Cilt Bakımı Ürünleri Bb krem nedir hangi marka iyidir

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bb kremler çıktığından beri fondoten kullanmıyorum
Bazen parlama yaparsa hafif pudrayla matlaştırıyorum
Bana çok pratik geldi

önereceğiniz bir şey var mı? göz altlarım mor. bildiğin mor. hiç bir kapatıcı adam akıllı kapatmıyor.

Göz altı kapatıcısında ben fiyat performans açısından en çok mac ten memnun kaldım.
Mac in prolongwear serisinden göz altı kapatıcısı, kapatıcılığı ve kalıcılığı çok çok iyiydi.
Fiyatı 40 tl falandı en son. Bir tüp bana bir seneden fazla gidiyor. Birer damla yettiğinden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir kere promosyon vardı Nivea da. ben de medium almıştım. dark zaten zenciye bile koyu gelir. bilseydim light alırdım.
kadının biri kucağını doldurmuştu 10 tane falan vardı sanırım. hepsini medium almış. zaten ben de ona bakarak bir deniyeyim dedim. 1 tane almıştım.
ben hiç ama hiç beğenmedim.
belki daha iyi markalarda denemek lazım ama genel bb kullananların yorumları da zaten renklerin az oluşu yönünde.

önereceğiniz bir şey var mı? göz altlarım mor. bildiğin mor. hiç bir kapatıcı adam akıllı kapatmıyor.

Ben hiç makyaj yapmam, o yüzden kullanıp önerebileceğim bir marka yok. Ama illa bişey sürmem gerekse Zuii Organic gibi marka olabilirdi. İnternetten bir bak, kullananlar ne diyor. Çok ucuz değil, ama arkadaşa katılıyorum, ben de cildime herşeyi sürmem. Elbisemden, yememdem keserim gerekirse ama marketten aldığım bir ürünü yüzüme gözüme kullanamam.

.

Ben hiç makyaj yapmam, o yüzden kullanıp önerebileceğim bir marka yok. Ama illa bişey sürmem gerekse Zuii Organic gibi marka olabilirdi. İnternetten bir bak, kullananlar ne diyor. Çok ucuz değil, ama arkadaşa katılıyorum, ben de cildime herşeyi sürmem. Elbisemden, yememdem keserim gerekirse ama marketten aldığım bir ürünü yüzüme gözüme kullanamam.

.

bir gidip bakayım... başıma iş gelmeden

görmem lazım aslında. hatta testerlarıda denemem lazım elimde.. cilt yapım alerjik (gerçi heryerim alerjikte) netten direk alamam... teşekkürler yinede

Avon'un Solutions serisinin göz altı aydınlatıcısı vardı bir ara, sürüyordum, dakikalar içinde göz altlarımın kapatıcıya ihtiyacı kalmıyordu. Sonra satmamaya başladılar Neden böyle yaptılar anlamadım.

görmem lazım aslında. hatta testerlarıda denemem lazım elimde.. cilt yapım alerjik (gerçi heryerim alerjikte) netten direk alamam... teşekkürler yinede

Rica ederim. Anladım, benim cildimde çok hassas. En büyük kabusum Vichy ürünleri olmuştur şimdiye kadar.
.

avondan nedense soğudum ya... kitapçığını bile incelemek gelmiyor içimden. birde sanki kaliteyi düşürdüler...

merhaba küçükpisi,
mac öneririm ben sana gerçekten kullandığında farkı göreceksin müthiş bir ürün.

macı gidip bakayım... eşim yanımda olmasın ama . bi ara bir kapatıcı sordum oda yanımdaydı 58 tl dedi satıcı eşimin gözleri pörtledi. alırız aslında da gereksiz geliyor erkeklere... teşekkürler...

Çok hassas bir cildim var ve Nivea'dan başka bir şey kullanamıyorum
Nivea aslında klinik ürün grubundandır, sadece el kremi ya da bb krem gibi düşünülmemeli
Mesele Q10 sıkılaştırıcı losyonu harikalar yaratıyor
Aslında cilt tipi ile ilgili, birine iyi gelen diğerine gelmeyebiliyor ancak marka olarak dünyada kabul görmüş markadır ve tabi tercih sebeplerimden biri hayvan deneyi yapmamaları

Ben Garnier light aldım ,sivilce problemim hiç olmadı- cildim kuru-.nemlendirme ve canlılık verme açısından gerçekten güzel.Zaten renkli nemlendirici yani fondöten gibi bir kapatıcılık beklememek lazım

var , the body shop all-ın-one bb krem , rengi beyaz ama sürünce cilt rengini alıyor üç tonu da var

kesinlikle maybeline bb krem... o kadar güzel yapıyor ki cildimi hem parlaklık veriyor ne zaman onu sürsem herkes güzel gözüküosun diye iltifat edio hihihihhi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…