• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Ben sahte olduğunuzu düşünüyorum. Güzel ya da çirkin olmanızı da biz belirleyemeyiz tabi ki sonrada güzel değilsin dediklerinde hiç kırılmayın bence bunu açıkça soruyorsanız eleştiriye açık olduğunuz anlamına gelir. Ben kendimi beğeniyorum normal standartlarda bir başkası çirkin dese de üzülmem çok şükür ne gördüğümü ben biliyorum.

Öpün başınıza koyun. Ben sekiz yaşındaki öğrencime halanın annesi kim diye sorduğumda “bilmem tanışmadım ben hiç” cevabı aldım. Büyüyünce konu sahibi olacak inşallah 😂
8-9 yaş aralığıyla biz bunu ingiliççe yapıyoz kız. Tek tek sayıyorlar bir de. Hala aunt yani bizim fatherımızın sisterı o zaman onun motherı bizim grand motherımız olur diyollağ 😂

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Nasip işleri bunlar. Evlilik konusuna çok takılmamak lazım takınca çok isteyince olmadığını gözlemledim etrafımdan öncelikle bunu belirtmek isterim :) güzellik konusunda, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil birileri sizi beğenmedi diye bu kadar üzülmenize gerek yok. Genelde saçma bulunan konular veya saçma olmayan konularda bile geyik yapılabiliyo bu sitede çok ciddiye almamalısınız bu normal hayatta da böyle çünkü. İnsanların söyledikleri veya düşündükleri kendinizi sevmenizden daha önemli değil öncelikle kendinizi sevmelisiniz

Üye dün başka bir foto koymuştu.Her yeri bayağı görünüyordu.Cok güzelim alımlıyım ama bahtım yok diye de konu açmış.Biz de o kadar güzel ve alımlı olmadığını söyledik ama alınmış sanırım.Neyse hayırlısı.

Bekar kadınlarla ne konuşacaksınız Allah aşkınıza ya?😀 nasıl koca buluruz tiyosu mu vereceksiniz birbirinize? Bari evli kadınlara sorun😂 evliliğin güzellikle çirkinlikle alakası da yok. Kısmet bacım kısmet😂

Muhabbet güzel olman değil,hayırlısını bulman..
Ne demişler :
Güzelliğin on par' etmez bu bendeki aşk olmasa...

Muhtemelen başkasının resmiyle dalga geçen bu şahıs neden hala banlanmıyor? Paylaştığı resmi görmedim ama bence görenler yorum yapmasın, çünkü büyük ihtimalle günahsız birinin canını acıtmak için yapıyor.
Bende böyle düşünüyorum

Biz çirkin desek ne güzel desek ne. Ki bence çirkin değilsiniz. Ama ısrarla insanlardan neden güzelsin lafını duymak istiyorsunuz ?

Muhtemelen başkasının resmiyle dalga geçen bu şahıs neden hala banlanmıyor? Paylaştığı resmi görmedim ama bence görenler yorum yapmasın, çünkü büyük ihtimalle günahsız birinin canını acıtmak için yapıyor.
Üyeliği askıya alıp kimlik teyidi yaptığımız için olabilir mi acaba?

çirkin bulanlarda olabilir ama güzel bulanda olabilir güzellik görecelidir insanların lafıyla yaşamamak gerektiğini öğrenmeniz gerek, kendinizi gerçekten güzel buluyorsanız bu kadar kolay demorolize olmamanız gerekirdi

Back
X