- 28 Mart 2020
- 21.354
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.833
- 598
- Konu Sahibi Zeynebimm68
-
O kendini övdürmek için çirkinim diyor. Siz ise bir başkasının fotoğrafını kullanarak dalga geçiyorsunuz. Umarım yakalanırsınız ve bunun bedelini 3 gün bile olsa hapiste ödersiniz.Oda kendini övmüş galiba
Bana mı benziyor o üye anlamadim çok mu kötü kiO kendini övdürmek için çirkinim diyor. Siz ise bir başkasının fotoğrafını kullanarak dalga geçiyorsunuz. Umarım yakalanırsınız ve bunun bedelini 3 gün bile olsa hapiste ödersiniz.
Haklisiniz yanlış anlaşıldımZeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.
Resimdeki ablaya lafı yok kimsenin. O sensen için rahat olsun ama kendini övmeyi de acilen birakmalısın.
Zeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.
Resimdeki ablaya lafı yok kimsenin. O sensen için rahat olsun ama kendini övmeyi de acilen birakmalısın.
Sen kendini övdüğünde iyi hissediyorsan kendini övmeye devam et,sevmeye de ,Zeynebimm68 abla ,herkes senin fake olduğunu düşündü.
Albenim artık yok desemyani ben etrafima bakinca hic cok cirkin insan da gormuyorum cok cok guzel insan da gormuyorum. herkes bana normal geliyor. siz de normalsiniz gayet. albenim var demissiniz ama mesela sokakta yanimdan gecseniz ben bir daha donup bakmam. ama cirkinsiniz de diyemem.
oldu mu boyle?
Hayır hanımefendi size diyorlar kiBana mı benziyor o üye anlamadim çok mu kötü ki
Boynumun borcunu aldimDuygularda öyledir
Sen kendini övdüğünde iyi hissediyorsan kendini övmeye devam et,sevmeye de ,
Kendini sevmeyen başkasını da sevmez ,insan kendisi ile barışık olması iyidir ezik olmaktansa
dunden bugune mi gitti albeniniz?Albenim artık yok desem
Bir üyeden bahsettiler onu sordum ben ve bu kişi bwnimHayır hanımefendi size diyorlar ki
Profil fotoğrafınıza koyduğunuz kişi siz değilsiniz.
Cidden anlamıyor musunuz?
Çok güzel kadınlar da var ama :)) bazen baktıkça bakasım geliyor. Ama genel olarak sizin dediğiniz gibiyani ben etrafima bakinca hic cok cirkin insan da gormuyorum cok cok guzel insan da gormuyorum. herkes bana normal geliyor. siz de normalsiniz gayet. albenim var demissiniz ama mesela sokakta yanimdan gecseniz ben bir daha donup bakmam. ama cirkinsiniz de diyemem.
oldu mu boyle?
Biraz klasik tarzim var değişiklik yapmayı bende düşünüyorumYanlış anlamayın ama giydikleriniz yaşlı gösteriyor, o eşarbı bi çıkarın Allasen, şal deneyin çok farkedecek.
Neyi agriniza gitti ki? Diger konunuzu da okudum ve bu ozguven nerden geliyor cok merak ettimMerhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
esarbi bi cikarin deyince kadina acil diyosun sandim katip ahajahajaha hepsini esarp zannediyodumYanlış anlamayın ama giydikleriniz yaşlı gösteriyor, o eşarbı bi çıkarın Allasen, şal deneyin çok farkedecek.
Ben guzelmiyim diye sormamistim ki yanlış anlaşıldım dunBazı insanların yüz güzelliği önemli değil konuşma şekli sesi tarzında al beni vardır
Aurası çok güçlü olabiliyor
Özgüven kalmadı çok şükür hemcindlerimin bu yaklaşımı bwnide uzduNeyi agriniza gitti ki? Diger konunuzu da okudum ve bu ozguven nerden geliyor cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?