bbrrcc Burun Estetiği Ameliyatı

bbrrcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
73
0
86
38
İstanbul
:sm_cool: Dualarınıza motivasyonlarınıza inanılmaz ihtiyacım var =)) 2 hafta raporluyum,evde olduğum için her gelişmemi size aktarıcam...

Simdiden gecmis olsuun :))) Ben de istiyorum artik tarihim falan belli olsun yaa :)))) Ercan Demiray bogazici estetikteydi dimi

ooooooooooo fındık burunlular arasında sende katılcan demek:)hadi bakalım hayırlı olsun cnmmmmmmmmm:)

canım benim simdiden cok cok gecmiş olsun insallah beklediginden cok daha guzel cok daha rahat cok daha cici cok cok cok cok herseyin en iyisinin cok cok cok daha fazlası olur :) guzel haberlerini bekliyoruz

asss kaldiiii yeni burunaa:) hayirlisiii olsunnnnnn tüm kalbimin hücreleriyle testekcinimmmmmmhihoyyyt

insallah hersey istedigin gibi olur tabii resimlerini bekliyoruz insallah cok guzel olacak ve degecek

oo şimdi ameliyatta bbrrcc hanımlar sositososito
Şimdiden çok geçmiş olsun iyileşme donemini sorunsuz atlatırsın umarım opuyorumnanaktan

Muhtemelen ameliyatın bittiiiiiiiiiiiiiii canım geçmiş olsun süper haperlerini bekkliyorumm :)

oooo hadi bakalım şimdi olmuştur inşallah. güzel haberler bekliyoruz.

Merak ettim şikayetin ne şeklnimi beğenmedin ???? sanada geçmiş olsunn 3 ay olmuş ameliyatn

şöyle sölim benim kemerli bi burnum yoktu geniş di burnum burun sırtında cok kücük bi kemer vardı ben doktordan burun kanatlarımın daaltılmasını burun sırtımın düz hale getirilmesini istedim bir de ucu sarkıktı onun düzeltilmesini istedim 3 ay oldu ameliyat olalı burun sırtımın sağ kısmında bir kemik cikti önden bakıldıgında burnum yamuk gösteriyor ve sol kısmındada burun sırtımın bir bosluk var elime attigimda bosluk geliyor ve ufak ufak kemik parcaları var sanki bunun dısında burun ucum top gibi su an ve burun kanatlarım daraltılmamıs eger burun ucu doktorum istedigi gibi inerse o zaman daraltıcakmıs yoksa top gibi durumus burun ucum su an da öle duruyor zaten :)

canım benim simdiden cok cok gecmiş olsun insallah beklediginden cok daha guzel cok daha rahat cok daha cici cok cok cok cok herseyin en iyisinin cok cok cok daha fazlası olur :) guzel haberlerini bekliyoruz

yaa süpersin cnmmm sen =)) resim eklicem birazdan albümüme :sm_cool:

neden ki cnm şikayetin nedir? resim var mı bu arada

merhaba canim üstteki mesajimda yazdim sikayetlerimi benim burnum bi degisik bi gün cok güzl duruyo bi gün cok kötü ne zaman sabit ayni gözükücek merak ediyorum kisaca şöle sölim burun sırtımın sağ tarafinda bir kemik var ele gelen sol tarafta bir çöküklük var mafoldumben

ercan beyle görüştün mü peki bu konuyu,bide burada öğrendiğim birşey var 6 aya kadar değişiklikler olabiliyomuş tatlımm,umarım en kısa sürede istediğin şkli alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…