bdv'deki negatif yorumlar

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
açtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
İnternet alanı burası erkek, kadın, çocuk,ergen herkes var konu açarken bunları düşünmeniz gerek. Herkes konuya aynı taraftan bakamaz malesef. Sana göre saçın azdır bana göre normal veya çoktur. Dolayısıyla herkes aynı pencereden bakmaz hayata seninde belirttigin gibi. Kimi kadın aldatmayı asla affetmez kimisi yuvamı mı yıkayım bir gecelik ilişki için der. Bunun bilincinde olarak konu açın

Genel soyluyorum

Evet bende sevmiyorum bu tarz yorumlari yani lafsokmalari vs cok kirici, zarif degil...

Mesela konu aciyor biri ve kelime hatasi yapiyor tamam turkce bozulmamali katiliyorum banada itici geliyor ama zaten bir iki kisi uyariyor bizde begeni yapıyoruz uyariya, konu sahibeside anliyordur begeni coklugundan buradaki hatayi burya kadar sorun yok ama yani kalkıpte 6_7 kisi ayni seyi soylemiyormu...gereksiz bence

Sonra ...hakaret vari konusmalara kadar giden yorumla var...soyle dusunuyorum belki regl donemidir, esiyle bozusmustur kafasi birseye bozuktur vs insanlik hali... de konu sahibesinin sucu ne? bunlar bana tribüne oynama gibi geliyor

Ozetleeeee...e anladik kardesim herkesin kisiligi bakis acisi farklida saygi deneden de bisey var buyrun gelin....sivri dilli arkadasim lafim sana(ben tek tek.takip etmiyorum insanlari genel bu lafim onun icin tavri bu sekil olan alinsin)

Hoşuna giden yorumlara cevap ver , onlar ne yazarsa yazsın sonuçta bir yorum atıyorlar gidiyorlar alıntı yapmazsan arka sayfalarda kaybolur gider o yorum.

Hoşuna giden yorumlara cevap ver , onlar ne yazarsa yazsın sonuçta bir yorum atıyorlar gidiyorlar alıntı yapmazsan arka sayfalarda kaybolur gider o yorum.
yani evet böyle yapmak mantıklı tabii ki. ama ben artık böyle yorumların olmamasını istiyorum :)

farklı yorumlara açık olmak ayrı. ama negatif ve sırf karşısındakini moralini bozmaya yönelik yorumlara açık olmak ayrı bişey.
cool takılırsan sorun olmaz cevah verme geç gitsin. hakaret vs varsa kib le olur biter üzülmeye kafaya takmaya gerek yok burdaki yorumları

Deminki konuyu biliyorum yorumlarıda okudum. Cidden gereksiz olanlar vardı. Ama dikkate aldığınız yorumları beğeniyle dile getirebilirsiniz. Alıntı yaparakta. Diğerlerini görmezden gelin gitsin.

Her cesit her tarz insan var burda iyi kadar kötü yorumlarda olabilir tabi neden takiliyosun begenmedigin yorumlara cevap vermezsin olur biter kimseye laf anlatamazsın ki

Bazıları var ki burada göruyorum o olumsuz yorumlarla eglenıyor böyle de işini bilenler var.

konu açmadan önce bu tür yorumlara açık olmalı gerektiğinde cool takılabilmelisiniz.
Sakinlik de bir yere kadar. Oyle kezban, oyle sahte yorumlar yapiliyor ki..
Ben de 2 konu actim, 1 konu yuzunden banlandim. Millet seytan tasliyor sanki

Her cesit her tarz insan var burda iyi kadar kötü yorumlarda olabilir tabi neden takiliyosun begenmedigin yorumlara cevap vermezsin olur biter kimseye laf anlatamazsın ki
işte sorun yorumu beğenip beğenmemek değil. sırf negatiflik olsun diye artık reel hayatta yapamadığını gelip burada yapan ve boş insanlar var. tabii ki dikkate almıyorum. ancak artık bitsinler istiyorum

ego tatmin etmeye gelenler burada olmak istedikleri kişi gibi gözüküp kendilerini rahatlatıyolar canım. biliyorumki onlar evlerinde kocaları tarafından hor görülen bir köşeye sinmiş silik tipler. birisi çok beylik konuşuyosa vardır onda kesin bişey. bazende öğretmenlere sataşıyolar çekemediklerinden (bana da) :) senin öğrencilerine acıyorum... oturup iki kitap okumazlar öğretmenliği yargılarlar. sen onlara hiç takılma tatlım it ürür kervan yürür

işte sorun yorumu beğenip beğenmemek değil. sırf negatiflik olsun diye artık reel hayatta yapamadığını gelip burada yapan ve boş insanlar var. tabii ki dikkate almıyorum. ancak artık bitsinler istiyorum
Bitmez boşuna bekleme

ben de aynen böyle düşünüyorum. kocasından kv. den ezilmiş itilmiş tipler olduğunu düşünüyorum artık.
çünkü neden bir insan durduk yere başkasının dert ettiği bir durumla ilgili negatiflik kusar, ya da dalga geçer ki?
it ürür kervan yürür güzel oturmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…