- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
eğitimin sadece cehaleti aldığına dair malum bir söz vardır... avukat olabilir yani hiç şaşırmam.Gercekten avukat misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğitimin sadece cehaleti aldığına dair malum bir söz vardır... avukat olabilir yani hiç şaşırmam.Gercekten avukat misiniz?
Öylesine konu actiginiziBen 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı![]()
bu durumlara tepki göstermemek çocuk gelinleri normalleştirmekten başka bir işe yaramaz. kimsede çocuğu çöpe at demedi farkındaysanız hatta herkes kendince önerisini verdi. okuduklarım kadarıyla yaşının erken olduğu için ikinci çocuğu henüz düşünmemesini önerdiler ama sizin derdiniz ne onu çözmek zor işteHümanistim çünkü bilmeden yargılıyorsunuz hayatıyla ilgili detayları anlatmamış ki durumunu anlatmış özetlemiş bir öneri istemiş.Olan olmuş biten bitmiş.Çocuksun desek doğurduğu çocuğu çöpe mi atacak? Pedofili denilen kavramın ne olduğunu gayet biliyorum ki savunmamışım da.Sadece olan bitene verilmesi gereken soruya soruyla yaklaşmak bana hiç çözümcül gelmedi ablaları![]()
eğitimin sadece cehaleti aldığına dair malum bir söz vardır... avukat olabilir yani hiç şaşırmam.
battı balık yan giderYani 16'yı doldurur doldurmaz izin aldınız; izin alır almaz evlendiniz; evlenir evlenmez hamile kaldın.
İlk çocuk kendini bilmeye başlar başlamaz da 2. doğsun istiyorsun.
"Bir hata yaptım, önümüze bakacağız" diyorsun ama 2. çocuğu isteyerek hata yapmaya devam ediyorsun.
Bir yerde bıraksan artık, yavaşlasan, o hataları toparlamaya çalışsan daha iyi olmaz mı?
Hümanistim çünkü bilmeden yargılıyorsunuz hayatıyla ilgili detayları anlatmamış ki durumunu anlatmış özetlemiş bir öneri istemiş.Olan olmuş biten bitmiş.Çocuksun desek doğurduğu çocuğu çöpe mi atacak? Pedofili denilen kavramın ne olduğunu gayet biliyorum ki savunmamışım da.Sadece olan bitene verilmesi gereken soruya soruyla yaklaşmak bana hiç çözümcül gelmedi ablaları![]()
Kimseden geri kalmadım herkesin düşüncesi farklıdır ileride rahat etmek için genç yaşımda büyütmek istiyorum çocuklarımı.
aslında reşit olmadığı için doktorun hamileliği ihbar etmesi gerekiyor ama nikahı olduğu için bir şey yapmamışlardır gerçi doktorların içinde yobaz yok mu çok var... geçende bir profesör erkeklere boşanmayın ikinci eş alın diye tavsiyede bulundu. profesör bu adam ama zihniyeti cahiliye devrinden kalma. yani ne denir ki böyle bi durumda avukatı ayrı cahil doktoru ayı cahil bi ülke oldu iyice.Bunu sormamin sebebi su cumleydi aslinda : 'Hastaneye doğuma gittiğinde doktor hemşire başına geçip sen neden hamile kaldın çocuksun sen daha bu bebeği doğurtamayız mı demiş acaba?'
Hukuk egitimi almis olan biri doktorun dogum icin gelmis bir kiz 'cocuguna' tabii ki gerekli mudahalede bulunma yukumlulugu ve eger resmi nikahi olmasaydi da sozde esi olacak yetiskin kisiyi polise bildirme yukumlulugu oldugunu bilirdi. Oyle kolay degil bu isler.
profilinizdeki deniz koydum adını yazısına kalpler gönderiyorumE tamam hadi erkenden evlendin.Çocuk da yaptın.Eşinle de mutluysan ikinci çocuğu düşüneceğine okulu nerde bıraktıysan ordan devam etsen?Bir iş sahibi olsan?İnan daha mutlu olursun.Hayat bu ne zaman karşına ne çıkacağı belli olmaz.Sonra ikinci çocuğu da yaparsın.
Yaaaa çok teşekkür ederimprofilinizdeki deniz koydum adını yazısına kalpler gönderiyorumDeniz bir çocuğa verilebilecek en güzel isimdir.
Ben yaptığının normal olduğunu savunmuyorum ki ama hakim de değili yaniHastaneye doğuma gittiğinde doktor hemşire başına geçip sen neden hamile kaldın çocuksun sen daha bu bebeği doğurtamayız mı demiş acaba? Bence de çok saçma küçücük kız evlenmiş üstüne bebeği var hem de kaç yaş büyük insandan ama soru bu değil ben bunu söylemeye çalışıyorum
![]()
battı balık yan giderbu kızın düşünce yapısı çok değişik. umarım çocuğu ya da çocukları aklı başında kendi kendine yeten çocuklar olur diğer türlüsü zor çünkü.
Bizde bir daha yapma dedikHümanistim çünkü bilmeden yargılıyorsunuz hayatıyla ilgili detayları anlatmamış ki durumunu anlatmış özetlemiş bir öneri istemiş.Olan olmuş biten bitmiş.Çocuksun desek doğurduğu çocuğu çöpe mi atacak? Pedofili denilen kavramın ne olduğunu gayet biliyorum ki savunmamışım da.Sadece olan bitene verilmesi gereken soruya soruyla yaklaşmak bana hiç çözümcül gelmedi ablaları![]()
Zaten doğurtmam deme lüksleri yok. Sağlıkçının kendi değer yargılarına uymayanı reddetme hakkı yok. O suç. Konu sahibinin sorusu bu değilse de buradaki asıl sorun bu.Ben yaptığının normal olduğunu savunmuyorum ki ama hakim de değili yaniHastaneye doğuma gittiğinde doktor hemşire başına geçip sen neden hamile kaldın çocuksun sen daha bu bebeği doğurtamayız mı demiş acaba? Bence de çok saçma küçücük kız evlenmiş üstüne bebeği var hem de kaç yaş büyük insandan ama soru bu değil ben bunu söylemeye çalışıyorum
![]()
%100 katılıyorum. olması gerekenin bu olduğuna inanıyorum diğer türlüsü bencillik. evcil hayvan sahiplenir gibi çocuk sahibi oluyorlar ki evcil hayvan için bile bir sürü sorumluluk almak gerekiyor dünyaya bir insan getirmek bu kadar bilinçsizce olmamalı ya.ona iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim? Nasıl yapacağım? Böyle kötü bir zamanda onu yaşamaya mecbur bırakmaya hakkım var mı?