- Konu Sahibi kahvekolik
-
korkmak ne kelime çıldırıyorum eğer bir böcek gördüysem vucüdum kitlenip kalıyor zaten panik atak hastasıyım sonra herkes benimle uğraşıyor birinin evinde gördüysem birdaha onlara gitmiyorum yolda görsem sanki beni orada bekliyor birdaha oradan geçemiyorum psikoloğa gittim alıp hamam böceğini besleyecekmişim daha neler....
bende çok huylanıyorum yha arkadaşlar... yenmek için bu rahatsızlığı, elimden geleni yapıyorum... ama başarılı olamıyorum...nasıl aşabileceğimiz konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen)
Annem annem küçükken tek başına karanlıkta TV izler iken elma da yiyormuş...
O sırada elmayı bırakmış koltuğa gitmiş içeri.:smiley-cool:
Neyse...
Dönmüş yerine oturmuş, eline de elmayı almış.
Bir ısırmış....
Caaaaaaaart diye bir ses. kaydirigubbakcemile3
Sonra ışığı yakmış...
Kanlı bir 'karafatmaaaaaaaa!...' kaydirigubbakcemile3
Daha sonra tahmin edersiniz ki çığlıkçığlığa bir kız evde. kaydirigubbakcemile3
O gün bugündür karafatmayı ne zaman görse evde çığlık atar ve kaçar... :roflol:
Fobi oluşmuş kadında.
kaydirigubbakcemile3
ben de sinekten çok korkarım... hele büyük sineklerden öyle böyle değil... o vızz sesini duymak bile tüylerimi ürpertiyor... o sesi duyduğum an ellerimle kulaklarımı kapatıp son hız kaçarım bulunduğum odadan... peşimden gelmesin diye de muhtemelen kapıyı da kapatırım... sonra da evde biri varsa ona devrederim...öldürdüğüm derse cesedi görmeden inanmam... çünkü bi kere o ölü sinek canlanıvermişti de yüreğim ağzıma gelmişti...
iş başa düşerse pencereye yakınsan camı açarım çıksın diye ; ışığı kapatırım aydınlığa gitsin benden uzak olsun diye... ama hep ellerim kulaklarımda...
neden derseniz hem o sesi duymamak için hem de birkaç örnek yüzünden...
1. haberlerde izlemiştim adamın birinin kulağına kurt sineği yavrulamıştı ve adamın kulağından sinekler çıkıyordu...akannehir ve daha küçücük bir çocuktum ben o haberi izlediğimde...
2.arkadaşımın kulağına sinek kaçmıştı da neler çekmişti çıkması için... doktor vakumlu bir cihazla çekmişti... -tatlicadiarzu- bir de vız vız sesleri... ayyy kabus gibi... akannehir
3. bir de adamın biri konuşurken ağzına kaçmıştı sinek ve ölmüştü...bu da haberdi...
o yüzden ben çığlık çığlığa kaçmam... ağzım ve kulaklarım sıkı sıkıya kapalıdır kaydirigubbakcemile3
Ben ınanın yılandan bıle korkmam ama su hamambocegı denılen yaratık benım psıkolojımı bıle asltust edıyor sırf bu yuzden antalyadan kactım heryerde kocaman kocaman hamambocegı ınanın bas parmagım buyuklugundeler ve ucuyolar tuylerım yazarken bıle dıken dıken goruncekı halımı dusunun artık
yolda gezerken birden karsınıza bir göktelen kadar büyük yaratık çıksa ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?