Bazı kadınların....

yahu benmi anlatamıyorum acaba ben kadın gibi dusunen bir erkek olsun demiyorumki bu forumda bile kadınlar erkeklerin kendilerini anlamadıgı veya anlamaya calısmadıgından sikayetci degilmi yoksa benmi yanılıyorum:) bende buna degindim iste

evet, ama bence onlara sorsak kadinlar bizi anlamiyo derler:1:

bu isler hep boyleydi, bundan sonrada degismez heralde...
maaleseff

peki bir soru neden o alüminyum kaplı denyoların altındakini geç görüyor kadınlar ya da göremiyorlar ???

bence deger veriyoruz en yukarılara koyuyoruz fedakarlıklar yapıyoruz sabrediyoruz.. ben kendi adıma soyliyim benim gibi olmasını falan istemiyorum sadece verilen degerin karsılıgını istiyorum bunuda istemek cok dogal yani bir erkegin benim gibi dusunmesinden cok benim dusundukklerime deger vermesi gerekiyor bu her iki taraf icinde gecerlidir..zaman almasının sebebide belki gozleri acılırda gercegi gorur deyip sans vermek bana gore

bence kadınlar beraber oldukları erkeği hep hayallerindeki erkek yapmaya uğraştıkları için mutsuz oluyorlar.
insanlar çok zor değişir.
sevdiğimiz zaman da sadece görmek istediğimizi görüyoruz.
gözümüze görünmeyen ya da görüp de kabul edemediğimiz şeyleri bir gün farkettiğimizde de üzülüyoruz.
gerçek sevgiyse aradaki o erkeği tüm huyları, sevdiğimiz sevmediğimiz tüm yönleriyle kabul etmemiz lazım.
kabul edemiyorsak kendimize uygununu bulmalıyız.

Herkes olumsuz her taraf olumsuz konular uuuufffffff
yavrum senin de adın grimsi, ne yapacağız şimdi

"kadınlar onaylanmak ister erkeklerin böyle bir derdi yoktur" bunu da bir yerde okudum bugün hatta burda bile olabilir ama hatırlamıyorum...

erkek (herşey gibi bunun da istisnası var) "kıyafetim olmuşmu" diye sormaz genelde...ya da buna benzer bir erkek sitesi bulamazsınız...."gelinliğim nasıl, beğendiyseniz bunu diktireceğim" diye soran ...(bu arada sakın yanlış anlsşılmasın bunun kötü bişey olduğunu söylemiyorum ben de yapıyorum çünkü kadınım doğamda var sadece farklılığımızı anlatmak adına örnek verdim)...

onaylanma ihtiyacımızdan dolayı belki de kendimize sahte şovalyeler yaratıyoruz....
evet kadının onaylanma derdi sakatlığın başladığı yer aslında. tamamen toplumsal rollerle alakalı. erkek egemenliği kadını kendisine sunulan, kendisi için yaratılmş bir varlık olarak kurguluyor. kadında bu tarife yüzyıllardan beri alışa alışa, tipinden, makyajına, oturup kalkmasından, konuşmalarına herşeyini vitrine çıkartılan ve alıcısını(yani onayını) bekleyen mal gibi pazarlıyor. erkekliğin thomas'a komaz adasında böyle bir onaylanıyor muyum kaygısı yok(çok abaza değilse tabi) en çok diiğer erkekler tarafından onaylanmayı kafaya takıyordur.

bence kadınlar beraber oldukları erkeği hep hayallerindeki erkek yapmaya uğraştıkları için mutsuz oluyorlar.
insanlar çok zor değişir.
sevdiğimiz zaman da sadece görmek istediğimizi görüyoruz.
gözümüze görünmeyen ya da görüp de kabul edemediğimiz şeyleri bir gün farkettiğimizde de üzülüyoruz.
gerçek sevgiyse aradaki o erkeği tüm huyları, sevdiğimiz sevmediğimiz tüm yönleriyle kabul etmemiz lazım.
kabul edemiyorsak kendimize uygununu bulmalıyız.

erkeklerle ilgili hayal kurmak iyi aslında, standartları zorlayan, beklentileri ve çıtayı yükselten bişey... gel gelelim hata önümüze çıkan adamla beklentilerimizi derhal örtüştürmekte. halbuki kadınlar tok alıcı olsa erkeklerde kendilerini zorlayacak bence.

vallahi ben size bı şey diyim mı; cogu zaman erkek arkadasımı 'odun' olarak nitelendiririm:) ama karşımda sürekli beni anlayan,dediklerimi yapan,benimle tartışmayan,kavga etmeyen,Gül gibi geçindiğim bir erkekte istemem..
kavga bence bir iliski için en önemli şey..eğer bir insanla kavga edebiliyorsan onun fikirlerine ve düşüncelerine deger veriyorsun demektir..deger vermediğin bir insana he diyip geçersin çünkü..
evet bende şikayet etmiyor muyum,beni anlamıyor dinlemiyor vs diye ediyorum..ama karşımda kuzu gibi duracağına böyle olsun daha iyi :)) ne o ile her dediğimi yapacak!yok istemem,böyle iyi iste :)

ben kuzu gibi olsun demiyorumda ascıkda anlasınlar yasempatiksalakcinni

ay ay bulmuştum dışında değil içinde olanı... :asigim: içime oturdu yok oldu :a015:

Ben kuzu gibi erkek isterimsempatiksalakcinni
Herşeye ' tamam' diyecek , hep benim dediğim olacakhihoyyyt
Kavga etmeyi sevmiyorum , hep he desin gül gibi anlaşıp gidelim
Ama yok ben gidip hep besili odun bulurum ..:1ninca:

hayaller aleminde yaşamaktansa olanı görmeyi tercih ederim olanı görmek başka şey hayalinizdekini yaşamak apayrı şey şovalye meselesi fazla hayal kuranlar için geçerli erkeklere çok fazla anlamlar yüklemeyin ki sonu yıkım olmasın bişi neyse o dur ya olduğu gibi sevmek sevgi değil mi ?

ha bunu diyen küçük İskender de gay di bildigim kadarıyla :))) filminde de gay di :))))))))

Back
X