bazı kızlar o kadar..

canım biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizden bir şey saklamayız
geçen ne olmuş biliyor musun, okula gidiyormuş, otobüste önünde oturan kız kimliğini dşürmüş, nişanlım pardon kimliğinizi düşürdünüz demiş vermiş. kız almış iki dakika sonra tekrar düşmüş, nişanlım yine vermiş. kız almış ve üçüncü kez yine düşmüş, nişanlım, kimliğiniz düşüyor süreklşi farkında mısınız düzgün bir yere koyun isterseniz demiş, neyse aynı yerde inmişler bunlar, kız gelmiş ya teşekkür edemedim, size bi çay ısmarlıyım mı falan demişşşş!!! nişanlım da teşekküre gerek yok, siz çayınızı için falan demiş.
gel de çıldırma, gel de baaazı kızları suçlama. adam insanlık yapıyo ve yüzüğü var, kızın yaptığına bak

İnanırım hele bu devirde ben erkeğimden çok hemcinsimden korkarım çok rahatlık var artık.

Arkadaşımın nişanlası ile ayrılma noktasına geldiler sebebi iş yerinde ki kız. Kız sürekli tacizde mesajları gösterdi arkadaşım o kızla bir ömür nasıl yaşarsınlar yok bi gece benim ol yine razıyımlar adam tek kalem cevap vermemiş zor toparladılar ama gel de toparla meğer bu kız herkese böyleymiş günü birlikçilerden bayağı karışık özetledim.

biz üniversite son sınıftayken bizden yaşça çook küçük kızlar da önce abi dedikleri nişanlıma buna benzer şeyler yazdılar. ben hep derim senin dediğin gibi. erkekten daha tehlikeli bazı kadınlar. kurt oldum artık bu konuda gerçekten.
ben nişanlımdan eminim, burda kim ne derse desin, erkekler hepimizden saf, niyeti bozuk her kız böyle güzel ilişkilerde sorunlara neden olabilirler.

canım biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizden bir şey saklamayız
geçen ne olmuş biliyor musun, okula gidiyormuş, otobüste önünde oturan kız kimliğini dşürmüş, nişanlım pardon kimliğinizi düşürdünüz demiş vermiş. kız almış iki dakika sonra tekrar düşmüş, nişanlım yine vermiş. kız almış ve üçüncü kez yine düşmüş, nişanlım, kimliğiniz düşüyor süreklşi farkında mısınız düzgün bir yere koyun isterseniz demiş, neyse aynı yerde inmişler bunlar, kız gelmiş ya teşekkür edemedim, size bi çay ısmarlıyım mı falan demişşşş!!! nişanlım da teşekküre gerek yok, siz çayınızı için falan demiş.
gel de çıldırma, gel de baaazı kızları suçlama. adam insanlık yapıyo ve yüzüğü var, kızın yaptığına bak
Nişanlınızda maşallah üşenmemiş her defasında kimliğini vermiş kıza. İlkinde verseydi yetermiş ikinci de uyarmalıydı yada ilgilenmemeliydi, çok normal yqni çay içelim demesi. Tersleseydi yada ilgilenmeseydi bu durum yaşanmqzdı.
Konu sahibi arkadaşım. Şayet gerekli tepkiyi gösterdiyse erkek arkadaşınız sizde irdelemeyin artık. Uzun süreli bir durum olsaydı, engellenebilirdi vs ama bir kereye mahsus kız yoklamış belliki ama cevabını almış.

İnanırım hele bu devirde ben erkeğimden çok hemcinsimden korkarım çok rahatlık var artık.

Arkadaşımın nişanlası ile ayrılma noktasına geldiler sebebi iş yerinde ki kız. Kız sürekli tacizde mesajları gösterdi arkadaşım o kızla bir ömür nasıl yaşarsınlar yok bi gece benim ol yine razıyımlar adam tek kalem cevap vermemiş zor toparladılar ama gel de toparla meğer bu kız herkese böyleymiş günü birlikçilerden bayağı karışık özetledim.

biz üniversite son sınıftayken bizden yaşça çook küçük kızlar da önce abi dedikleri nişanlıma buna benzer şeyler yazdılar. ben hep derim senin dediğin gibi. erkekten daha tehlikeli bazı kadınlar. kurt oldum artık bu konuda gerçekten.
ben nişanlımdan eminim, burda kim ne derse desin, erkekler hepimizden saf, niyeti bozuk her kız böyle güzel ilişkilerde sorunlara neden olabilirler.

Resmen irin akıyor bu tiplerin karaktersizliklerinden. Sokakta ki o.. daha namusludur en azından ne iş yaptıklarını saklamıyorlar, ortada durumları. Bu tiplerse normal aile kızı görünümlü f...ler. Bunlar tehlikeli asıl.

Nişanlınızda maşallah üşenmemiş her defasında kimliğini vermiş kıza. İlkinde verseydi yetermiş ikinci de uyarmalıydı yada ilgilenmemeliydi, çok normal yqni çay içelim demesi. Tersleseydi yada ilgilenmeseydi bu durum yaşanmqzdı.
Konu sahibi arkadaşım. Şayet gerekli tepkiyi gösterdiyse erkek arkadaşınız sizde irdelemeyin artık. Uzun süreli bir durum olsaydı, engellenebilirdi vs ama bir kereye mahsus kız yoklamış belliki ama cevabını almış.

evet iyi niyet diye kastettiğim bu işte. siz vermeyebilirsiniz kimliği, ama ben olsam ben de veririm, insanlık hali düşmüş olabilir diye düşünürüm ki üçüncüsünde zaten uyarıyo sert bir mizaçla. bi kızın kendine kimliğini veren bi erkeğe çay içelim demesi mi normal yani. bence bu normal değil mide bulandırıcı

Ooo üni.de evli erkekler ile takılan çok kişi tanıdım bende çok şey yaşadım gördüm tecrübem fazla bir de bu tipler evli nişanlılar ile daha rahatlar çünki istediği zaman çekip gitmeleri kolay erkek gidemezsin diyemez derse hop eşin nişanlın diye tehditi yer ;) ve maddi açıdan güçlüdürler bu erkekler. Bir de ego olayı var ben elde ederim illa diye

evet iyi niyet diye kastettiğim bu işte. siz vermeyebilirsiniz kimliği, ama ben olsam ben de veririm, insanlık hali düşmüş olabilir diye düşünürüm ki üçüncüsünde zaten uyarıyo sert bir mizaçla. bi kızın kendine kimliğini veren bi erkeğe çay içelim demesi mi normal yani. bence bu normal değil mide bulandırıcı
İlkinde bilmeden düşürmüş olsada , ikinciye hatta üçüncüye düşürmesi normal değil ben altında neden ararım. Kızda yüz bulmuş bu durumda çay içelim demiş. Belki nisanlınız iyi niyetli ama iyi niyette bir yere kadar. Durup dururken kız gel çay içelim dese evet garip bir durum olabilir kimine göre ama bu durumda normal yani. Zaten bu devirde herşey normalleşti. Kız çağırmış, erkek çağırmış farketmiyor.

İlkinde bilmeden düşürmüş olsada , ikinciye hatta üçüncüye düşürmesi normal değil ben altında neden ararı. Kızda yüz bulmuş bu durumda çay içelim demiş. Belki nisanlınız iyi niyetli ama iyi niyette bir ywre kadar. Durup dururken kız gel çay içelim dese eve garip bir durum olabilir kimine göre ama bu durumda normal yani. Zaten bu devirde herşey normalleşti. Kız çağırmış, erkek çağırmış farketmiyor.

evet siz altında bir şey ararsınız, ben de ararım. ama nişanlım kimliğin bir yerden kayıp düştüğünü sanmış ve bi kağıt parçası değil, kimlik olduğu için önemsemiş. daha bunun gibi minik ama niyeti kötü bir sürü olay yaşadık. ve uzun yıllar sonunda ben anladım ki bazı kadınlar cin. hele de parmağında yüzük olması olayı onlar için daha da büyük bir macera haline getiriyor. nişanlıma bir falcı demişki, fal baktırmak istemedği halde, siz birbirinize çok düşkünsünüz, ama ikiniz için de çok kötü düşünen insanlar var. senin çevrende de ah çocuk bi ayrılsa da bana kalsa diyen kızlar var dikkatli ol o_O ikimizin ortak arkadaşı olan, sadece benim arkadaşım olan veya benim yüzyüze tanışmadığım onun okul, kulüp dolayısıyla tanışmak zorunda kaldığı bir çok kız var aklımda falcının bu dediklerinden ötürü.
ne diyim.. Allah herkese önce ahlak versin, bana da nişanlıma da, sana da, bize de ama özellikle o kastettiklerime.

evet siz altında bir şey ararsınız, ben de ararım. ama nişanlım kimliğin bir yerden kayıp düştüğünü sanmış ve bi kağıt parçası değil, kimlik olduğu için önemsemiş. daha bunun gibi minik ama niyeti kötü bir sürü olay yaşadık. ve uzun yıllar sonunda ben anladım ki bazı kadınlar cin. hele de parmağında yüzük olması olayı onlar için daha da büyük bir macera haline getiriyor. nişanlıma bir falcı demişki, fal baktırmak istemedği halde, siz birbirinize çok düşkünsünüz, ama ikiniz için de çok kötü düşünen insanlar var. senin çevrende de ah çocuk bi ayrılsa da bana kalsa diyen kızlar var dikkatli ol o_O ikimizin ortak arkadaşı olan, sadece benim arkadaşım olan veya benim yüzyüze tanışmadığım onun okul, kulüp dolayısıyla tanışmak zorunda kaldığı bir çok kız var aklımda falcının bu dediklerinden ötürü.
ne diyim.. Allah herkese önce ahlak versin, bana da nişanlıma da, sana da, bize de ama özellikle o kastettiklerime.

Çocuk bana kalsından ziyade başkasının mutluluğunu kıskanıp sadece bozmak isteyen insanlar bu hayatta

Kız iş atmış nişanlısı da fırsat vermiş. 3. ye uyarması düzgün bir yere koyun falan da demesi biraz muhabbet kurma çabasına karşılık olmuş sanki.
Konu sahibinin nişanlısı çok mu yakışıklı dikkat çekici biri acaba...öyleyse belki bir ihtimal ama onun dışında kızlar bir küçük ışık bile bulamazlarsa en kötüsü bile sürdürmez.
Konu sahibi uyanık ama nişanlısı ondan da uyanık bence.

evet nişanlım çok iyi niyetli ve karşısındaki herkesi de kendi gibi sanan biri. nişanlıma kimse konu sahibinin sevgilisine atıldığı gibi mesajlar atılamaz, o işin başka bir boyutu. ve galiba ben biraz fazla çakalım. öyle ki benim yanımda siz saf kalırsınız. ben bi kızın merhaba deyişinden, şu konuyu anlamadım gösterir misin deyişinden, pardon kaleminiz var mı deyişinden niyetini anlarım. bu kadar erken anlarken ben nişanlımın olayı geç farketmesi normal.
ayrıca karakteri oturmuş birini bulun demek haddinize değil. 3 aylık sevgiliden bahsetmiyorum, 5 senelik sevgilimden ve nişanlımdan bahsediyorum, siz bu cümleyi kurarken sizin karakterinizden şüphe etmemek elde değil.
Ben de zaten ondan bahsettim, bir insan istemedikten sonra kimse kimseye mesaj atamaz, o kisi bir yolunu bulup engeller cünkü.
Siz nisanliniza kalem verilmesini tehlike olarak görüyorsaniz ve bunun üzerine etrafi uyarma geregi duyuyorsaniz birsey diyemem.
5 senelik iliski olup olmamasi karekterin oturup oturmamasinla orantili oldugunu düsünmüyorum
Nisanlinza kimse mesaj atamazmis, sorunda yok o zaman. Böyle bir uyariya neden gerek duydunuz öyleyse o da soru isareti.
Saf olup olmama kisminida;
Masallah cok kurnazmissiniz diyorum.
Ben kendi karakterimden eminim, gördügünüz gibi sadece bir soruydu, niye bu kadar sinirlendiniz.

sorunlu musun arkadaşım?? yorum da begendıremedık..herkese bı artıst konusmalar falan...bence sen de sorun var adam da degıl.hadi kaçtım ben :KK14:
sıkıntınız ne anlamadım ne bu saldırgan tavır ? içimi darladınız resmen herkes bana saldırıyor ben yardım istemek fikir almak için geldim sizin tavrınız ne kadar yanlış, neyse uzatmak istemiyorum bile hadi iyi günler.

Ben de zaten ondan bahsettim, bir insan istemedikten sonra kimse kimseye mesaj atamaz, o kisi bir yolunu bulup engeller cünkü.
Siz nisanliniza kalem verilmesini tehlike olarak görüyorsaniz ve bunun üzerine etrafi uyarma geregi duyuyorsaniz birsey diyemem.
5 senelik iliski olup olmamasi karekterin oturup oturmamasinla orantili oldugunu düsünmüyorum
Nisanlinza kimse mesaj atamazmis, sorunda yok o zaman. Böyle bir uyariya neden gerek duydunuz öyleyse o da soru isareti.
Saf olup olmama kisminida;
Masallah cok kurnazmissiniz diyorum.
Ben kendi karakterimden eminim, gördügünüz gibi sadece bir soruydu, niye bu kadar sinirlendiniz.

kendinize başkasını bulun demek haddinize değil çünkü, niye sinirlenmişim. istediğiniz yere de çekmeyin yazdıklarımı, hiç bi kız ÖYLE mesaj atamaz diyorum. kimse selam veremez demiyorum, selamından niyetini anlarım diyorum. evet burdan da yine yine uyarı yapıyoırum, yaparım. her kız kendine kısmet arayabilir ama başı bağlanmış erkeklere ilişenler gurursuz ve ahlaksızlardır. bu sadece benim başıma gelmedi, bi çok arkadaşımın başına da geldi. kadınların başına da gelebilir ama dediğim gibi kadınlar erkeklerden çook daha cin.

çok komiksiniz gerçekten , stand up a falan çıksanız? ben derdimi anlatıyorum siz dalga geçiyorsunuz
Derdini anlatiyosun ama sevgilim kesin sucsuz melek kiz bilmem ne diyosun inatla ne diyelim kizi dov yol mu diyelim kiza mi hakaret edelim herkes once yanindakine baksin sonra elaleme saydirsin oyuzden sende ilk sevgiline bak ciddi cevap istiyorsan budur haa illada ben baktim suc hep kizda kotu kiz diyosan niye konu aciyorsun cozmussun ya istee

Bu daha da beter. Benden önce görüşmüş o kızla diyorsun. Bir yılda yüz bulamayan en yapışkan insan vazgeçerdi. Kusura bakma ama sevgilin basbaya yüz veriyor kıza bence. Artık ego tatmini midir, stepne olarak tutmak mıdır bilmem ama ortada masum bir sevgili yok...
Konu sahibi zaten yazmış erkek arkadaşı mesajları ego tatmini için tutuyormuş yani egosu tatmin olsun diye her şeyi yapabilecek aslında kendine güveni sıfır olan böyle durumlarla kendini yükseltmeye çalışan bir erkek(cik) var.

Böyle kızlar ne yazık ki var. Kendini bilen erkekler nerde durmalarını gerektiğini biliyorken nefsine yenil düşenler büyük hatalar yapıyorlar. Önemli olan kişinin kendine sahip çıkması ve gerektiği yerde gereken tepkiyi göstermesi.

Sizin durumunuzda;
Mesajlardan anladığım kadarıyla,
Kıza göre sevgilinizle görüşememesinin temel nedeni mesafeler. Sevgilinizin Ankara'ya gitme gibi bir durumu olursa görüşeceklerinden çok emin bir şekilde yazmış. Bana öyle geliyor ki sevgiliniz yeterince net olamamış o kızla arasına koyulması gereken sınır konusunda.

Back
X