• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Bakın bu klipteki kadın da güzel değil, ama çekici :)

Güzellik anlayışı güneşe selam veren burun, üç kilometre kare genişliğinde dudaklar, everest yüksekliğinde elmacıklara evrilince bu kadıncağız güzel gelmiyor tabi. Kimdir nedir bilmem ama kadın gayet güzel yüz hatlarına sahip. Baktım baktım çirkin bir taraf bulamadım kadında.

Profil resminiz değişmiş... Sizin destek almanız lazım. Yetişkin bir birey kendi ile ilgili olan konular hakkında başkasından onay beklemez.. Üzgünüm ama gerçekten halinizi bir sorgulayın.

Gayet güzel bence de, bu kızı beğenmeyenler Adriana lima mı🙄
adriana lima yı güzellik olarak beğenmem ondan vücut olarak daha güzel değilim ama ifadesi çiğ geliyor bana itici buluyorum :( videoda bahsedilen güzel değil denilen kız daha sıcak sempatik bakışlı, daha karakteristik güzel geldi bende videodaki kızı beğendim açıkcası

Valla bilemedim tek tip güzellik algısı o kadar işlendiki insanlarin zihnine onların disindakiler güzel gelmiyor galiba. Ben kadına bakınca pırıl pırıl bir ten, hoş saçlar, güzel bir aura gördüm.
Yüz hatları da çok güzel. Burnuna bayıldım ben mesela, karakteristik, yüzüne hoş bir hava katan bir burun. Kaşı gözü yerinde, dişleri düzgün. Kötü ya da çirkin denilecek bir tarafı yok.

Yüz hatları da çok güzel. Burnuna bayıldım ben mesela, karakteristik, yüzüne hoş bir hava katan bir burun. Kaşı gözü yerinde, dişleri düzgün. Kötü ya da çirkin denilecek bir tarafı yok.
Kesinlikle katılıyorum. Bir yerlerini yaptırmadan da güzel olunacağının göstergesi kadın resmen.

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
bana da böyle yorumlar yapıyorlar, son açtığım konuları okusan şaşırırsın.
ben biriyle karşılaşıyorum tuhafıma giidyor dedim millet nasıl çullanarak yorum yapmış. yani kadın kadının her zaman düşmanı ben bundan eminim.
bilmiyorum sebebini ama bazı kadınlar kadınlarımız bu linc olayını seviyor.
Rabbim kalplerine güzellik versin TEZ zamanda :)

bana da böyle yorumlar yapıyorlar, son açtığım konuları okusan şaşırırsın.
ben biriyle karşılaşıyorum tuhafıma giidyor dedim millet nasıl çullanarak yorum yapmış. yani kadın kadının her zaman düşmanı ben bundan eminim.
bilmiyorum sebebini ama bazı kadınlar kadınlarımız bu linc olayını seviyor.
Rabbim kalplerine güzellik versin TEZ zamanda :)
Sen de mi çirkinsin?

Mune Mune tek tek rapor etmeyelim konu dışı kim yazmışsa, kim dalga geçmişse ellerinden öper ablacım. Bayram hediyesi...

Açıkçası diğer konunuzu okurken bana da çok antipatik gelmiştiniz. Siz güzelliğinizi vurgularken tabii ki de dış görünüşünüze yorum yapılacaktı😊Siz de bunu istiyordunuz bence, sadece yorumlar istediğiniz gibi olmadı. Güzellik görecelidir, kimin ne söylediğine çok takılmayın.

Dış görünüş sadece ilk izlenim için önemlidir. Sizi çok beğenen biri sizinle oturup iki kelam edemiyorsa ne yapsın güzelliğinizi değil mi?😊Bakış açınızı değiştirip kendinize yatırım yapın, nacizane tavsiyem.

Back
X