- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
Kendini damızlık olarak mı görüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM.
İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYINKusura bakmayın, pedofiliyi sizin kadar olgun karşılayamadık. Şaşkınlığımızı mazur görün. Yaşasın çocuk gelinler, kahrolsun feminizm.
Özgüven değil ki bu cahillik.30 yasimdayim cocuk fikrini dusunup dusunup erteliyorum :) bu ozguvenden ben de istiyorum :)
Biliyorum kaçmazdım ama herşeyi bi yargılamaya durun. Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmiş değil.Onu neden yapiyorlar biliyor musun? Kizlar o yastali akilsizlikla yine kacacaklarini bildikleri icin en azindan yasal haklarinizi korumak adina..yoksa cok görüyoruz "dini nikah" adi altinda nikahsiz "evlenenleri". Aslinda o yasta ona da izin vermemeleri gerekirdi, ama böylece en azindan yasal olarak haklariniz korundu.
Kendinden 11 yaş büyükle hemde,buna ne dersiniz hanımefendi..Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü?la paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
Suç olduğu bildiğimiz için zaten mahkeme açıp izin aldık suçsa İZİN VERMESİYDİ MAHKEME BÖYLE BİR HAK ANAYASAYA KOYMASALARDI MADEM. ailem istemedi zaten ben çok baskı yaptım illa olsun diye ama yapacak birşey yok pişmanmıyım genç yaşta evlendiğime evet ama artık önüme bakmalıyım zamanı geri alamam.
Siz daha çocuksunuz. 16 yaşında anne olmuşsunuz. Kendinize kardeş doğurmuşsunuz resmen. Sizce şu an düşünmeniz gereken şey ikinci çocuk mu?Ben 18 yaşındayım ve 21 aylık oğlum var ikinci bebeği istiyorum beraber büyüsünler diye ve eşimde 29 yaşnda o da istiyor ama korkuyorum ilk Doğumum da başıma tahlissiz bir olay geldi normal doğum yaptım ve sonrasında kanamam durmadı önden arkaya doğru tekrar diktiler bayıltıp galiba arkaya doğru yırtılma mı ne olmuş ikinci de de aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum eğer kanamam durmasaydı rahmimi alacaklardı![]()
Biliyorum kaçmazdım ama herşeyi bi yargılamaya durun. Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmiş değil.
Fark etmez ki sonuçta 18 yaşından küçükken olmuş hersey18 yaşında 2 yaş çocuğu var. 16 yaşında anne olmuş oluyor. 15 yaş hamilelik 14 yaşında evlenmiş herhalde.. yanlış hesaplamadiysam
Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.Yaptığın şeyin faturasını kanunlara çıkaramazsın , napsınlar seni peki ne bekliyorsun .. Ay aman tamm 2.çocuğu değil 5. yi yap zeki..
Devlet de oldu olurken de resmi nikahımız vardı zaten mahkeme açıp izin almıştık.
20 de küçücük bir yaşElimizde hakim izni vardı ve aile izni mahkeme açıp izin almıştık evlilik için kimlkte 18 yazıyo yaşım normalde 20 yaşımdayım
Elimizde hakim izni vardı ve aile izni mahkeme açıp izin almıştık evlilik için kimlkte 18 yazıyo yaşım normalde 20 yaşımdayım
Hiç fark etmezbizim hikaye biraz karışık ablacım mı demeliyim ben yaşımdan büyük gösteriyorum eşimle sevgili olduğumuz zamanlar beni 21 yasında biliyordu yalan söylemiştim yaşımı uzun yani anlatsam roman olur sonrasında bir sürü olay yaşasık gerçek yaşımı öğrendi ayrıldık falan filan
Biliyorum kaçmazdım ama herşeyi bi yargılamaya durun. Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmiş değil.