Bazı kadınların....

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların,aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor

ben bu soze katılıyorum sizcede dogru degilmi:umursamaz:

bis karsımıza cıkan erkekleri hep sovalyemiz goruyoruz harika olduklarını sanıyorus sonuc koca bir hayal kırıklıgı

evet dogru ama aliminyuma kaplı olan sadece erkekler degil aliminyum kaplı kadınlarda var di mi ama:1rolleyes:

bunu soyleyen bir erkek ama ya kücük iskenderopuyorumnanaktan
soyle bir durum var kadınlar erkekleri daima cok degerli tutar bir yanlıs yapmayacagını kendisini cok sevdigini aldatmayacagını falan filan ama erkekler bize gore cok duygusuz bence onlar bizim gibi dusumuyorlar bir kadın daima evlilik planı yapar ister yani ama erkekler daha uzaktır bu fikre hep erkekler yaÇok üzgünüm çoook

Herkes olumsuz her taraf olumsuz konular uuuufffffff

bende kesinlikle katiliyorum tabi bu bazi kelimesinin altini kalin cizgilerle cizerek

hatta bi soz daha eklemek istiyorum:

bazi erkekler agac gibidirler uzaktan bakinca boylu poslu yakina gelince bildigin odun...

Son düzenleme:
insan bı yerde bı açık verir kendini belli eder..
ediyor da zaten..ama biz görmek,inanmak istemiyoruz..degisir diyoruz susup oturuyoruz..
aslında hatanın erkeklerde olduunu düşünmüyorum..
biz nasıl buyuz diyebiliyorsak onlar da o..
onları farklı kalıplara sokup,farklilastirmaya çabalıyoruz..sorun bu..
benim en çok sevdiğim lafta su;
ya bu deveyi gudersin,ya da bu diyardan gidersin..

soyle bir durum var kadınlar erkekleri daima cok degerli tutar bir yanlıs yapmayacagını kendisini cok sevdigini aldatmayacagını falan filan ama erkekler bize gore cok duygusuz bence onlar bizim gibi dusumuyorlar bir kadın daima evlilik planı yapar ister yani ama erkekler daha uzaktır bu fikre hep erkekler yaÇok üzgünüm çoook

Ama o da erkeklerden hoşlandığı için anlıyor bizi :)

cinsel tercihi hakkında bilgim yokdu eger oyleyse tum erkekler tercihini degistirsinkaydirigubbakcemile3

"bizi hayalkırıklığına uğratanlar insanlar değildir aslında..yanlış insanlar üzerine kurduğumuz yanlış hayallerdir...insanlar üzerine kendi hayallerimizi yapıştırıyoruz sonra beklentilerimiz karşılnmayınca hayalkırıklığınia uğruyoruz" demişti bir arkadaşım...

kaç kişidir üzerine beklenti yapıştırmadan olduğu gibi görüp sevmeyi başarabilen...bunu başarabildiğimiz gün mutluluğun kapısını aralamışızdır...

valla canım tek taraflı olmuyor bu dediginde..keske iki tarafda aynı seyi dusunseboshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:

işte anahtar cümle....

onlar bizim gibi düşünmüyor ve bizde onlar gibi düşünmüyoruz olamaz da zaten...sadece birbirimizi anlamaya çalışırız sadece...ve emin olun kimse kadın gibi düşünen bir erkek istemezdi....

onlar bizim gibi dusunmuyor ama dusundugumuz seyleri anlayısla karsılama kıtlıgıda var ben aslında onu anlatmaya calıstım.

işte anahtar cümle....

onlar bizim gibi düşünmüyor ve bizde onlar gibi düşünmüyoruz olamaz da zaten...sadece birbirimizi anlamaya çalışırız sadece...ve emin olun kimse kadın gibi düşünen bir erkek istemezdi....

bencede, arada farkliliklar olmasa ne tadi olacakki, birbirimizden ogrenecegimiz seyler?..

"kadınlar onaylanmak ister erkeklerin böyle bir derdi yoktur" bunu da bir yerde okudum bugün hatta burda bile olabilir ama hatırlamıyorum...

erkek (herşey gibi bunun da istisnası var) "kıyafetim olmuşmu" diye sormaz genelde...ya da buna benzer bir erkek sitesi bulamazsınız...."gelinliğim nasıl, beğendiyseniz bunu diktireceğim" diye soran ...(bu arada sakın yanlış anlsşılmasın bunun kötü bişey olduğunu söylemiyorum ben de yapıyorum çünkü kadınım doğamda var sadece farklılığımızı anlatmak adına örnek verdim)...

onaylanma ihtiyacımızdan dolayı belki de kendimize sahte şovalyeler yaratıyoruz....

yahu benmi anlatamıyorum acaba ben kadın gibi dusunen bir erkek olsun demiyorumki bu forumda bile kadınlar erkeklerin kendilerini anlamadıgı veya anlamaya calısmadıgından sikayetci degilmi yoksa benmi yanılıyorum:) bende buna degindim iste

onlar bizim gibi dusunmuyor ama dusundugumuz seyleri anlayısla karsılama kıtlıgıda var ben aslında onu anlatmaya calıstım.

farklıyız işte canım biz de onları anlamıyoruz...ben kendimden ve 2,5 yıllık ilişkimden biliyorum ( 21 ayı evli olarak)

yahu benmi anlatamıyorum acaba ben kadın gibi dusunen bir erkek olsun demiyorumki bu forumda bile kadınlar erkeklerin kendilerini anlamadıgı veya anlamaya calısmadıgından sikayetci degilmi yoksa benmi yanılıyorum:) bende buna degindim iste

anladım ne demek istediğini ama belki de biz kendimizi anlatamıyoruz çoğu zaman....ha aynı şey onlar için de geçerli....

Back
X