bazılarıyla uyuşamıyorum...

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
986
1.980
658
Manisa
öncelikle hepinize merhabalar... Benim kendi kendime çözemediğim bir durumum var. Arkadaş çevremden olsun, iş hayatımdan olsun bazı insanlarla uyuşamıyorum. Hem de ortada bir sebep yokken. Yanlış anlaşılmasın aslında sıcak kanlıyım hemen gülerim falan ama bazı insanlarla olmuyor. Elektrik mi dersiniz artık neyse bi enerji alamıyorum. Aslında konuşuyorum ama dostluğum ileerlemiyor kendime yakın hissedemiyorum. KArşı taraf da anlıyor bu durumu tabii. Size de olur mu böyle şeyler?

bende öyleyim.
zaten her insanla anlaşamaz herkes.
bu doğal bence..genelde kişi kendi gibi olanlarla anlaşır

teşekkür ederim cevabın için. aslında o kişinin bir zararını görmüyorum ya da ters bir hareketi olmuyor . Bu yüzden kendimi kötü hissediyorum bazen. Ama haklısın herkes herkesle anlaşmak zorunda değil.

insanın kanı ısınmayınca ısınmıyo bu çok normal.kimisini çok kendine yakın bulursun belki dostluğa gider belki kardeşliğe.ama kimisi vardır bundan bana bi yol olmaz dersin =)=) hiç kendini suçlama emin ol herkeste var:114::114:

Aynı durum bana da oluyor.
Bazı insanlarla elektriğim asla tutmuyor.
Karşımdakinin iyiliği veya kötülüğünden değil enerjilerin çarpışması belkide bilmiyorum.

benim de çoktur öyle, hatta simaen tanıyıp sebepsiz gıcık olduklarım da mevcut, bir de dikkat ettim bu gıcık olduklarımın hepsi çok iyi anlaşıyor birbiriyle:1:

gıcık olduklarım iyi anlasıyor :) güzel espriydi güldüm çokca...
benim sorunum bu aralar... evet bende de oluyor herkese olur ama karşındakine belli etmek doğru değil diye düşünüyorum
şu an iş ortamımda negatif enerji aldığım biri var aramıza yeni katıldı ve benim arkadaslarımla arkadas oldu iyi mi :)
sanırım duygularımız karsılıklı bu bayanla :) o da bana ısınamadı çok belli ediyor bu durum beni üzüyor çünkü arkadaş ortamımız ortak :(
yani öyle oldu ki arkadaslarım o bir seyler anlatırken dinliyor ben bayana bir sey sorsam cevap bile vermiyor kaç kez oldu ve bana hiç bakmıyor herkese bakarak anlatsa da...
bana cok ciddi ve soğuk geliyor bu yüzden
birileryle uyusamamak normal de aynı ortamda bir de ortak arkadaslara sahipseniz iskenceye dönüşüyor

gıcık olduklarım iyi anlasıyor :) güzel espriydi güldüm çokca...
benim sorunum bu aralar... evet bende de oluyor herkese olur ama karşındakine belli etmek doğru değil diye düşünüyorum
şu an iş ortamımda negatif enerji aldığım biri var aramıza yeni katıldı ve benim arkadaslarımla arkadas oldu iyi mi :)
sanırım duygularımız karsılıklı bu bayanla :) o da bana ısınamadı çok belli ediyor bu durum beni üzüyor çünkü arkadaş ortamımız ortak :(
yani öyle oldu ki arkadaslarım o bir seyler anlatırken dinliyor ben bayana bir sey sorsam cevap bile vermiyor kaç kez oldu ve bana hiç bakmıyor herkese bakarak anlatsa da...
bana cok ciddi ve soğuk geliyor bu yüzden
birileryle uyusamamak normal de aynı ortamda bir de ortak arkadaslara sahipseniz iskenceye dönüşüyor

ama benimki espri değildi malesef, bir tespitti:ssz::1:

ben neyseki çok konuşan biri olmadıgımdan dinlemekle yetinirim, o kişilerle konuşmak için de çabalamam, zaten içimden konuşmak da gelmez, aynı şekilde onlar da benimle konuşmaz, öyle geçinip gideriz, ama hoş bir durum değil tabi:1:

Bende de var bu elektrik olayı :1: Ama kimden elektrik alamasam gerçekten de sorunlu çıkıyor sonrasında o yüzden elektriğime güveniyorum desem yeridir :9::9:

anladım:)
ben acıkcası caba sarf ederim aynı ortamdaysam iyi gecinmek isterim
bugün daha iyiydik iki lafın belini kırabildik en azından :)

bir gün samimi olursak yazarım buraya asılabiliyormus diye :)
gün gectikce daha iyi konusabiliyoruz artık tebessümle bakıyor arada bir ama samimiyetimiz yine yok...arkadaslarımla daha farklı elbette..
belki mecburi olarak görüyor arkadaslar ortak olunca
ne olursa olsun su elektirik meselesi gercekten var

bir gün samimi olursak yazarım buraya asılabiliyormus diye :)
gün gectikce daha iyi konusabiliyoruz artık tebessümle bakıyor arada bir ama samimiyetimiz yine yok...arkadaslarımla daha farklı elbette..
belki mecburi olarak görüyor arkadaslar ortak olunca
ne olursa olsun su elektirik meselesi gercekten var

sen sözlenmek için elektrik aldığın bir adam bulmuşsun ya, gerisi boş, boşveerrr:9::9:

işyerimde elektrik alamadığım(!) kişiyle arada konuşuyorum daha doğrusu konuşmaya çalışıyorum ama devamı gelmiyor bir türlü. Sanırım duygularımız karşılıklı...

sen sözlenmek için elektrik aldığın bir adam bulmuşsun ya, gerisi boş, boşveerrr:9::9:

:) sorma zaten elektriği onunla tattım diyebilirim :)
elektirik biraz çarpıyor ama olsun o kadar da
güzel duygular..anlasmanın önemini daha iyi anladım biz bir dakika susmayız saatler gecirsekte sıkılmıyoruz hiç
konuskan olsam da kimseyle saatlerce öyle konusamıyorum bir yerde susuyoruz ama o baska :)
o yuzden bir görüsmede etki olmazsa sonra iyi olur diye düsünmesin kimse...gercekten o uyumu yakalayabildiyse görüşmeli

:) sorma zaten elektriği onunla tattım diyebilirim :)
elektirik biraz çarpıyor ama olsun o kadar da
güzel duygular..anlasmanın önemini daha iyi anladım biz bir dakika susmayız saatler gecirsekte sıkılmıyoruz hiç
konuskan olsam da kimseyle saatlerce öyle konusamıyorum bir yerde susuyoruz ama o baska :)
o yuzden bir görüsmede etki olmazsa sonra iyi olur diye düsünmesin kimse...gercekten o uyumu yakalayabildiyse görüşmeli

Aman nazar değmesin,darısı tüm bekarların,elektrik alamayanların başına:31::1:

amin elektirikten biraz muzdaripsin galiba:)bende öyleydim ama bir gün carpılacak kadar elektrik alcaksın :)

bende öyleyim insanlara kolay kolay ısınamam çok nadirdir anlaşabildiğim samimi olduğum insanlar soğuk duruyorsun diyorlar ama huyum bu çekingen sessiz yapıya sahibim:8:

Back
X