farklı yorumlara açık olmak ayrı. ama negatif ve sırf karşısındakini moralini bozmaya yönelik yorumlara açık olmak ayrı bişey.konu açmadan önce bu tür yorumlara açık olmalı gerektiğinde cool takılabilmelisiniz.
yani evet böyle yapmak mantıklı tabii ki. ama ben artık böyle yorumların olmamasını istiyorum :)Hoşuna giden yorumlara cevap ver , onlar ne yazarsa yazsın sonuçta bir yorum atıyorlar gidiyorlar alıntı yapmazsan arka sayfalarda kaybolur gider o yorum.
çok ütopik bir şey istiyorsun :) bu imkansız bir şey dedim ya görmezden gel.yani evet böyle yapmak mantıklı tabii ki. ama ben bu artık böyle yorumların olmamasını istiyorum :)
cool takılırsan sorun olmaz cevah verme geç gitsin. hakaret vs varsa kib le olur biter üzülmeye kafaya takmaya gerek yok burdaki yorumlarıfarklı yorumlara açık olmak ayrı. ama negatif ve sırf karşısındakini moralini bozmaya yönelik yorumlara açık olmak ayrı bişey.
Sakinlik de bir yere kadar. Oyle kezban, oyle sahte yorumlar yapiliyor ki..konu açmadan önce bu tür yorumlara açık olmalı gerektiğinde cool takılabilmelisiniz.
işte sorun yorumu beğenip beğenmemek değil. sırf negatiflik olsun diye artık reel hayatta yapamadığını gelip burada yapan ve boş insanlar var. tabii ki dikkate almıyorum. ancak artık bitsinler istiyorumHer cesit her tarz insan var burda iyi kadar kötü yorumlarda olabilir tabi neden takiliyosun begenmedigin yorumlara cevap vermezsin olur biter kimseye laf anlatamazsın ki
ego tatmin etmeye gelenler burada olmak istedikleri kişi gibi gözüküp kendilerini rahatlatıyolar canım. biliyorumki onlar evlerinde kocaları tarafından hor görülen bir köşeye sinmiş silik tipler. birisi çok beylik konuşuyosa vardır onda kesin bişey. bazende öğretmenlere sataşıyolar çekemediklerinden (bana da) :) senin öğrencilerine acıyorum... oturup iki kitap okumazlar öğretmenliği yargılarlar. sen onlara hiç takılma tatlım it ürür kervan yürürbiraz önce açmış olduğum konudan ve daha önceden de açtıklarımdan biliyorum ki. hatta başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum. diyeceğim şu ki, biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
biraz önce açtığım konuda da aynı şey oldu. artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.
sanal alem işte bazen eğlence oluyoSakinlik de bir yere kadar. Oyle kezban, oyle sahte yorumlar yapiliyor ki..
Ben de 2 konu actim, 1 konu yuzunden banlandim. Millet seytan tasliyor sanki
Bitmez boşuna beklemeişte sorun yorumu beğenip beğenmemek değil. sırf negatiflik olsun diye artık reel hayatta yapamadığını gelip burada yapan ve boş insanlar var. tabii ki dikkate almıyorum. ancak artık bitsinler istiyorum
Biz bu gece banlancaz gibimsi, bdv foreversanal alem işte bazen eğlence oluyo
ben de aynen böyle düşünüyorum. kocasından kv. den ezilmiş itilmiş tipler olduğunu düşünüyorum artık.ego tatmin etmeye gelenler burada olmak istedikleri kişi gibi gözüküp kendilerini rahatlatıyolar canım. biliyorumki onlar evlerinde kocaları tarafından hor görülen bir köşeye sinmiş silik tipler. birisi çok beylik konuşuyosa vardır onda kesin bişey. bazende öğretmenlere sataşıyolar çekemediklerinden (bana da) :) senin öğrencilerine acıyorum... oturup iki kitap okumazlar öğretmenliği yargılarlar. sen onlara hiç takılma tatlım it ürür kervan yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?