Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu soyleyen bir erkek ama ya kücük iskenderopuyorumnanaktan
soyle bir durum var kadınlar erkekleri daima cok degerli tutar bir yanlıs yapmayacagını kendisini cok sevdigini aldatmayacagını falan filan ama erkekler bize gore cok duygusuz bence onlar bizim gibi dusumuyorlar bir kadın daima evlilik planı yapar ister yani ama erkekler daha uzaktır bu fikre hep erkekler yaÇok üzgünüm çoook
bunu soyleyen bir erkek ama ya kücük iskenderopuyorumnanaktan
soyle bir durum var kadınlar erkekleri daima cok degerli tutar bir yanlıs yapmayacagını kendisini cok sevdigini aldatmayacagını falan filan ama erkekler bize gore cok duygusuz bence onlar bizim gibi dusumuyorlar bir kadın daima evlilik planı yapar ister yani ama erkekler daha uzaktır bu fikre hep erkekler yaÇok üzgünüm çoook
işte anahtar cümle....
onlar bizim gibi düşünmüyor ve bizde onlar gibi düşünmüyoruz olamaz da zaten...sadece birbirimizi anlamaya çalışırız sadece...ve emin olun kimse kadın gibi düşünen bir erkek istemezdi....
onlar bizim gibi dusunmuyor ama dusundugumuz seyleri anlayısla karsılama kıtlıgıda var ben aslında onu anlatmaya calıstım.
yahu benmi anlatamıyorum acaba ben kadın gibi dusunen bir erkek olsun demiyorumki bu forumda bile kadınlar erkeklerin kendilerini anlamadıgı veya anlamaya calısmadıgından sikayetci degilmi yoksa benmi yanılıyorum:) bende buna degindim iste