• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Özel mesaj atayım size isyersrniz benim
Gerek yok başkasının olma ihtimali var.benim düşüncem buraya bu şekilde foto koymanız gizlilik için iyi değil eğer sizsenizde birileri çirkin buldu diye çirkin olmazsınız güzellik göreceli birşeydir.eğer fakese suç işlediğiniz için sizi uyarmak istedim sadece bu şekilde ceza alan birini tanıyorum.

Sen yine mi geldin başkasının fotoğrafını atan kişi ve güzel oldugunu iddia eden.

Dün sana yeteri cevap verildi.

Dilin kemiği yok
Cidden bazı üyeler karşısında ettim kemikten bir insan olduğunu unutup çok kırıcı yorumlar yapabiliyor.
Halbuki o da bir insan ve yüzünü görmesen de duyguları var , üzülebilir.

Güzellik çirkinlik çok göreceli kavramlar
Ayrıca fotonuzu görmeden nasıl çirkin diyebiliyorlar ki

O zaman konu taliplerinizin çıkmaması ise siz talip olun beylere. Bir de böyle deneyin şansınızı. Güzelsiniz madem çekinmeyin. Oturup neden harcıyorsunuz o güzelliği?

Başkasının fotoğrafını kullanarak ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Bu siz değilsiniz diye düşünüyorum .profildeki kadın her kimse umarım öğrenir ve dava açar size .

kime neyi ispat etmek istiyorsunuz anlamadim . Dun size cirkin demedik resimdeki siz degildiniz dedik. Her insan guzeldir KALBI güzelse bakana gore degisir.

Bence profil fotoğrafınızı kaldırın.

Esasında insanın görünüşü yaşadığı çevre ve beklentileri ile eşleşmeli. Giyim kuşam vs. Güzellik ile baht ya da evlilik eşleşmiyor bence. Kendinizi bununla kıyaslamayın. Yaşadıklarınız ne çok güzel olduğunuzdan ne de çok çirkin olduğunuzdan dolayı başınıza geldi.
Dış görünüşünden dolayı kendini şanslı sayanlar 1950lerin görücü uslünde kaldı. İnsanlar birbirini tanıyor, mesleğine, yaşantısına bakıyor, insan içinde nasıl davrandığını görüyor vs vs.

Dilin kemiği yok
Cidden bazı üyeler karşısında ettim kemikten bir insan olduğunu unutup çok kırıcı yorumlar yapabiliyor.
Halbuki o da bir insan ve yüzünü görmesen de duyguları var , üzülebilir.

Güzellik çirkinlik çok göreceli kavramlar
Ayrıca fotonuzu görmeden nasıl çirkin diyebiliyorlar ki
Turkish delight isimli bir uye ile karıştırdılar beni ben guzelmiyim diye sormadim

Back
X