Bdv

Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
Yanlış, hepimizin dünyaya getirdigi çocuklar malesef hepimizi ilgilendiriryor.

Yaptığım şeyin faturasını kimseye çıkarmıyorum Kimsenin hikayesini bilip bilmeden yargılamayın sizin ki henüz bitmedi. İster 5 ister 10 yaparım seni ilgilendirmez. Hatamın farkındayım zamanı da geri alamıyoruz ne yapabilirim.
Daha fazla hata yapmayın diye uğraşıyorlar ablacım. Yaptıklarınızı geri alamazsınız ama daha fazla hata yapmayabilirsiniz.

Gelin buyurun beddua ya

İlk çocuk erkekmiş kocası 2.çocuğu da istiyor. Tahminimce kız olsun da istiyordur.
Aklıma acaba kendine yeni kurban mı üretme peşinde diye gelmiyor değil.
Elalemin 14 yaşında bebesine göz koyan pedofili biri için pek uçuk bir teori gibi gelmedi bana..
Neyse ben şeytani düşüncelerimle bu konudan kaçar bye

İlk çocuk erkekmiş kocası 2.çocuğu da istiyor. Tahminimce kız olsun da istiyordur.
Aklıma acaba kendine yeni kurban mı üretme peşinde diye gelmiyor değil.
Elalemin 14 yaşında bebesine göz koyan pedofili biri için pek uçuk bir teori gibi gelmedi bana..
Neyse ben şeytani düşüncelerimle bu konudan kaçar by

Hakimden izin alacak kadar ne aceleniz vardı acaba?
Ayrıca hakim nasıl izin verdi? Bunun için 16 yaşını doldurmanız lazım ama siz şu an 18'siniz, çocuk 21 aylık, 9 ay hamilelik.
Nasıl oluyor bu iş?
17 de doğum oldu resmi nikahın vardı 29 haziran 2019 doğumlu çocuğö

Onu neden yapiyorlar biliyor musun? Kizlar o yastali akilsizlikla yine kacacaklarini bildikleri icin en azindan yasal haklarinizi korumak adina..yoksa cok görüyoruz "dini nikah" adi altinda nikahsiz "evlenenleri". Aslinda o yasta ona da izin vermemeleri gerekirdi, ama böylece en azindan yasal olarak haklariniz korundu.
Ben buna çok katılamıyorum ya pamukanne. Bu konudan bağımsız konuşuyorum tabi. Devletin sâfi çoluk çocuğu koruduğu için izin verdiğini de düşünmüyorum. Yani ben şimdi 16 yaşındayım diyelim, babamın bulduğu biriyle evlenmeye zorlanıyorum ama reşit değilim diye yine babamın zoruyla ailem öyle uygun gördü diye devlete başvurup evlenebiliyorum. Tecavüzcünün mağdurla evlenme şartıyla affedilmesini konuştu bu ülke. Düşünebiliyor musun ne acı. Bir de mağdurun namusunu koruyoruz gibi görünerek. Topyekün erken evililiğe neden karşı duramıyor hukuk, kanun dediğimiz şey. 18 yaşın altındakilere sigara bile satılmaması gerekirken, o yaşta evlenmek istemesine aile rızası varsa tamam diyoruz. Bahane olarak da izin vermezsek kaçar gider hepten ziyan olur diyoruz. Ee aile çok mu iyi niyetli. Para karşılığı zorla evlendiriyor belki. Ay bu konu böyle uzar gider ama sistemin de çok doğru işler ardında durduğu söylenemez.

Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü? Hoppala paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!
vay be dunyanin en humanist insanina bak sen, pedofiliyi savunacak kivama gelmissin. ben de hayret ettim. daha baska seyler de ederdim de banlanasim yok simdi.

Daha fazla hata yapmayın diye uğraşıyorlar ablacım. Yaptıklarınızı geri alamazsınız ama daha fazla hata yapmayabilirsiniz.

Isin kötü tarafi su: Daha kendini kesfetmeye zamani olmadan evlilige ve annelige girmis genc yasta ve o kadar tecrübesiz ki sagligina daha gereken özeni gösteremicek durumda. "Bir arada büyüsünler" iyi hos, ama kimin düsüncesi bu? Insan bir durumdan bir duruma atlamadan önce bir durup düsünür: Ben ne yapiyorum, nereye gidiyorum, ne tür bir hayat istiyorum. Ya ben cok sorguluyorum herseyi, yada insanlar hic sorgulamiyor.

Zamanı geri alamıyorsun ama 18 yaşında 20 aylık bebek ve zor bir doğuma rağmen ikinci çocuğu düşünüyorsun.

Hatanın farkında olsan şuan çocuk değil başka şeyler düşünüyor olurdun.

Sen be ara hamile kaldın? Ne ara evlendin? Severek mi evlendin zorla mı evlendirildin? Kaçtın mı koştun mu uçtun mu? Bu ne acele öldün mü? Hoppala paşam İpsala Keşan??? Ya ne saçma yorumlar gelmiş ne vizyonsuz cevaplar yazılmış şoktayım.Size ne? Kim naparsa yapar!! Evlenmiş yuva kurmuş çocuğu olmuş bir yola girmiş..Yok niye öyle neden böyle niçin söyle?? Siz sorulana ccp verin geçin.Size erken mi evlenmişim diye mi sormuş ki bu yargılama hakkını buluyorsunuz kendinizde?? Hayret edersin!

Tabii ki bir çocuğun evlenmesine izin veren aileyi de yargılarız, bir çocuğu eş diye "alan" adamı(?) da. Hatta başka şeyleri de yargılardım da neyse...
Çocuk gelinler toplumsal bir problemdir. Öyle "sivmişlir ivlinmişlir sizi ni" denilecek bir şey değil.

Buradaki yorumlar sadece konu sahibine yapılmıyor, forum herkese açık.
Belki konu sahibi 2. çocuğu yapmaktan vazgeçip hayatını daha fazla mahvetmez bu genç yaşında ya da konu sahibi gibi birisi okur da "ben ne yapıyorum" der vazgeçer.
Asıl siz insanların neye ne yorum yapacağına karışma haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde?

İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYIN
Zaman geri gelse aynı hatayı yapmazdım diyorsun ama şimdi ikinci çocuğu istiyorsun. Hep böyle kendinle çelişir misin?

Ben buna çok katılamıyorum ya pamukanne. Bu konudan bağımsız konuşuyorum tabi. Devletin sâfi çoluk çocuğu koruduğu için izin verdiğini de düşünmüyorum. Yani ben şimdi 16 yaşındayım diyelim, babamın bulduğu biriyle evlenmeye zorlanıyorum ama reşit değilim diye yine babamın zoruyla ailem öyle uygun gördü diye devlete başvurup evlenebiliyorum. Tecavüzcünün mağdurla evlenme şartıyla affedilmesini konuştu bu ülke. Düşünebiliyor musun ne acı. Bir de mağdurun namusunu koruyoruz gibi görünerek. Topyekün erken evililiğe neden karşı duramıyor hukuk, kanun dediğimiz şey. 18 yaşın altındakilere sigara bile satılmaması gerekirken, o yaşta evlenmek istemesine aile rızası varsa tamam diyoruz. Bahane olarak da izin vermezsek kaçar gider hepten ziyan olur diyoruz. Ee aile çok mu iyi niyetli. Para karşılığı zorla evlendiriyor belki. Ay bu konu böyle uzar gider ama sistemin de çok doğru işler ardında durduğu söylenemez.

Vallaha bende sana katiliyorum. Yukarda yazdigim gibi aslinda ona da izin vermemeleri gerekir. Bizim toplumda ailelere düsen aslinda o kadar cok sey var ki, ama hata üstüne hata her yerde. Yani Allah korusun oglum öyle birsey ile eve gelse tepkim ne olurdu hic bilmiyorum. Iyi olmazdi orasi kesin

Isin kötü tarafi su: Daha kendini kesfetmeye zamani olmadan evlilige ve annelige girmis genc yasta ve o kadar tecrübesiz ki sagligina daha gereken özeni gösteremicek durumda. "Bir arada büyüsünler" iyi hos, ama kimin düsüncesi bu? Insan bir durumdan bir duruma atlamadan önce bir durup düsünür: Ben ne yapiyorum, nereye gidiyorum, ne tür bir hayat istiyorum. Ya ben cok sorguluyorum herseyi, yada insanlar hic sorgulamiyor.
Normal olan sorgulamaktır. Ne istediğini bilip ona göre adım atmaktır. İleriyi düşünerek hareket etmektir. Bu arkadaş ise zaten yaptım hata bundan sonrakilerde olsun kafasında. İyice dibe batacak o zaman toparlaması daha zor olacak.

Normal olan sorgulamaktır. Ne istediğini bilip ona göre adım atmaktır. İleriyi düşünerek hareket etmektir. Bu arkadaş ise zaten yaptım hata bundan sonrakilerde olsun kafasında. İyice dibe batacak o zaman toparlaması daha zor olacak.

Insallah öyle olmaz. Ben sahsen sagligina korktum da biraz. O kadar kanama olduysa (nerdeyse rahim alinacak kadar), o zaman bir kac test yapilmasi lazim bana göre ikinci hamilelik düsünülmeden önce. Biz ablami ikinci dogumda nerdeyse kaybettik. Yani yasi genc olsun olmasin, ciddi durumlar gelisebilir ikinci dogumda

Kafalar pırıl pırıl tam ergen düşündüğü yokki çocuğun geleceğiymis kendi sagligiymis aileye çok iş düşüyor çocuklarınızı sevin koruyun kollayın yasitlarin yks kasıyor kafelerde Fink atiyor sana bak sen daha çocuksun doğu kokenlimisin orda böyle erken evleniyor kar annelik ömür boyudur rahat etmek olmaz

Bu nasıl bir üslup nasıl konuşma tarzı

Neyi savunma derdi
Ben yargılarım daha 15 yaşındaki çocuklar bakın çocuklar diyorum lisede öğrenci cıvıl civillar
Konu sahibinin herşey elinden alınmış ki daha 15 yaşında evlenmiş bide evlilik öncesi var

Eşi olucak kişi bu arada 26 yaşında askerden gelmiş koca adam ve rümeysa 14 15 yaşında çocuk

Bilmem anlatabiliyormuyum sapıklık bedofil herşey var nereye cekersen oraya gider
Ve hayatında neler oldu bilmiyoruz
Olanlarsa doğru değil

Yasak cezayı işlemleri var konuya yazdım bunu

Ve ikinci çocuk sağlıklı değilken bide

Evliliği çocuk dogurmaktan ibaret bilen biri gibi
Çelişkili cevaplar

Back
X