- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
önereceğiniz bir şey var mı? göz altlarım mor. bildiğin mor. hiç bir kapatıcı adam akıllı kapatmıyor.
önereceğiniz bir şey var mı? göz altlarım mor. bildiğin mor. hiç bir kapatıcı adam akıllı kapatmıyor.
Göz altı kapatıcısında ben fiyat performans açısından en çok mac ten memnun kaldım.
Mac in prolongwear serisinden göz altı kapatıcısı, kapatıcılığı ve kalıcılığı çok çok iyiydi.
Fiyatı 40 tl falandı en son. Bir tüp bana bir seneden fazla gidiyor. Birer damla yettiğinden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hiç makyaj yapmam, o yüzden kullanıp önerebileceğim bir marka yok. Ama illa bişey sürmem gerekse Zuii Organic gibi marka olabilirdi. İnternetten bir bak, kullananlar ne diyor. Çok ucuz değil, ama arkadaşa katılıyorum, ben de cildime herşeyi sürmem. Elbisemden, yememdem keserim gerekirse ama marketten aldığım bir ürünü yüzüme gözüme kullanamam.
.
görmem lazım aslında. hatta testerlarıda denemem lazım elimde.. cilt yapım alerjik (gerçi heryerim alerjikte) netten direk alamam... teşekkürler yinede
Avon'un Solutions serisinin göz altı aydınlatıcısı vardı bir ara, sürüyordum, dakikalar içinde göz altlarımın kapatıcıya ihtiyacı kalmıyordu. Sonra satmamaya başladılarNeden böyle yaptılar anlamadım.
merhaba küçükpisi,
mac öneririm ben sana gerçekten kullandığında farkı göreceksin müthiş bir ürün.
Ya ben gerçekten sevmiyorum Niveayı. Eskiden bu kadar marka yoktu da Nivea alışkanlığımız vardı ailelerden. Ama son 5 yıldır falan bilinçli olarak hiçbir ürününü beğenmiyorum kesinlikle. El kremi dahil. Arko bile daha iyi benim nezdimde.
Bir yerde okumuştum Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere bu tür ihracatlar yapılırken kremin içeriğiyle oynuyorlar. Ben de eşim Almanyaya iş gezisine gittiğinde oradan getirttim direk menşeli ama sonuç yine aynıydı benim için. Hüsran.
avondan nedense soğudum ya... kitapçığını bile incelemek gelmiyor içimden. birde sanki kaliteyi düşürdüler...
Ya bütçe meselesi. İmkanın varsa tabii ki daha iyi markaları neden almayasın, ben senelerce estee lauder inkini kullandım fiyat performans açısından da gayet memnundum. Body Shop ın var mı bilmiyorum varsa o da önerilebilir.
İlla her dönem çok para verebilemiyor insanlar ne yazık ki ben merkezci olmamak lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?