- 31 Mart 2016
- 77
- 13
- 3
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
-
Allah razı olsunOkumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?
Cevap: Ne kadar da mikemmel bir intikam yolu
Hem bunları yapın hemde bulunmaktan korkun, ilginççç
Amin hepimizdenAllah razı olsun
Kendini rezil etmişsin..
Yeni kızın yerinde olsam "aşkım sen böyle bir tiple nasıl sevgili oldun yaa. Benimle kalite göreceksin" derim ve egom tavan yapar.
Aldatmış mı sevgilisi? Ayrıldıktan sonra o kızla başladı sandiydim benVallahi Lou, başkasının aldatılmasına meta olan biri kaliteden bahsederse komik ve abes olur bence. Tamam bu kız can acısıyla intikama yönelip saçmalamış ama burdaki kalitesiz ve rezil insan o değil.
Aldatmış mı sevgilisi? Ayrıldıktan sonra o kızla başladı sandiydim ben
Edit: evet aldatmış. Okumakta epey zorlaninca ben :)
Okumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?
Cevap: Ne kadar da mikemmel bir intikam yolu
Hem bunları yapın hemde bulunmaktan korkun, ilginççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?