• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazıları neden böyle

Ya ben koca tarafımla bile çok görüşmediğim halde kuzeninin benim hakkımda atıp tuttuğu mesajları gördüm düşünün yani...ve o kuzeniyle sadece 1 defa aynı ortamda bulundum uzun süre onda da nişanlıydım
İnsanlara konuşmak için malzemeye bile gerek yok artık onu bile kendileri buluyorlar

Kıskançlık konusuna hiç girmiyorum bile bir söz varya taklit ediliyorsan başarmışsın demektir diye 😂
Bazen öyle düşüneyim diyorum boşver pelin bırak merak etsin bırak taklit etsin diye ama herşeyimin aynı olması düşüncesi delirtiyo , aslında bende de kabahat var muhabbet ederken boş bulunup bu hafta şunu yapcam diyorum bakıyorum gitmiş yapmış halbuki benimde olmam gerekiyo orda, hani sanki kendi aklına gelmiş de yapmış gibi benim fikrimi çalmış oluyo , hayalimi anlatıyorum mesela başka yerde kendisininmiş gibi anlatıyo ya da aa bende bunu düşünüyodum diyip yapıyo o an benim imkanım olmadığı için ben yapamadığımla kalıyorum ,artık sus pus um hiç bişeyimi anlatmıyorum

İnsanlara konuşmak için malzemeye bile gerek yok artık onu bile kendileri buluyorlar

O kuzeninin kocamda gözü vardı bu yüzden öyle o kadar bellli ediyordu ki ben çeyizimde fark ettim dediğiniz gibi yoksa beni ne tanır ne doğru düzgün muhabbetim var ama arkamdan atıp tutmasında sınır yok sözde bir de namazlı abdestli evli 2 çocuklu biri (ay öyle dedim ben de arkasından konuştum gibi oldu :D ) neyse böyle insan çok malesef

Ya bazen gerçekten şok oluyorum insanlar birbirinin arkasından verip veriştirip herşeyi söyleyip yüz yüze gelince nasıl hiç bişey olmamış gibi can ciğer oluyorlar anlamıyorum bu tarz insanlara ne deniyor ben söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
Kalleş adi... deniyor.

Back
X