- 19 Ağustos 2025
- 7
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi buketbukettt
15 Aylık Kızım Var, Maddi Durumumuz İyi Olmadığı İçin Kızıma Kayınvalidem Bakıyor. Aynı Evde Yaşıyoruz Kayınvalidem Ve Kayınbabamla Birlikte. Bebeğim 6 Aylıkken İşe Başlamak Zorunda Kaldım. Bakacak Kimse Olmadığı İçin Onlar Yardımcı Oldular. Maddi Durumları İyi Olduğu Halde Bize Maddi Destek Yerine Gelip Çocuğa Bakalım Dediler. İşe Başladıktan Sonra Kızıma Kendi Çocuğu Gibi Davranmaya Başladı. Beni Sürekli Kıskandırıyordu Bana Sarılıyor Beni Kokluyor Beni Daha Çok Seviyor Diye Söylerdi Ve Buna Benzer Birsürü Şey. Sanki Ben Çocuğuma Yeterli Annelik Yapamıyormuşum Gibi Davrandı Herzaman. Çocuk Zaten Seni Hiç Aramıyor Gün İçinde Falan Derdi. Kucağımdayken Dur Bakim Bana Gelecekmi Diye Sürekli Denerdi. Bunun Gibi 10 Ayda O Kadar Çok Şey Olduki Ben Bunalıma Girdim Sütüm Kesildi Bebeğim 6 Aylıkken. Kocama Ben İşten Çıkacağım Maaşın Ne Gelirse Onla İdare Ederiz Dayanamıyorum Dediğim Halde Benimle Kavga Edip İzin Vermedi. Saat 7 De İşten Eve Gidip Yemek Temizlik Yapardım Asla Çocuğa Bakma Harici Maddi Manevi Bir Desteği Olmadı. Kocamın Alkol Sorunları Oldu, Ben Alkol Almayın Alkol Sorunları Var Dediğim Halde Eve Ekmek Almazlardı Ama Gidip İçki Alırlardı Eşim İçsin Diye Ben Uyardığım Halde. En Sonunda Eşimle Büyük Bir Kavgaya Tutuştuk Ve Boşanmak İstediğimi Söyledim Şimdi Bana Diyorki Çocuğun Düzenini Bozma Sen Ne İstiyorsan Yap Çocuk Bizde Kalacak. Ben Ailemin Yanına Dönerim Kızımla Beraber Diyorum Onada Engel Olacağını Söylüyor.
Son düzenleme: