- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi boyle tanıdığım 2-3 kadin var. Butun yorumlari ve gidisati okuyamadim. O yüzden konuya da tam vakıf degilim belirteyim.Resmen irin akıyor bu tiplerin karaktersizliklerinden. Sokakta ki o.. daha namusludur en azından ne iş yaptıklarını saklamıyorlar, ortada durumları. Bu tiplerse normal aile kızı görünümlü f...ler. Bunlar tehlikeli asıl.
Ben tam tersi isteği olmayınca diye biliyorumVallahi boyle tanıdığım 2-3 kadin var. Butun yorumlari ve gidisati okuyamadim. O yüzden konuya da tam vakıf degilim belirteyim.
Böyle evli falan ama gozler fildir fildir, surekli bi dikkat cekme gayreti,istedigi olunca da "namussuz adam bana sulandi"
e tamam adam namussuz da, sen de butun varligini ortaya koydun![]()
oda bişeymi canım evli erkeklere sulananlar varken sevgilinemi yapmıycaklar defolu üretim hatası tipler çok malesef.önemli olan sevgilinin bu tiplere tavrıhani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
Anlatmaya calistigim kadin tipi farklı.Ben tam tersi isteği olmayınca diye biliyorum![]()
Anlatmaya calistigim kadin tipi farklı.
Isi eyleme dokmeyen tür.
Yani herkes bana baksin, iltifat etsin, pesime düşsün, ama is ilerlemesin.
Değişik bir tur vesselam.
ego ttmini için tuttuğunu kendisi de söyledi ama pek sağlıklı bir davranış değil. erkek arkadaşımın haksız olduğu nokta bu
Ben arkadaşım olan bir erkeğe özledim ya görüşelim falan da derim mesaj da atarım atmışımdır da . Sevgilisi varken birlikte vakitte geçirirdik arkadaş grubuyla . Ne var ki bunda ben anlamadım . Bir bayanla bir erkek dost olamaz mı ? Benim en iyi dostlarımdan biriydi o arkadaşım bende onun . Aramızda yanlış anlaşılacak birşey de olmadı olmaz da . Bir kere tipim değildi :) Bu sevgilisi olan kızlar da hayatında ki erkekleri brad pitt sanıyorlar ha . Evli bayanlarda böyle bütün kadınların gözü kocalarında sanki sorsan çoğumuz dünyada ki son erkek onun kocası olsa dönüp bakmayacağız ama gel de anlat . İnanmış o bir kere sevgilisi kocası brad pitt![]()
Ben arkadaşım olan bir erkeğe özledim ya görüşelim falan da derim mesaj da atarım atmışımdır da . Sevgilisi varken birlikte vakitte geçirirdik arkadaş grubuyla . Ne var ki bunda ben anlamadım . Bir bayanla bir erkek dost olamaz mı ? Benim en iyi dostlarımdan biriydi o arkadaşım bende onun . Aramızda yanlış anlaşılacak birşey de olmadı olmaz da . Bir kere tipim değildi :) Bu sevgilisi olan kızlar da hayatında ki erkekleri brad pitt sanıyorlar ha . Evli bayanlarda böyle bütün kadınların gözü kocalarında sanki sorsan çoğumuz dünyada ki son erkek onun kocası olsa dönüp bakmayacağız ama gel de anlat . İnanmış o bir kere sevgilisi kocası brad pitt![]()
Ben özledim görüşelim derim ille özledik mi yazıcam harf hesabımı yapıcam yalnız kahve içmeye de giderim ne olacak ki ? Seni istyorum apayrı bir kalıp öyle yazılmaz yani . Senin en yakışıklın senin en özelin işte bende onu diyorum . Diğer dünya kadınları içinse bir hiçKonu o değil ki arkadaşım benimde dostlarım var toplanırız ederiz yeri gelir sevgililerimiz de gelir herkes bir birini tanır sevgililerimizin aklına bile şüphe kalmaz özledim demeyiz özledik ya toplanalım deriz ya da daha ötesi seni istiyorum vs mesajlar çekmeyiz ve evet karga yavrusunu şahin sanırmış zaten sevdin mi en yakışlı en güzel senin sevgilindir herşeyin özelindir.
Ben özledim görüşelim derim ille özledik mi yazıcam harf hesabımı yapıcam yalnız kahve içmeye de giderim ne olacak ki ? Seni istyorum apayrı bir kalıp öyle yazılmaz yani . Senin en yakışıklın senin en özelin işte bende onu diyorum . Diğer dünya kadınları içinse bir hiç
Ego tatmini için saklaması tuhaf tabi ama ben özel olarakta görüşüyorum dostumla . Topluluk içinde aramızda birşey geçmiyor yalnız kalınca birbirimizin dudağına mı yapışacağız ben onu anlamadım . Bir erkekle kadın dost olur yalnız da görüşebilir herkesin aklı bacak arasında değil olanları bilemem ama ben ya da erkek arkadaşlarım böyle sığ insanlar değiliz belki o yüzden sorunsuz dostluk yaşayabiliyoruz .Benim de erkek arkadaşlarım var, işten okuldan. Evli değilken de vardı ve aramızda bir şey olmadı hiç.
Ama eşim de onları tanır ve sever, onlar da eşimi, ben yanlarında olmasam bile görüşürler, hatta ben varken bazen beni yok sayıp sohbete dalarlar, maç muhabbeti vs. :))
Eşimin de iş yerinden bayan arkadaşları var, yakın arkadaşlarının eşleri var çok sevdiği, onlarla ben de görüşüyorum ve bir samimiyetimiz var.
Özledim buluşalım falan da denilmiyor öyle özel olarak.
Bunun dışında ben uygun bulmuyorum, ve de abes yani, ciddi bir ilişki, evlilik böyle şeyleri kaldırmaz. Herkes çok yakışıklı ve çok güzel değil, ama sonuçta herkes bir ilişki yaşıyor.
Sanırım konu sahibinin de şikayeti bu, ama konu sahibinin sevgilisi de masum değil yoksa o mesahı atacak cesareti olmazdı kızın. Ego tatmini için o mesajı saklıyormuş...bu gün egosunu tatmin eden yarınn ne yapar bilinmez.
Ego tatmini için saklaması tuhaf tabi ama ben özel olarakta görüşüyorum dostumla . Topluluk içinde aramızda birşey geçmiyor yalnız kalınca birbirimizin dudağına mı yapışacağız ben onu anlamadım . Bir erkekle kadın dost olur yalnız da görüşebilir herkesin aklı bacak arasında değil olanları bilemem ama ben ya da erkek arkadaşlarım böyle sığ insanlar değiliz belki o yüzden sorunsuz dostluk yaşayabiliyoruz .
Toplum bir erkekle bir bayanın '' başbaşa '' kahve içmesini yemek yemesini genişlik olarak algılıyor sorun bu zaten . Başbaşa olduklarında sevişmiyorlar ki buna izin verildiğinde adı genişlik olsun sadece SOHBET ediyorlar .Buna geniş anlamını yükleyen bayanların çoğu da defalarca aldatılmalarına rağmen boşanmıyor bu genişlik olmuyor ''aile kutsaldır bölünmesin'' ya da '' fedakarlık '' oluyor . Değer yargıları çok karışık ben ciddi ciddi anlamıyorum . En iyisi ufak ufak kaçayım konudan :)Ben erkek ve kadın dostluğunun kadın-kadın dostluğu kadar sıcak ve samimi olabileceğine inanmıyorum. Ne kadar samimi de olsanız illa biraz mesafe olur. Dudağına falan yapışacaksınız demedim, biz de yalnız kalınca bunu düşünmüyoruz. Ama dışarda özel olarak eşim yokken baş başa vakit geçirmeyi doğru bulmuyorum, böyle olması hem fitneye sebep olur hem de yakışık almaz. Evli ya da erkek arkadaşınız varsa içinizde kötülük olmasa bile emin olun rahatsız olur. Ya da onunki rahatsız olur. Çok geniş kimseler değilse yani. Siz istediğinizi yapabilirsiniz ama gerçek hayat böyle.
Eşim de bir bayanla samimi de olsa dışarda öyle kahve içmelere yemek yemelere gidemez baş başa. Bu düşünceler de sığlık ise, öyle geniş olacağıma sığ olurum daha iyi.
Sevgili ne ki millet evli çocuklu afamlara bile sarkıor. Nabacannnn. Yapcak bişe yok. Allah hhepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın:-Dhani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?