Bdv

Sen hamilesin sıkma canını :) Ben senin yerine kendi sinirlerimi bozarım :)
Çok tatlısın ♥️ ya geldi nerden tutsan elinde kalan bir konu açtı. Sonra cehaletini savunup, millete posta koyup gitti. Gidişine ayrı sinirlerim bozuldu. Gerekirse bir ay konuşup bu kızı kendine getirelim isterdim.

Çok tatlısın ♥️ ya geldi nerden tutsan elinde kalan bir konu açtı. Sonra cehaletini savunup, millete posta koyup gitti. Gidişine ayrı sinirlerim bozuldu. Gerekirse bir ay konuşup bu kızı kendine getirelim isterdim.
konuşmayla olsa keşke... hadi bu kız aklını başına topladı diyelim ülkedeki tek çocuk gelin o mu :( hangi biriyle konuşucaz.

Teşekkürler o senin tatligin yav 🥳 Gönül öyle ister ama işte . Burnunun dikine gidecek o belli oldu. Bazı insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenir konu sahibi de onlardan olmak istiyor. Sonuç olarak çekecek o...

Bozulmasin cunku yasadiklarindan hic ders almamis. Belli ki boyle gormus normali bu saniyor. Farkli bir gorus yazildigi zaman sizin hikayeniz bitmedi yazmayi biliyor. Boylelerine hic uzulmuyorum. Sadece o cocuklara uzuluyorum.
Haklısınız ama yazık ya. O kadar çocuk ki daha başına geleni kavrayamıyor bile:KK43:

Teşekkürler o senin tatligin yav 🥳 Gönül öyle ister ama işte . Burnunun dikine gidecek o belli oldu. Bazı insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenir konu sahibi de onlardan olmak istiyor. Sonuç olarak çekecek o...
Belki gerçek değildir artık tek umudum bu.

Haklısınız ama yazık ya. O kadar çocuk ki daha başına geleni kavrayamıyor bile:KK43:

Yo gayet kavramis ki memleket meselesi gibi olumune savundu :) bazi zihniyetler degismez. Kadin dayak yemis bosanmak istemiyorum diyor yani her cesit insan var. Kocam ev isi yapmiyor diyor biri digeri aa cok ayip ben olsam istemezdim diyor :))) ne denir ki okurken agzim sonuna kadar aciliyor sonra topluyorum geciyor :)

Yo gayet kavramis ki memleket meselesi gibi olumune savundu :) bazi zihniyetler degismez. Kadin dayak yemis bosanmak istemiyorum diyor yani her cesit insan var. Kocam ev isi yapmiyor diyor biri digeri aa cok ayip ben olsam istemezdim diyor :))) ne denir ki okurken agzim sonuna kadar aciliyor sonra topluyorum geciyor :)
Siz de haklısınız. Belki de onlar memnun.

İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYIN
Ah küçük kız..Hatayı sen değil o kocan olacak şuursuz yapmış.. Sen küçücük cahil aklında elbette düşünemezsin evlilikmiş, çocukmuş, cinsellikmiş.... Bunların ne olduğunu ayırt edecek yaşta değilmişsin çünkü..

16 yasinda bile evlenebiliyor kanuna göre ama tabi ki arkadaşımız cocuk gelin belli ki.
Yapmissin madem bir cocuk öncr bi sen de büyü onunla. Senin yaşinda kardeşim var 2003lu vallahi baya agir ergen anne halini düşünemiyorum o yaşta.
Bir de kesik falan ben 26 yasindayim korktum br kardesim sen buna ragmen ikinci cocuk diyosun acı eşiğine bayildim :)

K
Allahın izni ile birşey olmaz canım ayrıca bu ne evlendin de çocuk yaptında yok şu kadar doğurursunda siz mi bakacaksınız kız birşey sordu pişman ettiniz herkesin kendi kararı mutlu ise sorun yok ama ikinci için erken bencede

BU kiz cağız 18 yaşında ve çocuğu 21 aylık yani 16 yaşında doğum yapmış 9 aylık süreç var 15 yaşında hamile kalmış bide evlilik öncesi durum var
Yanı 14 yaşında buna kim olsa tepki verir aklı başında kim olsa neden diye sorar

14 15 yaşındaki çocuklar okulda eğitim aliyor gelecek planı yapıyor deli dolu dışarda çocukluklarını yaşıyor

Daha çocuk yahu çocuk üstüne bide evlenmiş çocuk gelin

18 yaşında iki çocuk isteyen birine doğur denir mi hangi akla hizmet bu

Yazık ya cidden

Zaten doğurtmam deme lüksleri yok. Sağlıkçının kendi değer yargılarına uymayanı reddetme hakkı yok. O suç. Konu sahibinin sorusu bu değilse de buradaki asıl sorun bu.
Bu da sizin sorununuz.Yani soruyu soran bu durumdan şikayetçi olmamış ama nedense buradaki herkes kendine dert edindi bu durumu.Ben de buna anlam veremiyorum.İnsanlar bana cevap yetiştirmekten soruyu soranın sıkıntısını çözmeye vakit bulamadı.Şaşılacak şey😀

Back
X