Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm necabuk oldunda eve geldinn nettesin:)zaman nsl geçiyor vala anlamıyorum:)hadi bakalımmmmm en zor kısmı atlattın bundan sonrası en keyifli kısmı:)
ay super walla cok sevindim morluk olmamasına su alcılarında alınsın bi umarım istediginden daha iyi bi sonucla karsılasırsın:) bu arada resim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz :)
hadi tekrar geçmiş olsun nette takılabilecek kadar iyisin en kötü 1 gün daha biraz sıkıntın olabilir sonrası çok daha rahat olacak
çok aşırı şiştim ama o canımı çok sıkıyo insan içine çıkılmıcak gibiyim sürekli buz jeli uyguluyorum banamısın demiyo napıcam ben öske![]()
çok aşırı şiştim ama o canımı çok sıkıyo insan içine çıkılmıcak gibiyim sürekli buz jeli uyguluyorum banamısın demiyo napıcam ben öske![]()
Arkadaşlar paniklemeyin daha çok tazesiniz :)))))))) toplam 15 gündee morarma şişlik vs... hepsi geçicek ama gerçek buzuu uygulayın ben abartmıştım belkide tam 10 gün uyguladmm ve 15 günnn hiçbişey kalmamıştı tabi gözlere koyucaksınız buzu geçmiş olsunnn opuyorumnanaktan
Gecmis olsun sanda cnm, bende 19 mayis'ta ameliyat oldum senden bir gun once.
Benim sisliklerim kadar degildir herhalde senin sisliklerin?? Benim gozlerim gorunmeyecek sekildi sisti( arti dudak ustu ve yanagimda sisti.
Bende surekli buzuygulamasi yapiyorum ama nafile( Dunden beri arnica kremi suruyorum yuzume sanki onun biraz daha iyi faydasi var gibi geldi bana. Ama herkesin dedig gibi agri yok.
Daha kac gun surer ki su sislikler??? Burnumum sekli simdilik guzel ama gozume simdi sadece o abartili sislikler geliyor.
aynen canım gözüme şekil falan gelmiyo şişlikler o kadar sinir bozucu ki umarım geçer ikimizinkide bikaç güne tamamen..sana da çok geçmiş olsun,bnm tamponlarım bugün 17:30 da alınıcak.sen ne yaptın alındı mı? ayrıca arnica krem nasıl bişey almama gerek var mı sence?[/QUO
Gecmis olsun cnm, tamponlarin alindiktan sonra daha rahatlarsin insallah. Bende tampon yoktu doktorum tamponsuz yapior. Ben de burnumun ustunde atel var o da sali gunu saat 17 de alincak. Arnica krem sislikler (odemler ve morluklar) icin aslinda tavsiye ederim benim doktorum vermedi bunu bana ben de burda kk'den ogrendim bu kremi ama gercekten guzel krem.
Arnica Zühtü bey'in hastalarına önberdiği morluklar ve ödem için çook çoook iyi gelen bir kremdir
kullanılmasında fayda vardırrr
Sana katiliyorum cnm cok iyi gelen bir krem
ayrıca arnica krem nasıl bişey almama gerek var mı sence?