Cilt Bakımı Ürünleri Bb krem nedir hangi marka iyidir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben maybellinenin bb kremini kullandım. Kapatıcı mı çok değil ama en azından yüzündeki ton farklılıklarını gideriyor. Açık tenliyim ben ve makyajsızken çok solgun görünür yüzüm hasta gibi, bu duruma çare oluyor :) istersen üzerine pudra da sürebilirsin ben öyle yapıyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nuxe bb krem al canım eczaneden içinde güneş korumasıda var fiyatı 75 civarı biraz tuzlu gelebilir ama harika

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Garnier ve Missha'nın BB kremlerini kullandım ama her ikisinden de memnun değilim. Genelde Missha çok övülür, kullanan çoğu kişi de memnundur ama bende her ikisi de sivilce yaptı. Garnier bence çok kötü, cilt tam olarak emmiyor (karma bir cildim var) Uzun zamandır Clinique kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Sivilce sorunu olmadı, kapatıcılık ve ton farkını giderme konusunda da gayet iyi.

Ben de bb krem furyasıa kapılıp missha almıştım. Hayatımda cildimde bu kadar sivilce olduğunu hatırlamam ki kuru bir cilde sahibim. Sürümü zor ilk sürülünce grimsi bir görüntü olsa da zamanla çok güzel bütünleşiyor ama gel gör ki çok fena sivilce yaptı bende. Arkadaşımla almıştık onda da aynı ey oldu, kendi sitesindn almamıza rağmen... yani çoğu insanın tavsiye ettiği bşkasına yaramayabiliyor...

haftasonu bende almayı dusunuyodum bu ürünü yorumunu da görünce kesinleştirdim anneler gününe özel indirim falan vardır inş :)

Watsons açıklamadı daha anneler günü indirimini 😊

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bb kremlerın uzerıne ayrıyeten bıse daha suruyor musunuz pudra gıbı?

Pure beauty Bulgarian Rose BB Kremi tavsiye ederim çok memnunum. şuan watsonsta 23 tl olması lazım yanında yine aynı markanın makyaj temizleme mendili hediyeydi galiba

Transparan pudra sürüyorum ben mat bir cilt oluyor ama sadece yağlanmaya meğilli yerlere. T bölgesi ve göz altı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bb kremlerın uzerıne ayrıyeten bıse daha suruyor musunuz pudra gıbı?

ben sürmüyorum
nette görmüştüm çok parlamasını istemiyorsanız sürün diyordu
bizim iş yerindeki sekreter kız artık nasıl buluyorsa yüzüne ışıl ışıl parlıyor
hizmetli abla da geldi sordu ..... Yüzüne ne sürüyor öyle parıl parıl parlıyor hiç doğal değil dedi
bb krem dedim

Nivea BB zaman zaman kullanıyorum.Verdiği görüntü hoşuma gidiyor ama çıkarması bir dert.
Sil sil bitmiyor,aynı fondöten gibi pamuk hep boyalı çıkıyor.
BB sürdüğüm zaman,süt ve tonikle temizledikten sonra bir de yıkama jeliyle yıkıyorum.
O yüzden sık kullanmıyorum.

Ben Clinique'in CC kremini kullanıyorum, üzerine de pudra sürüp dışarı çıkıyordum ta ki geçen ay biri bana Flormar'ın CC kremini verene kadar.. Resmen bayıldım şimdi sadece onu sürüp çıkıyorum, bazen burnumun üzerine azıcık pudra sürüyorum o kadar.. iki markanın CC ürününü de tavsiye ederim çok iyi gerçekten..

benım cıldım zaten bıse sürse de parlasam dıye kapıda bekliyor..

ben normalde yüzüme allık fırçasıyla pudrayı suruyorum..(oyle daha doğal duruyor)

uzerınede allık suruyorum..oyle 5-6 saat parlamadan durabılıyor..

sımdı dıyorumkı bb alsam,uzerıne yıne pudra gecceksem bu işe hıc bulaşmasam mı? ekstra iş çıkıyor cunku..

ben yüzüme nemlendırıcı hıc sürmem,korkarım daha fazla yağlanmasından..

bu bbler benım cıldımde makyajı ıyıce kusturur mu acaba?

sanada işin uzmanı muamelesi yaptım ama:)

okurken ne desem ki ben acaba diye düşündüm
çok fazla makyaj yapan biri değilim o yüzden çok bilmem
benim cildim kurudur o yüzden çok aşırı parlamıyor normal doğal duruyor
ama nette görmüştüm pudralı kullananları birinden bulduğun gibi bi kerecik dene bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…