- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.374
- 158
- Konu Sahibi Zeynebimm68
Demek ki siz serefsiz seviyorsunuz.Secimleriniz hatalı tipiniz degil.Evet ciddi ilişkim oldu aldatıldım maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki siz serefsiz seviyorsunuz.Secimleriniz hatalı tipiniz degil.Evet ciddi ilişkim oldu aldatıldım maalesef
Özel mesaj atayım size isyersrniz benimBaşka birinin fotosu bence bu ve yaptığınız suç.
Evlenmemiş ya o yüzden ortak paydadaki insanlarla dertleşmek istemişPeki neden bekar üyelerle konuşmak istediniz özellikle
Oyle olmez fuze atDemek ki siz serefsiz seviyorsunuz.Secimleriniz hatalı tipiniz degil.
Gerek yok başkasının olma ihtimali var.benim düşüncem buraya bu şekilde foto koymanız gizlilik için iyi değil eğer sizsenizde birileri çirkin buldu diye çirkin olmazsınız güzellik göreceli birşeydir.eğer fakese suç işlediğiniz için sizi uyarmak istedim sadece bu şekilde ceza alan birini tanıyorum.Özel mesaj atayım size isyersrniz benim
Hapis mapis lafini duyunca profil değişmiş. Yine de çok huzurlu olmayın. Belki ss alıp şikayet eden biri olmuştur. Yani belki tabi, kesin değil BELLKİİ.Bana mı benziyor o üye anlamadim çok mu kötü ki
Turkish delight isimli bir uye ile karıştırdılar beni ben guzelmiyim diye sormadimDilin kemiği yok
Cidden bazı üyeler karşısında ettim kemikten bir insan olduğunu unutup çok kırıcı yorumlar yapabiliyor.
Halbuki o da bir insan ve yüzünü görmesen de duyguları var , üzülebilir.
Güzellik çirkinlik çok göreceli kavramlar
Ayrıca fotonuzu görmeden nasıl çirkin diyebiliyorlar ki
Citir pilic her dem tavukAbi koca koca kadınlarsınız ya nasıl böyle ergen kalabiliyorsunuz? Formülü ne bunun?
Evet siz zaten guzel oldugunuza eminsiniz, o degildiTurkish delight isimli bir uye ile karıştırdılar beni ben guzelmiyim diye sormadim
Evet aynen teşekkürlerAbi koca koca kadınlarsınız ya nasıl böyle ergen kalabiliyorsunuz? Formülü ne bunun?