bbrrcc Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar bugün 2.günüm =) çok şükür hala ağrım yok morarmam yok,sadece bu gece gözlerim ve dudak üstüm şişmiş o kadar yarın akşamüstü tamponlar alınıcak :S çok acıyomu biliyomusunuz..bide bu şişler ne zaman nasıl geçer.ben sürekli buz jeli uyguluyorum.

ay cnm necabuk oldunda eve geldinn nettesin:)zaman nsl geçiyor vala anlamıyorum:)hadi bakalımmmmm en zor kısmı atlattın bundan sonrası en keyifli kısmı:)

ay super walla cok sevindim morluk olmamasına su alcılarında alınsın bi umarım istediginden daha iyi bi sonucla karsılasırsın:) bu arada resim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz :)

ay cnm necabuk oldunda eve geldinn nettesin:)zaman nsl geçiyor vala anlamıyorum:)hadi bakalımmmmm en zor kısmı atlattın bundan sonrası en keyifli kısmı:)

sen bide bana soooorrr =))) gene halime çok şükür tatlımm ark listene ekle beni albüm yapıcam şimdi :dance:

hadi tekrar geçmiş olsun nette takılabilecek kadar iyisin en kötü 1 gün daha biraz sıkıntın olabilir sonrası çok daha rahat olacak

hadi tekrar geçmiş olsun nette takılabilecek kadar iyisin en kötü 1 gün daha biraz sıkıntın olabilir sonrası çok daha rahat olacak

çok aşırı şiştim ama o canımı çok sıkıyo insan içine çıkılmıcak gibiyim sürekli buz jeli uyguluyorum banamısın demiyo napıcam ben öske :(

çok aşırı şiştim ama o canımı çok sıkıyo insan içine çıkılmıcak gibiyim sürekli buz jeli uyguluyorum banamısın demiyo napıcam ben öske :(

canım buz jeli nasıl bişi bilmiyorum ama ben 4 gün boyunca sürekli buz uyguladım şişliğimde morluğumda çok olmadı
yatarken falan 2 yastık kullan, eğilip kalkma, konuşurken ,gülerken dişini fırçalarken dikkat et:)
ama ne kadar dikkat edersen et sonunda şişecek ve 4.cü gün bi uyanacaksın
yaww nasıl inmiş bu kadar diceksin aklinialirimsmile

Gecmis olsun sanda cnm, bende 19 mayis'ta ameliyat oldum senden bir gun once.
Benim sisliklerim kadar degildir herhalde senin sisliklerin?? Benim gozlerim gorunmeyecek sekildi sisti:(( arti dudak ustu ve yanagimda sisti.

Bende surekli buzuygulamasi yapiyorum ama nafile:(( Dunden beri arnica kremi suruyorum yuzume sanki onun biraz daha iyi faydasi var gibi geldi bana. Ama herkesin dedig gibi agri yok.

Daha kac gun surer ki su sislikler??? Burnumum sekli simdilik guzel ama gozume simdi sadece o abartili sislikler geliyor.

Arkadaşlar paniklemeyin daha çok tazesiniz :)))))))) toplam 15 gündee morarma şişlik vs... hepsi geçicek ama gerçek buzuu uygulayın ben abartmıştım belkide tam 10 gün uyguladmm ve 15 günnn hiçbişey kalmamıştı tabi gözlere koyucaksınız buzu geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan

Arkadaşlar paniklemeyin daha çok tazesiniz :)))))))) toplam 15 gündee morarma şişlik vs... hepsi geçicek ama gerçek buzuu uygulayın ben abartmıştım belkide tam 10 gün uyguladmm ve 15 günnn hiçbişey kalmamıştı tabi gözlere koyucaksınız buzu geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan

canım bnm içimi rahatlattın şuanda,bugün düne göre daha farklıyım ama iyiye gidiyorum,gözlerimdeki şişlik azaldı en azından dün kapalı gibiydi gözlerim bugün açık ama şiş :) asıl bugün felaket olan yanaklarım armut surata benzedm şişlikten =))) şimdi giyinip tamponlarımı aldırmaya gidiyorum...umarım acımazzz :S

Gecmis olsun sanda cnm, bende 19 mayis'ta ameliyat oldum senden bir gun once.
Benim sisliklerim kadar degildir herhalde senin sisliklerin?? Benim gozlerim gorunmeyecek sekildi sisti:(( arti dudak ustu ve yanagimda sisti.

Bende surekli buzuygulamasi yapiyorum ama nafile:(( Dunden beri arnica kremi suruyorum yuzume sanki onun biraz daha iyi faydasi var gibi geldi bana. Ama herkesin dedig gibi agri yok.

Daha kac gun surer ki su sislikler??? Burnumum sekli simdilik guzel ama gozume simdi sadece o abartili sislikler geliyor.

aynen canım gözüme şekil falan gelmiyo şişlikler o kadar sinir bozucu ki umarım geçer ikimizinkide bikaç güne tamamen..sana da çok geçmiş olsun,bnm tamponlarım bugün 17:30 da alınıcak.sen ne yaptın alındı mı? ayrıca arnica krem nasıl bişey almama gerek var mı sence?

Arnica Zühtü bey'in hastalarına önberdiği morluklar ve ödem için çook çoook iyi gelen bir kremdir
kullanılmasında fayda vardırrr

aynen canım gözüme şekil falan gelmiyo şişlikler o kadar sinir bozucu ki umarım geçer ikimizinkide bikaç güne tamamen..sana da çok geçmiş olsun,bnm tamponlarım bugün 17:30 da alınıcak.sen ne yaptın alındı mı? ayrıca arnica krem nasıl bişey almama gerek var mı sence?[/QUO

Gecmis olsun cnm, tamponlarin alindiktan sonra daha rahatlarsin insallah. Bende tampon yoktu doktorum tamponsuz yapior. Ben de burnumun ustunde atel var o da sali gunu saat 17 de alincak. Arnica krem sislikler (odemler ve morluklar) icin aslinda tavsiye ederim benim doktorum vermedi bunu bana ben de burda kk'den ogrendim bu kremi ama gercekten guzel krem.

ayrıca arnica krem nasıl bişey almama gerek var mı sence?

ewt canım bnde arnica kremi kullandım morlukları önce yeşile çeviriyor sonrada tamamen yok ediyor.bn çok memnun kaldım.10.günümde morluktan eser kalmad.bnce kesinlikle almalısın..yerimseniben

MORALıM ÇOK BOZUK KIZLAR !!!! çok üzülüyorum ve çok pişmanım 2 gündür,eskiden çok güzel bi kızdım beğeniliyodum ama şimdi aynaya baktığımdaki beni ben bile yadırgıyo beğenmiyorum ve asıl sorunum dudak üstümdeki durum,bnm hiç morarmam olmadı şişlikte 2 gün gözlerimde kaldı sonra aşağı indi yani gelişme mükemmel iyi ilerledi doktorumda dahil gören herkes çok çok iyi buldu....ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo ::(((

aaaa cnm daha 7 gün olmadımı senin ameliyatın:S bu çok normal.bnm bgn 20,günüm olduğu halde hala üst dudağımı kullanamıyorum uyuşuk ve oynamıyor.gerçi ilk günlere göre daha iyi. yani zamanla geçiyor.sakın moralini bozmaa yaa daha çok yeni ameliyatın hepsi geçecek kendini üzmeye değmez gerçekten

Back
X