• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Kusura bakmayın ben ortada “of kahretsin çok güzelim sırf o yüzden yalnızım, Allah çirkin şansı versin” diyecek bir güzellik göremedim. Bu forumda ne bebek gibi kızlar var, çoğunun da düzgün ilişkileri var ya da tek başlarına mutlu bir hayat içindeler.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ’nu dinleyerek kendinize daha genç daha modern şık bir hava verebilirsiniz, bu yararınıza olacaktır.

O yorum istiyormuş güveni yokmuş ben ise güvenli olduğum için eleştirildim iyi gecelet
Yok o da kendini güzel buluyordu. Ben sizi görmedim bakmadım da. Güzel misiniz çirkin misiniz bilmem. Özgüveniniz yerinde mi yoksa boş bir özgüven mi bilmem. Ama yaşınızın olgunluğunda değilsiniz maalesef. Yalnız olmanızın sebebi budur muhtemelen.

Kusura bakmayın ben ortada “of kahretsin çok güzelim sırf o yüzden yalnızım, Allah çirkin şansı versin” diyecek bir güzellik göremedim. Bu forumda ne bebek gibi kızlar var, çoğunun da düzgün ilişkileri var ya da tek başlarına mutlu bir hayat içindeler.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ’nu dinleyerek kendinize daha genç daha modern şık bir hava verebilirsiniz, bu yararınıza olacaktır.
Çirkinim diyen üyenin konusunda şu an geri gelecek 1 dk😂

Az önce dünkü konunuzu okudum ve aklıma bu geldi jsbajsbsj
6EE24D26-1E22-4890-BD4D-111AE95097AF.webp

Çok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.
Benimki de tamam beni sen doğurdun senin genlerini aldım ama babam ne alaka onun genini nasıl aldım, siz babamla akraba değilsiniz ki diye sordu. 😂😂😂 Bütün çocuklar ben nasıl oldum diye sorar ama benim oğlanın sorusu çok karışık. 😂😂😂

Benimki de tamam beni sen doğurdun senin genlerini aldım ama babam ne alaka onun genini nasıl aldım, siz babamla akraba değilsiniz ki diye sordu. 😂😂😂 Bütün çocuklar ben nasıl oldum diye sorar ama benim oğlanın sorusu çok karışık. 😂😂😂
Çok güzel bir soru yaa. Açıklaması kolay değil, hönk diye kalırsın ama düşünme şekli müthiş.

Çok fazla soruları var. Bugün bizimki DNA ne dedi, apışıp kaldım. Karışık olmayacak yaşına uygun cevap bulmaya çalıştım, cıks bulamadım.
Öpün başınıza koyun. Ben sekiz yaşındaki öğrencime halanın annesi kim diye sorduğumda “bilmem tanışmadım ben hiç” cevabı aldım. Büyüyünce konu sahibi olacak inşallah 😂

Back
X