- 25 Haziran 2016
- 7.582
- 13.552
- 248
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
-
16 da hamile kalmis 15 yasinda evlenmis bu durumda 14 yasinda tanismis oluyor.eşi nasil kabul etmis cocuk bu ya.Erken evlenenlere yine bir şey diyemiyorum ama koca koca adamlar nasıl küçük kızlarla evleniyolar aklım almıyor. 29 yaşında bir adamın 18 yaşında kızla ne işi olur. Ve evlilikten önce tanışmanız vs sen 16 iken eşin 27 yaşındaymışben lisedeyken yani 16 yaşındayken 27-28 yaşında öğretmenlerimiz vardı inanamıyorum yani
Daha kötüsü 15 yaşında kızla birlikte olan adam 26 yaşında. Böyle durumlarda suç büyük olanın. O adamın bu kızı kardeşi gibi görmesi lazımdı.16 da dogurman icin 15 te evlenmis olman lazim.arkanizdan kovalayan mi vardi?
Bide ikinci cocugu istiyorsunuz k.bakmayin ama siz kendiniz cocuksunuz o cocuklara nasil annelik yapacaksiniz
Her iki yorumda farklı farklı
Hem cahillik hem kendim istedim hem genç yaşta buyutucem çocuklarımi
Sapık demekki adam. Kimse kusura bakmasın ama öyle. 14 yaşında çocuğun erkek arkadaşı gene kendi gibi bir çocuk olabilir anca. 30 una merdiven dayamış adamın ne işi var16 da hamile kalmis 15 yasinda evlenmis bu durumda 14 yasinda tanismis oluyor.eşi nasil kabul etmis cocuk bu ya.
Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı s
O da bilmiyor ne istedigini malum yas 18 fikirler surekli degisir :)
Ailede aklı başında bir kişi olsa bu evlilik gerçekleşmiş olur muyduHadi bu çocuk bilmiyor bunun ailesi anne abla yokmu
Eşi 29 yasinda odamı demiyor ayrıca zir doğum yapmış dikişli falan
Bunların ailede aklı başında kimse yokmu
Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı
Hep diyorum bu durumlarda ailelere acayip geriliyorum.
Hadi bu çocuk bilmiyor bunun ailesi anne abla yokmu
Eşi 29 yasinda odamı demiyor ayrıca zir doğum yapmış dikişli falan
Bunların ailede aklı başında kimse yokmu
Bir anlamda suçsa var burdaAilede aklı başında bir kişi olsa bu evlilik gerçekleşmiş olur muyduki zaten reşit olmadan nasıl oldu o da muamma
Buyurun burdan yakınSezaryen ol
Eğer doğumda rahminizi kaybedecek kadar sıkıntı yaşamasaydınız elbette 2. yi düşünün ama durum ciddi.Kimseden geri kalmadım herkesin düşüncesi farklıdır ileride rahat etmek için genç yaşımda büyütmek istiyorum çocuklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?