bazı seyler okadar kotu gıdıyorkı

yol yakınken uzaklas kac kac hatta valla duysa nısanlın benım yuzumden oldugunu bulur benı mazallah valla basımıza ıs aldık heee:):)

herseyı göze alarakkk oturuosun nıkah masasına ve cok dogru bır soru souo aslında orda ıyı gunde kötu gunde gercektenn herzamann ıyı gun olmuyorr kötü günde de birlikte olmayı gözee almak gerekıyorr..sacımdan sürükleye sürükleye götürür benı nıkah masasına :) .bır bucuk senedırr kactımartık kacamam sanırımm evlencemmm :)[/QUOTE]

canım benım sen emınım ıyı bı es olucaksın buna emınım benm 6 hıssım kuvvetlıdır allah mutlu etsın senı bır omur boyu.

bence ınat etme sen bır adım at olgun davrannn büyüklük göster emınım anlayacaktırr...yemege cıkınn beraber aslında her erkek anlıyor anlamasa senın gıbı guzel bı kızı kapıp sonrada nasıl baktın bana demezdı :) herkes duyguarını acıkca ıfade edemezz hıssettırmese evlı olmazdınız ve vajınusmus kolayy bı durum degılll bunu beraberr asmıssınızz sana destek olmusss sende ona destekkk ol bırazz suan belkıde onun sana daha cok ıhtıyacı varr ....şakayla karısık sende dersinnnn seni bana ıhtıyacın oldugun ıcın aradım diee

ıyı dedın sorma zo gunler gecırdık allahtan benı hıc zorlamadı ve bana hep destek oldu 3,5 senlık beraber lıgımız vardı onceden ozmn bekledım sımdıde beklerım dedım saolsun ısallah asıcaz canım zaten ılk gıttıgı andakı sınırım yok suan ona karsı ama hayrt hıc bırakmazdı demkkı gercktn oda yanlız kalmak ıstedı yok esım yakısıklıdır ben begenıyorum sevıyorum o kendınce ole dusunuyo delü

canım benım sen emınım ıyı bı es olucaksın buna emınım benm 6 hıssım kuvvetlıdır allah mutlu etsın senı bır omur boyu.[/QUOTE]

amin canım ınsallahh senide cok cok mutlu ederr güzel haberlerını alırız ....

ohooo sizz level atlamışsınız 3.5 yıl ne demek yahuu masallah masallahhh masallah :) bak burda neler neler okuyoruz göruosunnn allaha sükret valaa iyi bi insan cıkarmıs karsına kıymetını billl canımmm allah koruun ne cok kötu nıyetlı ınsanlar varr .....hersey gecıo canım yaa sinirde öle geriye ne kalıo bilio musunn ben bundann nıe bukadar ayrı kaldımmm ...sen nasıl benısensız bırakırısn dıe hesabını sorarsınnn artık :) allahhh bir ömür sizi ayırmasınnn bugunden sonra :)

dogru cnm haklısın burdan okumak degıl gozumun onunde tanıdıklarım asıyo bazı seylerı sukur dıyorum o zmn hakkımızda hayırlısı sen kac yıldır bırlıtesın

dogru cnm haklısın burdan okumak degıl gozumun onunde tanıdıklarım asıyo bazı seylerı sukur dıyorum o zmn hakkımızda hayırlısı sen kac yıldır bırlıtesın

bır bucuk sene oldu bızımm ama bızyaslıyızz yaaa ben 27 o 31 ....huzur evıne gıtmeden evlenelım dedık :) ayyy vala sükredıyorum burayı okudukcaa bıde bennn baskın bırıyımdırr domınantımmm burdakı hıkayeler cınnet gecırtıo bana

benım esımde 29 yasında o benden buyuk canım ben daha cıtırım valla ben fazla okumuyomkı ne var buralarda?

benım esımde 29 yasında o benden buyuk canım ben daha cıtırım valla ben fazla okumuyomkı ne var buralarda?

aldatmaa drammmm bosanmaa ne ararsan var vala :) ha unutmdann dayakkk ayyyyy allahım ne ınsanlarvar dedırtıyorr ....boşver çıtır olmak daha ıyıııı kıymetını bılırrr pesınden ayrılmaz :) ben yasımı göstermemmm 22 23 zannederlerr oda 31 yasında gösterıoda yasınıı ben dalga gecıorum yaşlı moruk senı huzur evıne vercem dıee

hadı ya bende esımde genc gosterıyoruz kız ben bı ortamda evlıyım dedıgımde 18 yasında sanıyorlar cocuk goruyorlar benı gercekten zaten esım 1,85 boyunda ben 1,60 mınık kalıyom bı 49 kıloyum ıyıce cocuk gıbı allahtan oda 25 gıbı duruyo bak hayyatta hıc afedemıycem sey bır aldatma ıkı dayak babamda ıkısınede yasadıgımdan cekmem yanı...

vala tatlımm çekmekhata zatenn kıymetını bılmıyorsaa yürüsün gitsinnnn...ben ınanmıyorumm böle evcılık oyunlarınaa kadını döv aldat oh ne ala memlekett ....kucuk görunmek avantaj ılerleyen senelerdee daha çıtırr bır annne olacaksın emınımm:)

işallah allah bı daha anne olmayı nasıp ederse

işallah allah bı daha anne olmayı nasıp ederse

eder ınsallah nıee etmesın benım teyzemm 37 yasında hamıle kaldı kendısııı gec evlendı de bırascık rahım duvarında kalınlasmadan dolayı ılk bebegını dusurduu ve uc ay sonra tekrar hamıle kaldıı :) suann bı yasında oglu varr ve 39 yasında yıne hamıle tosuncuk bı oglu varr ınsallah allah sanada verırrr ...hemen ısyeaaaaaaaaaaannn moduna gırmessen tabı :)

ne bıleyım kurtajda gectı basımdan ya yok kız allahtan hıc bı zaman ne umıdımı kestım ne umudumu teyze masallah valla ıyı cesaret
ıkıncısı ıın dıyom:)

ne bıleyım kurtajda gectı basımdan ya yok kız allahtan hıc bı zaman ne umıdımı kestım ne umudumu teyze masallah valla ıyı cesaret
ıkıncısı ıın dıyom:)

vala o menapoza gırene kadar 11lik takım cıkarır gıbıme gelıo evlenmıo dıee laf edıodukk bı evlendı çatır çatır doguruyor darısı basınaa canımmmm hersey allahtannnnn bunda da vardır bır hayır :)

bellı bı yastan sonra zor olur derler ama allah verdımı oluy

yaşla ılgısı yok sekerımm hızla alakası varr yani düşünn senın daha yaşın ne basın nee oluy oluyyy allahhh sanada minik bir kuzucuk verirr inşallah en kısa zamanda yoksa kafanda kura kuraa cocuk yapmıcann gıbıme gelıo korunmanın degısık bı yöntemını ıcat etmıs olacaksın böylelıkle

zaten beyın yonetıyo tum vucudu hıcummdgm anda hamıle kaldım sımdıde cok cok ıstıyom syılmaz cunku benımkıyle durumları duzeltmem lazım gecıtıgmız ay korunmadım hıc ama tutmadı nasıp bıraz daha zamanı var gıbıme glıo

bencedeee korunn bıraz evlılıgını yaşa herifinle barış :) zaten yasında küçük...vala ben teyzemı göz onuna alarakk 3 yıl falan dusunmuyorum cocukk kocamla sevgılı hayatı yasıcammmm boşver sende öle yap bı suree...sonraa kendılıgınden gelır bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…