canım biz şu an ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizden bir şey saklamayız
geçen ne olmuş biliyor musun, okula gidiyormuş, otobüste önünde oturan kız kimliğini dşürmüş, nişanlım pardon kimliğinizi düşürdünüz demiş vermiş. kız almış iki dakika sonra tekrar düşmüş, nişanlım yine vermiş. kız almış ve üçüncü kez yine düşmüş, nişanlım, kimliğiniz düşüyor süreklşi farkında mısınız düzgün bir yere koyun isterseniz demiş, neyse aynı yerde inmişler bunlar, kız gelmiş ya teşekkür edemedim, size bi çay ısmarlıyım mı falan demişşşş!!! nişanlım da teşekküre gerek yok, siz çayınızı için falan demiş.
gel de çıldırma, gel de baaazı kızları suçlama. adam insanlık yapıyo ve yüzüğü var, kızın yaptığına bak
İnanırım hele bu devirde ben erkeğimden çok hemcinsimden korkarım çok rahatlık var artık.
Arkadaşımın nişanlası ile ayrılma noktasına geldiler sebebi iş yerinde ki kız. Kız sürekli tacizde mesajları gösterdi arkadaşım o kızla bir ömür nasıl yaşarsınlar yok bi gece benim ol yine razıyımlar adam tek kalem cevap vermemiş zor toparladılar ama gel de toparla meğer bu kız herkese böyleymiş günü birlikçilerden bayağı karışık özetledim.