- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
-
Hersey tamam da konu sahibi kizin agzindan niye kendine mesaj atmis ki???Okumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?
Cevap: Ne kadar da mikemmel bir intikam yolu
Hem bunları yapın hemde bulunmaktan korkun, ilginççç
Bide nasıl atmış dimi?Hersey tamam da konu sahibi kizin agzindan niye kendine mesaj atmis ki???
Okumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?
Tercume icin sagol :)Okumakta güçlük çekenler için:
Acini burdakilerden çıkarma halti yiyen senin sevgilin burdakiler ayartmadi ya sevgilini Kızın başına bela acmaya çalışacağına keşke sevgilinin basini belaya soksaydin madem bisi yapican illa..Allah kimseye yaşatmasin öyle bi duyguyu zor ama seninki çözüm değil .. Zaten yaptığının çocukça olduğunu sende kabul etmissin. Kendini de düzgün anlatamamissinki nasıl becerdin o hırsla tüm bunları.Yazık burda dalga geçen kğçğmseyen kim varsa inşallah Allah onun da başına versin ozaman anlasınlar. Sizin gibiler yüzünden oluyo bu aldatılmalar zaten. Sınanmadıpınız acı üzerine nasıl bunkadar yorum yapabilirsiniz anlamıyorum ! Sadece ben kısaca anlattım bu olayı detayı var şuyu var buyu var önyargılı dabranacağınıza insan gibi cevap verin soruya. Yani psikiyatristlikte bi durum yok psikologlukta.
Yazık burda dalga geçen kğçğmseyen kim varsa inşallah Allah onun da başına versin ozaman anlasınlar. Sizin gibiler yüzünden oluyo bu aldatılmalar zaten. Sınanmadıpınız acı üzerine nasıl bunkadar yorum yapabilirsiniz anlamıyorum ! Sadece ben kısaca anlattım bu olayı detayı var şuyu var buyu var önyargılı dabranacağınıza insan gibi cevap verin soruya. Yani psikiyatristlikte bi durum yok psikologlukta.
Psikiyatriste ve psikoloğa git..
HaklısınYorum yapan herkes çok erdemli, fevkalade soğukkanlı, terbiyeli insanlar hepsi birer erdem abidesi. Onlar aldatılırsa canları yanmaz, öfkelenmez, tepki vermez, kızmaz, küfür etmez; exe yeni aşkında mutluluklar dileyip el sıkışarak ayrılırlar. Bir sen böyle ergen, terbiyesiz, edepsizsin işte konu sahibesi ne yapalım!!!!
Canım Vive ciğim, hoşgeldinHuhuu banladım da duruldummNasılsın canım özledim
Canım Vive ciğim, hoşgeldinşimdide alakasız yerde geyikten banlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?