neden sen hiç kuyruk sallayan dul kadın görmedinmi:)
neden sen hiç kuyruk sallayan dul kadın görmedinmi:)
şu cümle kadar midemi bulandıran bir cümle daha yok bunca sayfa içerisinde..
konu sahibinin 2.üyeliği falan mısın?kanka gibisiniz maaşallah!
ya nasil birisin sen,dul diye dalga gectin bayanlarda bizamanlar senin gibi evliydi
senin kocana güvenin yok bence
Bunu sanki bir erkek söylemiş gibi h,ssettim..:44:
Valla biz görmedik bacı..Sen gördün mü,anlat hele ;
benim hiç bir erkeğe güvenim yok ben kocama güveniyorum diyen kadın yalan söyler o kadar güveniyorum diye idda eden varsa gece 12de eve gelsin telefonuda kapalı olsun 12ye kadar ulaşamayın geldiğinde telefonumun şarjı bitti hayatım bi iş toplantısındaydım dediiğinde hee önemli değil hayatım diyp sarılıcakmısınız yoksaaaaa?? kimse kocasına aslında tam güvenmez canım:) ama şimdilik herşey çok güzel evli vede çok mutluyuz onla ilgili bi sıkıntı yok dul kadınlarla ilgilide bi sıkıntı yok benim çevremdede çok dul var ama iyisiyle kötüsüyle 5 vaki namazını kılan mübarek annelerimizde var başka işler peşinde koşanıda var benim anlamadığım bu konuyu açan kişinin uslubu bu kadar bozuk ve siz kadına saldırıyorsunuz pardon adama artık her neyse cinsi ben o konunun muhattabı deyilsem öyle bi tepki neden veriymki en çok geçmiş olsun eşinde kadında suçlu bence derdim ama sizin tepkiniz hurraaaa bi ağızdan sen nasıl dullara böyle dersin olunca şaşrdım doğrusu neden stres yaptıkı burda bunlar dedim kadın yada adam herneyse bi hikaye uydurmuş ama bu hikaye değilde gerçek var sayarak hepimiz yorum yazdık sonuçta tüm dulla kötü kadındır yazmamışki aslında üstü kapalı kendi yaaşdığı kötü bi olayı sitemkar bi şekilde aslında tüm dul kadınlarıda ayırarark bunuda başıboş beleş kadınlar diye adlandırarark o kötü kadınları dul iyi annelerimizden teyzelelrimizden ayırmış anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana
Konunun akıbeti belli olmuş zaten de ; sahte de olsa açılmış bir konu nezninde söylemek istediklerim var.
Lütfen eşinden ayrılmış arkadaşlarınızı , evli iken can dostunuz sayıp , boşanınca tecrit odalarına almayın.
Evet , türlü hikayeler duyuyoruz değil mi?
Ayartanlar , ayartılanlar vs...
Aman Allahım , nasılda pamuk ipliğine bağlı evlilikleriniz varmış da ; arkadaşınız boşanmış , size gelmiş ve olan olmuş(!)
İnsanları insafsız kategorilere sokmaktan vazgeçmek lazım.
Eşinden ayrılmış kadınlar , sokaklarda '' evli adam '' avcısı olarak zıpkını ile dolaşmıyor.
Neyse ....
benim hiç bir erkeğe güvenim yok ben kocama güveniyorum diyen kadın yalan söyler o kadar güveniyorum diye idda eden varsa gece 12de eve gelsin telefonuda kapalı olsun 12ye kadar ulaşamayın geldiğinde telefonumun şarjı bitti hayatım bi iş toplantısındaydım dediiğinde hee önemli değil hayatım diyp sarılıcakmısınız yoksaaaaa?? kimse kocasına aslında tam güvenmez canım:) ama şimdilik herşey çok güzel evli vede çok mutluyuz onla ilgili bi sıkıntı yok dul kadınlarla ilgilide bi sıkıntı yok benim çevremdede çok dul var ama iyisiyle kötüsüyle 5 vaki namazını kılan mübarek annelerimizde var başka işler peşinde koşanıda var benim anlamadığım bu konuyu açan kişinin uslubu bu kadar bozuk ve siz kadına saldırıyorsunuz pardon adama artık her neyse cinsi ben o konunun muhattabı deyilsem öyle bi tepki neden veriymki en çok geçmiş olsun eşinde kadında suçlu bence derdim ama sizin tepkiniz hurraaaa bi ağızdan sen nasıl dullara böyle dersin olunca şaşrdım doğrusu neden stres yaptıkı burda bunlar dedim kadın yada adam herneyse bi hikaye uydurmuş ama bu hikaye değilde gerçek var sayarak hepimiz yorum yazdık sonuçta tüm dulla kötü kadındır yazmamışki aslında üstü kapalı kendi yaaşdığı kötü bi olayı sitemkar bi şekilde aslında tüm dul kadınlarıda ayırarark bunuda başıboş beleş kadınlar diye adlandırarark o kötü kadınları dul iyi annelerimizden teyzelelrimizden ayırmış anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana
Dul yaşlılar'' mı iyi olur sadece?Genç dullar iyi olamaz mı?:)
Siz de güvenilir,edepli kocalarla evlenseydiniz ''dul veya bekar veya evli '' edepsiz kadınlarla takılmasaydı..,
Şimdi edepli genç dulların ne kabahatı var..
mesele ''edep..
Kategoriye sokmayacaksınız ozaman...
''neden alınıyorsunuz ''diyorsunuz bir de.
basibos beles kadinlar sözüne katiliyorsun yani ? cok igrenc bir söz degilmi sence ?
başıboş beleş lafına tek şekilde katılıyorum varsayılan hikaye kahramanının eşini ayartan bi kadın varsa onun başıboş beleş kadın olduğunu onaylarım ama başka şekilde kesinlikle bu lafı hiç bir kadına yakıştırmıyorum tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?