- Konu Sahibi sadece_ben
-
gıcık olduklarım iyi anlasıyor :) güzel espriydi güldüm çokca...
benim sorunum bu aralar... evet bende de oluyor herkese olur ama karşındakine belli etmek doğru değil diye düşünüyorum
şu an iş ortamımda negatif enerji aldığım biri var aramıza yeni katıldı ve benim arkadaslarımla arkadas oldu iyi mi :)
sanırım duygularımız karsılıklı bu bayanla :) o da bana ısınamadı çok belli ediyor bu durum beni üzüyor çünkü arkadaş ortamımız ortak
yani öyle oldu ki arkadaslarım o bir seyler anlatırken dinliyor ben bayana bir sey sorsam cevap bile vermiyor kaç kez oldu ve bana hiç bakmıyor herkese bakarak anlatsa da...
bana cok ciddi ve soğuk geliyor bu yüzden
birileryle uyusamamak normal de aynı ortamda bir de ortak arkadaslara sahipseniz iskenceye dönüşüyor
anladım:)
ben acıkcası caba sarf ederim aynı ortamdaysam iyi gecinmek isterim
bugün daha iyiydik iki lafın belini kırabildik en azından :)
bir gün samimi olursak yazarım buraya asılabiliyormus diye :)
gün gectikce daha iyi konusabiliyoruz artık tebessümle bakıyor arada bir ama samimiyetimiz yine yok...arkadaslarımla daha farklı elbette..
belki mecburi olarak görüyor arkadaslar ortak olunca
ne olursa olsun su elektirik meselesi gercekten var
sen sözlenmek için elektrik aldığın bir adam bulmuşsun ya, gerisi boş, boşveerrr
:) sorma zaten elektriği onunla tattım diyebilirim :)
elektirik biraz çarpıyor ama olsun o kadar da
güzel duygular..anlasmanın önemini daha iyi anladım biz bir dakika susmayız saatler gecirsekte sıkılmıyoruz hiç
konuskan olsam da kimseyle saatlerce öyle konusamıyorum bir yerde susuyoruz ama o baska :)
o yuzden bir görüsmede etki olmazsa sonra iyi olur diye düsünmesin kimse...gercekten o uyumu yakalayabildiyse görüşmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?