- 22 Mart 2021
- 19
- -26
- 1
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
-
Sen hangi ara evlenipte anne oldun çocuğum...Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı
Yaşınız çok küçükmüş. Çok istiyorsunuz sanırım ikinci çocuğu. Sezaryen olmayı düşünmez misiniz?Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı
Sağlıklı olalımda ben ve bebeğim Düşünürüm neden olmasın ama illa sezeryan olacaksın demedi doktor ikinci bebek düşündüğnde kontrole gel ve başından geçenleri analt ona göre yol izlenir dedi bakalım hakkımzda hayırlısı :)Yaşınız çok küçükmüş. Çok istiyorsunuz sanırım ikinci çocuğu. Sezaryen olmayı düşünmez misiniz?
Öyle evet kendim istedim ama herşeyi çok iyi anladım keşke zamanı geri alabilsek ama bu imkansız artık önümüze bakıcaz hayatı yaşıycaz ne yapalım16 yasinda evlendin 17 yaş hamilelik 18 yaşında anne oldun
Bide evlilik öncesi tanışma şu bu
Sen çocuk gelinlerdensin
18 yaşındasınız üstelik 2 yaşında bebeğiniz mi var.Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı
Elimizde hakim izni vardı ve aile izni mahkeme açıp izin almıştık evlilik için kimlkte 18 yazıyo yaşım normalde 20 yaşımdayımDoğumunuzda Doktorlar ihbar etmediler mi polise?
Ailen imza attı demi onay vermek için..Öyle evet kendim istedim ama herşeyi çok iyi anladım keşke zamanı geri alabilsek ama bu imkansız artık önümüze bakıcaz hayatı yaşıycaz ne yapalım
Öyle evet kendim istedim ama herşeyi çok iyi anladım keşke zamanı geri alabilsek ama bu imkansız artık önümüze bakıcaz hayatı yaşıycaz ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?