Cilt Bakımı Ürünleri Bb krem nedir hangi marka iyidir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

suprizzzyumurta

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
162
21
48
İstanbul
MERHABA

arkadaşlar bb krem nedir hangı marka ıyıdır ve cilde zarar verir mi?
yardımcı olur musunuz :18:

MERHABA

arkadaşlar bb krem nedir hangı marka ıyıdır ve cilde zarar verir mi?
yardımcı olur musunuz :18:

ben avonunkini kullanıyorum ama her gün değil ayda bir falan bir yerlere çıktığımızda...
bana iyi geliyor cildimi düzelttiğini düşünüyorum yıkadıktan sonra bile aydınlık oluyo cildim..
ayrıca içinde parıltılar var sürdüğünde de aydınlık gösteriyor ufak tefek lekeleri de kapatıyor...
ama daha iyi markalar vardır...

Ben garnierin bb kremini kullanıyorum medium olanı çünkü esmerim zaten bu markada iki ton var biri light biri medium

Bb krem nemlendirici özelligi olan kapatıcı..

Şöyle düşün fondöten..

Krem gibi kullanıyorsun..Çok pratik..

Cilde bir zararı yok ben karma bir cilt yapısına sahip oldugum için sivilce ve türevlerine rastgelmedim daha

Ben cc krem kullanıyorum pure beauty watsons ta satılıyor çok güzel sürünce yumuşacık yapıyor cilt rengini dengeliyor ve içinde güneş koruması var ben çok severek kullanıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

avonun solotions serisinin ki var bende medium rengi

ışıl ışıl yapıyor cildi
ben memnun kaldım güzel pratik
11 yada 14 tlye falan aldım sanırım
ama Garnierin kini duydum daha güzelmiş
güneş faktörlüleri falan da varmış galiba ama kullanmadım

ben Niveanın kullanıyorum gerçekten güzel
fiyatını hatırlayamadım ama 15 TL filandı sanırım

missha nınkini tavsiye ederim kesinlikle, burdan araştırmıştım onu aldım,,cildim çok hassas ne sürsem sivilce yapıyordu bu olan sivilcelere dahi iyi geldi çok şaşırdım, sevindim kapatıcılığı da güzel.

Son düzenleme:
en iyi makyaj ürünlerinden biriymiş, biraz geç de olsa keşfettim kendisini. cildinizde doğal bir görüntü ile tam pürüzsüzlük yaratıyor. bunun yanısıra fondöten ve pudranın aksine ciltte nemlendirmeyi de gerçekleştiriyor. üstüne güneş koruyucu etkisi de bonusu. missha ve mac marka olanları bana göre gerçekten iyi, ikisi arasından ise missha tabii ki birinci sırada.

bir de kalkip nivea'nin garnier'in bb creamlerini alip yuzune suruyor insanlar. ben nivea'yi elime bile surmuyorum. cok zengin olmak gerekmez ama illaki kiyafet ayakkabi falan aliyorsunuz, cildiniz degismeyen ve en kiymetli giysiniz olduguna gore paraniza kiyip kaliteli urunler alin, ki bu urunler zaten uzun sure gidiyor.

flormar bb krem kullanıyorum fena değil ama adet dönemindeyken sivilcelerim çıkıyor, o dönemlerde yetmediğini düşünüyorum. fondöten iyi kapatıyor ama günlük sevmiyorum. cc krem deneyeceğim.

Yurtdışında renkli nemlendirici diye satılan pahalı kremlere yurtdışından sipariş verme yasağı çıktıktan sonra, bizim piyasadaki markaların aynısını yapıp adını değiştirmiş hali.
Fondöten kadar ağır olmayan, hafif kapatıcı olan nemlendirici krem. Tek farkı renkli olması.
Cildini temizleyip kullanırsan her gün, düzenli olarak cildini nemlendirmiş de oldugundan bir ay gibi bi sürede ciltte düzelmeler sağlayabiliyor.

Fondöten vs kullanarak yazın cildi yormak yerine renkli nemlendirici her zaman daha mantıklı zaten. Ben senelerden beri kullanırdım. En son nivea nınkini aldım ama aşırı beyaz olduğumdan açık tonu bile koyu geldi bana.
Ama alacaksan kozmetik markalardan değil de işi sadece cilt bakımı olan markalardan almanı öneririm.
Yani avon flormar vs yerine nivea, garnier tercih et filan gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

garnierin ki o kadar kötümüymüş

arkadaş eline bile sürmüyormuş garnier ve nivea yi :26:

arkadaş eline bile sürmüyormuş garnier ve nivea yi :26:

Ya bütçe meselesi. İmkanın varsa tabii ki daha iyi markaları neden almayasın, ben senelerce estee lauder inkini kullandım fiyat performans açısından da gayet memnundum. Body Shop ın var mı bilmiyorum varsa o da önerilebilir.
İlla her dönem çok para verebilemiyor insanlar ne yazık ki ben merkezci olmamak lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

avonun fondötenlerınden memnunum ama şimdi aklım karıştı makyajı sadece hafta sonu ıkı gun yaprım hafta içi asla ıkı gunde cok zarar verömez demı ya hafta ıcı bınde bır ınanınn

flormarın cc kremini kullanıyorum. sevdim ben kendisinide iyi değil mi şimdi o?

sadece göz çevresine sürüyorum

flormarın cc kremini kullanıyorum. sevdim ben kendisinide iyi değil mi şimdi o?

sadece göz çevresine sürüyorum

ben de onu kullanıyorum,bazen fondoten altına da sürüyorum çok güzel duruyor...cilt tonunu eşitliyor..
ancak sakın göz çevresine kullanmayın..göz çevresi için ayrı kapatıcaılar var ondan sürün...
normla cilt kremleri nemlendiriciler asla göze kullanılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…