• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BDV- Yaprak Dökümü

Konu yüzünde burada da yaprak dökülecek, hissediyorum 🙃

Saganeydi ilin şevketi
Ahhahaha, kız yemin ederim hormonlardan oldu ya. Öyle böyle içime oturmadı. Dert ettim resmen😂😂😂 dizide kime ne yapılsa bana yapıldı sanki.
Mune bana değilse bile, çocuuuuma acımaz mı ki😂😂😂

Konu yüzünde burada da yaprak dökülecek, hissediyorum 🙃
😂😂 banada geldi aynı esinti. İlk düşen yaprak olarak veda yazımı hazırlıyorum şu an. Ağlarak günlüğüme yazcam. Beni özleyin 🍃

Eğer şevketi değiştirmeselerdi şevketin onca yaptığı aptallığını sineye çekerdik ona üzülür acırdık 😀 ama yenisine ağız dolusu ağız tadıyla küfürler hakaretler edebildik öyle düşün. Bende geçen ay bitirdim boşluktayım zaman geçmiyor 😀😀 onu açıp deli gibi mutfakta işlerimi hallediyordum bi yandan eleştirip kızıyordum falan iyiydi 😀😀

Ahhahaha, kız yemin ederim hormonlardan oldu ya. Öyle böyle içime oturmadı. Dert ettim resmen😂😂😂 dizide kime ne yapılsa bana yapıldı sanki.
Mune bana değilse bile, çocuuuuma acımaz mı ki😂😂😂
Mune Mune ablası bilememiş iftar vakti hayır işle konuyu taşı bu arkadaşı banlama 🤲

Eğer şevketi değiştirmeselerdi şevketin onca yaptığı aptallığını sineye çekerdik ona üzülür acırdık 😀 ama yenisine ağız dolusu ağız tadıyla küfürler hakaretler edebildik öyle düşün. Bende geçen ay bitirdim boşluktayım zaman geçmiyor 😀😀 onu açıp deli gibi mutfakta işlerimi hallediyordum bi yandan eleştirip kızıyordum falan iyiydi 😀😀
😂😂😂😂 gerçekten öyle. Ama yinede o avlak gülüşünü içime sindiremiyorum. Gebelik boyunca midem bulanmamıştı, ta ki şevkete kadar😂😂😂

Kız ne mizahı, ben dert ettim diyorum dertt😂😂😂😂
Milletin kaynanasının ettiği dedikodudan daha mı değersizdi haaaaa🥹
Ben de izlerken Fikretin kv ye aşırı sinir oluyordum yaaa kadına nasıl zulmediyo

Forum yöneticilerinin yüce affına mazhar oldum, 😂😂😂 ikazla sıyırdım. Bir daha da dertlenmem hiç
Bişeye içimde kaldı😂😂😂😂

Kız ferhundeye neler etti, yanlışlıkla örtüsüne kahve döktü yerle bir etti ortalığı, cevriye bilerek yırttı gık edemedi.
Sedef ilk fikrete söyledi aşkını, hep masumlaştırdı,
Ferhunde sedefi şikayet edince, herkese ruh hastası ferhunde uyduruyor dedi. Bilmesine rağmen! Ay çok doluyum çok😂😂😂

Valla hiç beni sarmamıştı izlememiştim. Ben Çemberimde Gül Oya, Yedi Numara, Hatırla Sevgili kulvarında dizilerciydim :)

Back
X