• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazıları güzelsin diyor ama kimse beni sevmiyor, arkadaşlık bile kurmuyor

Merhaba
Ben de seninle ayni sorunlari yasadim, simdi yalnizim ama artik düsünmüyorum da.
Kiz gruplarinda hep bir yarsi hep bir dedikodu hep bir pazarlik olurdu, uyun saglayamadim. Güzelim ama bunu ön plana hic cikarmadim aksine özentisiz davrandim. simdi dönüp bakip ne görüyorum biliyor musun?
Bendeki o saflik insanlari rahatsiz etmise benziyor. Cünkü genelde cogu kizda bir kompleks oluyor, cok sahit oldum kimseye güvenilmez anladim.
Güzelim ama kizlar hep kusurumu söylerler hazmedemezler bunu ben de izin veririm cünkü hic güzelim dahi demedim ben de kusur bulup kendimle dalga gectim sirf uyumsal olmak icin.
Ama insanlar bunu yapmaz sen idare etmeye calistikca daha da üzerine gelir, seni silmeye calisir kopleksi olanlar.
Simdi rahatim cünkü artik sinir koydum arama.
Ya güleryüzlü epspri anlayisi olan bir insanim kizlar sevmez.
Güzelim lan artik. Baybaya güzelim ve iyiyim. Simdi bunu hazmedemeyen o kadar cok kiz tarafindan vuruldum ki canlari cehenneme diyorum. Yalnizim evet, ama arkamdan kimse konusmuyor .
Arkadaslar güzellikte bir yerde kizlar tarafindan itici bulunabiliyor.
Agzinla kus tutsan da gruba almiyorlar. Hep oluyor diyemiycem ama var böyle birsey de.

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. Belki de en iyisi yalnızlıktır. Yakın arkadaşım dediğim kişi sevgilimle buluşmaya gideceğim sıra yanımıza gelecekti tanışmak için. Ben bi üzerimi değiştireyim beni böyle görmesin çok çirkinim dedi. gitti süslendi. Bana da onun yanında kilo almışsın dedi. Bazen anlam veremiyorum insanların bu tür davranışlarına...

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. Belki de en iyisi yalnızlıktır. Yakın arkadaşım dediğim kişi sevgilimle buluşmaya gideceğim sıra yanımıza gelecekti tanışmak için. Ben bi üzerimi değiştireyim beni böyle görmesin çok çirkinim dedi. gitti süslendi. Bana da onun yanında kilo almışsın dedi. Bazen anlam veremiyorum insanların bu tür davranışlarına...
aç kızım gözünü aç o kız sağlam pabuç değil kendini sevgiline beğendirmeye çalışıyo yüzüne bile söylemiş senin hala anlam veremiyorum diyosun bide:110:

herkesin kendine has yapısı ve doğruları vardır o sözünü ettiğin arkadaş ortamında bunlar çelişiyosa bu senin sorununda büyük faktör olabilir öyle bi durum var mı

İnsanlar beni tanımıyorlar ki. Çelişecek bir yanımı görmeleri için tanımaları gerek. Belki çok pasif kalıyorumdur onlara nazaran.

aç kızım gözünü aç o kız sağlam pabuç değil kendini sevgiline beğendirmeye çalışıyo yüzüne bile söylemiş senin hala anlam veremiyorum diyosun bide:110:

Onu anladım ama ondan beklemezdim. Şuan konuşmuyoruz zaten... Bir çok kazık attı bana. :)

Ben selam verilmemesine şaştım
Samimi olmak zorunda değil kimse kimseyle ama selam da çok zor iş değil
Cidden kaçar gibilermiş senden

Evet bende anlam veremiyorum bu duruma. Erkekler değil ama kızlar bu şekilde davranıyor. Erkeklerden not ister misin diyenler de var ama çok nadir :) Sanırım erkekler daha iyi arkadaş oluyorlar.

Ben bu konuda sana inaniyorum cünkü benzer seyler yasadigimizi düsünüyorum. Büyük ihtimal sen de ön plana cikmayi sevmeyen normal birisin. Burada sana baska sebep bulmayacagim, sen süphelendigin seyi yazmisin zaten. Ben de cok dedim, düsündüm baska sebep varsa ben bileyim artik ne olur diye. En azindan düzeltirim öyle devam eder arkadaslik kurarim. Hatta ben de buna benzer konu acmistim baska yerde ayni tepkileri verdiler, sorun güzellik olamaz diye.
Ben yüzümü görünce donakalan kizlar da gördüm, bana bakarken tökezleyen insanlar da. Artik kendimi suclamayacagim. Ama bak ortama girmeye calisan iyimser kizdim hep güzelim ama cok siradan davranirim normal olan da bu, ama kizlar yok mu kizlar.. Cok üzüldüm kirildim. Arkadasa da cok önem veririm. Inan arkadasima her türlü yardim ederim, severim gercekten olunca ama sonunda sadece beni kullanirlar zaten bir bakmisim ki beni hic sevmemistir. Evlendim esim arkadasim oldu, hep mi böyle yasayacagim bilemiyorum. Ama ben baska türlü sorunu cözemedim. Insan arkadasi olsun cok istiyor istemiyor degil, ama ben kirilmaktan biktim. Inan kalbim cok kirildi basa cikamadim. Yalnizim ama artik kendimi suclamayacagim evet ben güzelim anasini satayim diyorum napayim sadece sebep bu ise de yapabilecegim hicbirsey yok. Evet böyle diyince cok sacma güzellikten kimse bizi istememezlik yapmaz dimi, hi hi. Artik inanmiyorum bunlara.

Evet bende anlam veremiyorum bu duruma. Erkekler değil ama kızlar bu şekilde davranıyor. Erkeklerden not ister misin diyenler de var ama çok nadir :) Sanırım erkekler daha iyi arkadaş oluyorlar.
Kadın kadını çekemez derler o misal
Ama senin de tek muhabbetin notlarla ilgili gibi :KK48:

Ben bu konuda sana inaniyorum cünkü benzer seyler yasadigimizi düsünüyorum. Büyük ihtimal sen de ön plana cikmayi sevmeyen normal birisin. Burada sana baska sebep bulmayacagim, sen süphelendigin seyi yazmisin zaten. Ben de cok dedim, düsündüm baska sebep varsa ben bileyim artik ne olur diye. En azindan düzeltirim öyle devam eder arkadaslik kurarim. Hatta ben de buna benzer konu acmistim baska yerde ayni tepkileri verdiler, sorun güzellik olamaz diye.
Ben yüzümü görünce donakalan kizlar da gördüm, bana bakarken tökezleyen insanlar da. Artik kendimi suclamayacagim. Ama bak ortama girmeye calisan iyimser kizdim hep güzelim ama cok siradan davranirim normal olan da bu, ama kizlar yok mu kizlar.. Cok üzüldüm kirildim. Arkadasa da cok önem veririm. Inan arkadasima her türlü yardim ederim, severim gercekten olunca ama sonunda sadece beni kullanirlar zaten bir bakmisim ki beni hic sevmemistir. Evlendim esim arkadasim oldu, hep mi böyle yasayacagim bilemiyorum. Ama ben baska türlü sorunu cözemedim. Insan arkadasi olsun cok istiyor istemiyor degil, ama ben kirilmaktan biktim. Inan kalbim cok kirildi basa cikamadim. Yalnizim ama artik kendimi suclamayacagim evet ben güzelim anasini satayim diyorum napayim sadece sebep bu ise de yapabilecegim hicbirsey yok. Evet böyle diyince cok sacma güzellikten kimse bizi istememezlik yapmaz dimi, hi hi. Artik inanmiyorum bunlara.

Bende öyle bir neden aramaya çalıştıkça neden bulamadım. Gayet normal kendi halinde biriyim kimseye zararım olmaz. Millet birbirinin dedikodusunu yaptığı halde nasıl can ciğer olabiliyorlar diye şaşırıyorum. Demek ki gerçekten samimi insanlar çok az kaldı. Belki de bana denk gelmiyor. Benim de hatalarım var bazen çok ön yargılı olabiliyorum. İnsan birinden kazık yiyince herkese şüpheyle bakıyor. Neyse zaten daha 24 yaşındayım işe girerim, belki evlenirim gelecekte ne olur bilinmez. Umarım olduğum gibi kabullenen insanlar çıkar karşıma. Kimseden bir şey beklememek istiyorum, kimse de benden beklemesin istiyorum. Bu mümkündür umarım :)

Bana da genelde guzelsin derler. Ve inan benimde unide arkadaşım pek yok yanı coook samimi yok. Nedeni desu. Her gün sınıfa gelip öpüşüp kanka naber diyen bir arkadaşlığı napim ben. İstediğim saat yemek yeyip istediğim saat dışarda ya da içerde oturmak isterim. Yilisik ve sahte tavirlardan hoslanmam . Ve böylece cook mutluyum .

Benzer durumu ben de yasiyorum.
Benim sorunum yasitlarim, ozellikle kizlar tarafindan surekli elestirilmek.
Yasca buyuk (35 ve uzeri) kadin ve erkeklerden de aksine hep takdir ve iltifat duyuyorum.
Bazi kizlar, sirf sinirimi bozmak, elestirmis ya da laf sokmus olabilmek icin firsat kolluyorlar. Eskiden hatayi kendimde ariyordum simdi bunun sebebinin kompleksleri oldugunu biliyorum.
Cozumu de henuz bulamadim :(

Gerçekten baya guzelsen kıskanan cok olur . Özellikle kadınlar pek kendilerinden guzellerle arkadaşlık kurmak istemezler.
Benim hayatımda gerçekten dostum dediğim bi kız vardi. O da guzeldi ama aramızda hiç kıskançlık olmadığını düşünürdüm ben . Sevinirdim hep ilk defa fesatlik olmayan bi arkadaşım oldu diye .
Ne yazık ki o beni hastalık derecesinde kiskaniyormus. Sevgilim hep derdi inanmazdim . Sonradan çok kötü şeyler yaptı bana .
O günden beri arkadaşım yok ve istemiyorum da .
Böyle iyi :KK51:

Gerçekten baya guzelsen kıskanan cok olur . Özellikle kadınlar pek kendilerinden guzellerle arkadaşlık kurmak istemezler.
Benim hayatımda gerçekten dostum dediğim bi kız vardi. O da guzeldi ama aramızda hiç kıskançlık olmadığını düşünürdüm ben . Sevinirdim hep ilk defa fesatlik olmayan bi arkadaşım oldu diye .
Ne yazık ki o beni hastalık derecesinde kiskaniyormus. Sevgilim hep derdi inanmazdim . Sonradan çok kötü şeyler yaptı bana .
O günden beri arkadaşım yok ve istemiyorum da .
Böyle iyi :KK51:

Böyle bir şeyi bende yaşadım. Annem söylerdi hep. O kız fesat bakıyor sana derdi. Inanmazdim. Meğerse dogruymus.

Kızlar... genelde güzelsin derler bana. Ama kendimi güzel bulmuyorum. Yalan mı söylüyorlar? Guzelsem neden hayatima düzgün adam girmiyor. Arkadaşım bile yok. Sanki kaçıyorlar benden. Yüzüme bile bakmıyorlar. Kızlar da erkekler de yuzume bile bakmıyor...

Önce kendini sev, kendini geliştir, yalnızım diye içine kapanma, dışarı çık, sinemaya git, bol bol kitap oku...
Etrafındakilerin seni sevmesi, herkesin seninle arkadas olması gerekmiyor.
Ayrıca doğru insan gelince de mutlu olacaksın ama bunun için acele etme ;)

Kızlar... genelde güzelsin derler bana. Ama kendimi güzel bulmuyorum. Yalan mı söylüyorlar? Guzelsem neden hayatima düzgün adam girmiyor. Arkadaşım bile yok. Sanki kaçıyorlar benden. Yüzüme bile bakmıyorlar. Kızlar da erkekler de yuzume bile bakmıyor...
Öyle diyosan öyledir.ne diyelim:KK9:

Back
X