suprizzzyumurta
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
MERHABA
arkadaşlar bb krem nedir hangı marka ıyıdır ve cilde zarar verir mi?
yardımcı olur musunuz :18:
arkadasım pekı fıyatı falan nedir bn istanbul anadolu yaksında oturuyorum nerden alırım kı
en iyi makyaj ürünlerinden biriymiş, biraz geç de olsa keşfettim kendisini. cildinizde doğal bir görüntü ile tam pürüzsüzlük yaratıyor. bunun yanısıra fondöten ve pudranın aksine ciltte nemlendirmeyi de gerçekleştiriyor. üstüne güneş koruyucu etkisi de bonusu. missha ve mac marka olanları bana göre gerçekten iyi, ikisi arasından ise missha tabii ki birinci sırada.
bir de kalkip nivea'nin garnier'in bb creamlerini alip yuzune suruyor insanlar. ben nivea'yi elime bile surmuyorum.cok zengin olmak gerekmez ama illaki kiyafet ayakkabi falan aliyorsunuz, cildiniz degismeyen ve en kiymetli giysiniz olduguna gore paraniza kiyip kaliteli urunler alin, ki bu urunler zaten uzun sure gidiyor.
Yurtdışında renkli nemlendirici diye satılan pahalı kremlere yurtdışından sipariş verme yasağı çıktıktan sonra, bizim piyasadaki markaların aynısını yapıp adını değiştirmiş hali.
Fondöten kadar ağır olmayan, hafif kapatıcı olan nemlendirici krem. Tek farkı renkli olması.
Cildini temizleyip kullanırsan her gün, düzenli olarak cildini nemlendirmiş de oldugundan bir ay gibi bi sürede ciltte düzelmeler sağlayabiliyor.
Fondöten vs kullanarak yazın cildi yormak yerine renkli nemlendirici her zaman daha mantıklı zaten. Ben senelerden beri kullanırdım. En son nivea nınkini aldım ama aşırı beyaz olduğumdan açık tonu bile koyu geldi bana.
Ama alacaksan kozmetik markalardan değil de işi sadece cilt bakımı olan markalardan almanı öneririm.
Yani avon flormar vs yerine nivea, garnier tercih et filan gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaş eline bile sürmüyormuş garnier ve nivea yi:26:
flormarın cc kremini kullanıyorum. sevdim ben kendisinide iyi değil mi şimdi o?
sadece göz çevresine sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?