- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
fakiriz biz anca garnier aklar bizi..
avonun fondötenlerınden memnunum ama şimdi aklım karıştı makyajı sadece hafta sonu ıkı gun yaprım hafta içi asla ıkı gunde cok zarar verömez demı ya hafta ıcı bınde bır ınanınn
fakiriz biz anca garnier aklar bizi..
ben de onu kullanıyorum,bazen fondoten altına da sürüyorum çok güzel duruyor...cilt tonunu eşitliyor..
ancak sakın göz çevresine kullanmayın..göz çevresi için ayrı kapatıcaılar var ondan sürün...
normla cilt kremleri nemlendiriciler asla göze kullanılmaz...
Haklısın =))
Ama fiyat = performans olmadığını anlayamayan çok tüketici var
Ellerine sürmedikleri Nivea, dünyanın en kabul görmüş markalarından biridir ve gerçekten iyidir =))
Bencede butce ile ilgili markasi iyi olanlari bende biliyorum ama butcem yetmiyor suan kiyafette aldigim soylenemez hani ordan kisayim desem..bu yuzden nivea garnier kullaniyorum..max factor pahali geliyr meybileyn aliyorum.tabi soyleyen arkadas iyilik icin demis o ayri cildimiz onemli ama isteYa bütçe meselesi. İmkanın varsa tabii ki daha iyi markaları neden almayasın, ben senelerce estee lauder inkini kullandım fiyat performans açısından da gayet memnundum. Body Shop ın var mı bilmiyorum varsa o da önerilebilir.
İlla her dönem çok para verebilemiyor insanlar ne yazık ki ben merkezci olmamak lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilgisi olan baya kişi var.Acaba bu krem güneş kremi yerine kullanılır mı?
Haklısın =))
Ama fiyat = performans olmadığını anlayamayan çok tüketici var
Ellerine sürmedikleri Nivea, dünyanın en kabul görmüş markalarından biridir ve gerçekten iyidir =))
Fakir ama guruluyuz
satıcıdan göz için istedim kız onu verdi. hatta sadece o satıcı değil başka bi yerdende bb krem almıştım (işe yaramamıştı) onuda göz için vermişti... kafam karıştı...
Bilgisi olan baya kişi var.Acaba bu krem güneş kremi yerine kullanılır mı?
Canım arkadaş haklı, özellikle göz içindir diye belirtilmeyen bir ürünü asla göze sürme. Şu bildiğin saf yağlarin bile çok azı göze sürülebilir. Göz çevresi çok ince bir tabakadır. Çok kolay emer, hem kimyasallar vücüduna girer, hem de yağ bezeleri oluşur gözünün atlında.
Sen o kızlara bakma, satıcaz diye herşeyi önerirler.
.
garnierin ki o kadar kötümüymüş
satıcıdan göz için istedim kız onu verdi. hatta sadece o satıcı değil başka bi yerdende bb krem almıştım (işe yaramamıştı) onuda göz için vermişti... kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?