- 11 Aralık 2018
- 41.955
- 260.711
- 598
- Konu Sahibi Zeynebimm68
O da dahil ama iki kişi de değilsiniz.Şu meşhur üyeden bahsediyorsunuz sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da dahil ama iki kişi de değilsiniz.Şu meşhur üyeden bahsediyorsunuz sanirim
Belki oğlumuza alırızZaten burdan birimizle evlenemezsiniz, hem ayrıca ben evliyim benle hiç olmaz doğal olarak biz beğensek de bi numarası yok Zeynep bacı
2. sınıfa başlayacak bu yıl. Geçtiğimiz yıl 80 tane 2. sınıf bebesiyle uğraştım bu kadar beynim yanmadı anacımBen de 2 gundur bebelerleyim, yalnizo yuzden cok iyi anliyorum seni
![]()
O yorum istiyormuş güveni yokmuş ben ise güvenli olduğum için eleştirildim iyi geceletO da dahil ama iki kişi de değilsiniz.
Yok o da kendini güzel buluyordu. Ben sizi görmedim bakmadım da. Güzel misiniz çirkin misiniz bilmem. Özgüveniniz yerinde mi yoksa boş bir özgüven mi bilmem. Ama yaşınızın olgunluğunda değilsiniz maalesef. Yalnız olmanızın sebebi budur muhtemelen.O yorum istiyormuş güveni yokmuş ben ise güvenli olduğum için eleştirildim iyi gecelet
Çirkinim diyen üyenin konusunda şu an geri gelecek 1 dkKusura bakmayın ben ortada “of kahretsin çok güzelim sırf o yüzden yalnızım, Allah çirkin şansı versin” diyecek bir güzellik göremedim. Bu forumda ne bebek gibi kızlar var, çoğunun da düzgün ilişkileri var ya da tek başlarına mutlu bir hayat içindeler.
Katibin Ruhu ’nu dinleyerek kendinize daha genç daha modern şık bir hava verebilirsiniz, bu yararınıza olacaktır.
Buna Kadir bile inanmazEvlenmemiş ya o yüzden ortak paydadaki insanlarla dertleşmek istemiş
Benim de buyuk 2’ye baslayacak, tammm beyin yakan donem bence2. sınıfa başlayacak bu yıl. Geçtiğimiz yıl 80 tane 2. sınıf bebesiyle uğraştım bu kadar beynim yanmadı anacım![]()
Çok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.Benim de buyuk 2’ye baslayacak, tammm beyin yakan donem bence![]()
Ahahahah aynen vaziyet bu bizde deÇok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.
Benimki de tamam beni sen doğurdun senin genlerini aldım ama babam ne alaka onun genini nasıl aldım, siz babamla akraba değilsiniz ki diye sordu.Çok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.
Çok güzel bir soru yaa. Açıklaması kolay değil, hönk diye kalırsın ama düşünme şekli müthiş.Benimki de tamam beni sen doğurdun senin genlerini aldım ama babam ne alaka onun genini nasıl aldım, siz babamla akraba değilsiniz ki diye sordu.Bütün çocuklar ben nasıl oldum diye sorar ama benim oğlanın sorusu çok karışık.
![]()
Zamane çocukları.Çok güzel bir soru yaa. Açıklaması kolay değil, hönk diye kalırsın ama düşünme şekli müthiş.
Öpün başınıza koyun. Ben sekiz yaşındaki öğrencime halanın annesi kim diye sorduğumda “bilmem tanışmadım ben hiç” cevabı aldım. Büyüyünce konu sahibi olacak inşallahÇok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.