bbrrcc Burun Estetiği Ameliyatı

kızlaaarrrr dün alçım alındı,doktorumlada konuştum,inanılmaz mutluyum,burnumuda çok beğendim,alçı çıkınca çok rahatladım içime öyle bi sindikiiiii =)) darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşalllahhhhh....resim ekliyorum albümüme bakın bakalım nasıl duruyoo =))

geçmis olsun cnm ercan hocaa artik bogaicinde calismiyomu benim de kontrole gitmem lazimdi aslinda bide özel olmazsa ameliyati ne kadara yaptirdigini söleyebilirsin

canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çk güzel duruyor darısı basıma

canım arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen resimlerine bakmak isterim :) cok geçmiş olsun!

canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çk güzel duruyor darısı basıma

amiiin canımm,inşallah en kısa zamanda sende yaptırırsın inanılmaz güzel bir duygu,inanılmaz bir güven =) Allah tüm isteyenlere en iyisini versin.... ayıca beğenmene sevindimmmhihoyyyt

bbrrc cim tekrar geçmiş olsun resimlerinin hepsi çok tatlı, ne kadar neşeliymişsin, burunun bandajlı hali harika görünüyor bellki altından cok güzel bir burun cıkacak:)) mutlulukla kullan:) :nazar:

Arkadaşlar, ben de Ercan Demiray'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama onunla ilgili hiçbir yorum göremedim. Ercan beyin ameliyat sonuçları ile ilgili bilgi paylaşırsanız sevinirim.

Back
X