- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
Merhaba
Ben de seninle ayni sorunlari yasadim, simdi yalnizim ama artik düsünmüyorum da.
Kiz gruplarinda hep bir yarsi hep bir dedikodu hep bir pazarlik olurdu, uyun saglayamadim. Güzelim ama bunu ön plana hic cikarmadim aksine özentisiz davrandim. simdi dönüp bakip ne görüyorum biliyor musun?
Bendeki o saflik insanlari rahatsiz etmise benziyor. Cünkü genelde cogu kizda bir kompleks oluyor, cok sahit oldum kimseye güvenilmez anladim.
Güzelim ama kizlar hep kusurumu söylerler hazmedemezler bunu ben de izin veririm cünkü hic güzelim dahi demedim ben de kusur bulup kendimle dalga gectim sirf uyumsal olmak icin.
Ama insanlar bunu yapmaz sen idare etmeye calistikca daha da üzerine gelir, seni silmeye calisir kopleksi olanlar.
Simdi rahatim cünkü artik sinir koydum arama.
Ya güleryüzlü epspri anlayisi olan bir insanim kizlar sevmez.
Güzelim lan artik. Baybaya güzelim ve iyiyim. Simdi bunu hazmedemeyen o kadar cok kiz tarafindan vuruldum ki canlari cehenneme diyorum. Yalnizim evet, ama arkamdan kimse konusmuyor .
Arkadaslar güzellikte bir yerde kizlar tarafindan itici bulunabiliyor.
Agzinla kus tutsan da gruba almiyorlar. Hep oluyor diyemiycem ama var böyle birsey de.
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. Belki de en iyisi yalnızlıktır. Yakın arkadaşım dediğim kişi sevgilimle buluşmaya gideceğim sıra yanımıza gelecekti tanışmak için. Ben bi üzerimi değiştireyim beni böyle görmesin çok çirkinim dedi. gitti süslendi. Bana da onun yanında kilo almışsın dedi. Bazen anlam veremiyorum insanların bu tür davranışlarına...