kac yüz kişi boşanıyor)...Zaten genelleme yapması ayrı bir yanlış...Bir erkek bile bu şekilde düşünmez,
Şahsen bir bayanın hemcinsimin bu tarz uslüpta yazıp,dul diye bir ayrım yapıp,bunu çok kötü bir durum diye yansıtması çok utanc verici,yazık böyle düşüncesi olan insanlara sadece acıyorum...

ya nasil birisin sen,dul diye dalga gectin bayanlarda bizamanlar senin gibi evliydi

senin kocana güvenin yok bence

benim hiç bir erkeğe güvenim yok ben kocama güveniyorum diyen kadın yalan söyler o kadar güveniyorum diye idda eden varsa gece 12de eve gelsin telefonuda kapalı olsun 12ye kadar ulaşamayın geldiğinde telefonumun şarjı bitti hayatım bi iş toplantısındaydım dediiğinde hee önemli değil hayatım diyp sarılıcakmısınız yoksaaaaa?? kimse kocasına aslında tam güvenmez canım:) ama şimdilik herşey çok güzel evli vede çok mutluyuz onla ilgili bi sıkıntı yok dul kadınlarla ilgilide bi sıkıntı yok benim çevremdede çok dul var ama iyisiyle kötüsüyle 5 vaki namazını kılan mübarek annelerimizde var başka işler peşinde koşanıda var benim anlamadığım bu konuyu açan kişinin uslubu bu kadar bozuk ve siz kadına saldırıyorsunuz pardon adama artık her neyse cinsi ben o konunun muhattabı deyilsem öyle bi tepki neden veriymki en çok geçmiş olsun eşinde kadında suçlu bence derdim ama sizin tepkiniz hurraaaa bi ağızdan sen nasıl dullara böyle dersin olunca şaşrdım doğrusu neden stres yaptıkı burda bunlar dedim kadın yada adam herneyse bi hikaye uydurmuş ama bu hikaye değilde gerçek var sayarak hepimiz yorum yazdık sonuçta tüm dulla kötü kadındır yazmamışki aslında üstü kapalı kendi yaaşdığı kötü bi olayı sitemkar bi şekilde aslında tüm dul kadınlarıda ayırarark bunuda başıboş beleş kadınlar diye adlandırarark o kötü kadınları dul iyi annelerimizden teyzelelrimizden ayırmış anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana

kocasi ister istemez konu sahibini aldatacak,cünkü kocasini sadece parayla elde tuttugunu saniyor..

kocam yapmaz demekten aciz sadece hele bir yapsin hele bir düsünsün babam elinden alir oyuncaklarini diyor..

hani dizilerde olur ya zengin kiz adami oyuncagi görür..

kocasi öyle ya da böyle aldatacak iste begenmedigi dul mu olur bekar mi evli mi bilinmez..

adamada her firsatta hatirlatiyordur..

dullara ve bekarlara sarmis hanimefendi.

ayip yaptigin diyecemde kiskandi sanacak:)

gerçekten yazık diyorum size başka söz bulamadım, güvenmediğiniz bir insanla evli kalmak sinirlerinizi bozmuş bence konuda saldırgan kimse göremedim ben konu sahibi ve sizden başka biz hepimiz çok eğlendik

kesinlikle bende aynı kanıdayım anlatmak istediğimde bu hal böyleyken siz neden kötü kadınlar için kullanılmış o kötü sözleri dul ama iyi olan kadınlarımızın üstüne alınıyosunuz gerek yok yani

Dul yaşlılar'' mı iyi olur sadece?Genç dullar iyi olamaz mı?:)

Siz de güvenilir,edepli kocalarla evlenseydiniz ''dul veya bekar veya evli '' edepsiz kadınlarla takılmasaydı..,

Şimdi edepli genç dulların ne kabahatı var..

mesele ''edep..

Kategoriye sokmayacaksınız ozaman...

''neden alınıyorsunuz ''diyorsunuz bir de.

Son düzenleme:

basibos beles kadinlar sözüne katiliyorsun yani ? cok igrenc bir söz degilmi sence ?

16 ziyaterçi üye var:)

al işte siz uçmuşsunuz ya şimdide gençleri dul katagorisine koymadık diye alınmışsınız arada cama çıkıp iki nefes alın oksijen gitsin biras içinize pc başında uyuşmuşsunuz

bence üslubunuza dikkat edin dul kadınlar falan diye genellemeler yapmayın sizin yaptığınızda çok ayıp

basibos beles kadinlar sözüne katiliyorsun yani ? cok igrenc bir söz degilmi sence ?

başıboş beleş lafına tek şekilde katılıyorum varsayılan hikaye kahramanının eşini ayartan bi kadın varsa onun başıboş beleş kadın olduğunu onaylarım ama başka şekilde kesinlikle bu lafı hiç bir kadına yakıştırmıyorum tabikide

banladin icin cvb yazamaciksin ama ben buna cvb yazmassam catlarim öyleki sinir oldum bir cümlenize

kahramanin esini ayartan

adamin gazosuna uyku hapi koyupta ayartmiyordur herhalde,adam zaten aldatmaya meylliymis ayartiliyor

bu bir dul kadinda bir genc kizda olabilir yeterki erkek aldatmak istesin pardon ayartilmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…