benim banım sıcak sıcak hazır duruyor. kazen bey den üyesine hediye olarak gelmiş . henüz kenarda bekliyo :)Biz bu gece banlancaz gibimsi, bdv forever
:) yani mesela ben bazı konuları beğenmem ve yorum yapmam bu kadar basit. ama bazı üyeler yorum için değil gıcıklığına yazıyor. boşver ablası yazık onlarda gerçekte mutlu değil burada avunuyolar işte:)ben de aynen böyle düşünüyorum. kocasından kv. den ezilmiş itilmiş tipler olduğunu düşünüyorum artık.
çünkü neden bir insan durduk yere başkasının dert ettiği bir durumla ilgili negatiflik kusar, ya da dalga geçer ki?
it ürür kervan yürür güzel oturmuş :)
Bekletiliyor mu o?benim banım sıcak sıcak hazır duruyor. kazen bey den üyesine hediye olarak gelmiş . henüz kenarda bekliyo :)
polemiği çıkartan banlansın ilk sataşan banlansın konu sahibinin ne suçu var:) belki bende banlancam özliyciiim sizi bdv:)benim banım sıcak sıcak hazır duruyor. kazen bey den üyesine hediye olarak gelmiş . henüz kenarda bekliyo :)
ay çok şekersin ya , aynen böyle davranmak lazım aslında :):) yani mesela ben bazı konuları beğenmem ve yorum yapmam bu kadar basit. ama bazı üyeler yorum için değil gıcıklığına yazıyor. boşver ablası yazık onlarda gerçekte mutlu değil burada avunuyolar işte:)
evet bana msj gelmiş uzaklaştırıldınız diye. ama sanırım mune yapıyor ya bu ban olaylarını belki o gelince banlar bilemiyorum :)Bekletiliyor mu o?
Ay sakaysa berbat ettim, ciddiyse merak ettim?
Ben aniden gonderiliyorum, ceza kalktiginda ogreniyorum sebebini :)
Where is the reason? :))
o senin şekerliğin tatlım:) boşver o tırtları ıyyyy hepsi nefretten besleniyo fesatlar tüüü kaka onlar:)ay çok şekersin ya , aynen böyle davranmak lazım aslında :)
Vay anasini, ben mesaji goremeden def edildiydim :/evet bana msj gelmiş uzaklaştırıldınız diye. ama sanırım mune yapıyor ya bu ban olaylarını belki o gelince banlar bilemiyorum :)
konuyu açıklarken yazdım zaten bunu. benim de yaptığım oluyordur. ben de vazgeçmek istiyorum yazdım zaten.Ben seninde negatif sert cevaplarina denk geldim elestirdigin şeyi sen yapmasan hadi neyse de sende yapıyosun
siz de zaten dikkat ettiğim kadarıyla sert ve sürekli polemikli yazan birisiniz biliyorum.8 yıldır üyeyim kk'ya. Bdv en çok girdiğim bölüm. Bu minvalde açılan 37352840. konu bu açıkcası. Bir şey değişmeyecek. Üyelerin artık şu sert yorum derdini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum. Burası böyle bir bölüm. Kabul edemeyecekseniz siz konu açmamalısınız.
Bugün açtığınız konunun sessiz takipçisiyim. Cevap yazmadım, ama aldığınız tepkilere katıldım dürüst olmak gerekirse. Sizinki dert konusu değil yani, dedikodu. Bunun dedikodusunu evinizde arkadaşınızla da yapabilirsiniz. İyi niyet hissedemedim ben o açtığınız konuda. Zar zor görüştüğünüz, samimiyetiniz olmayan uzak akrabanın çocuğunun olabilitesinden size ne? O onun derdi. O bunu dert ediyorsa kendisi zaten birilerine dertleşiyordur. Sizin o kişiden bağımsız olarak buralara konu açmanız yersiz yani. O kişi mi dedi size konu açıp sorsana benim çocuğum olabilir mi diye? Yooo. Kendi egonuz için elalemin hayatını buraya konu diye açmışsınız. İnsanların tepki göstermesi normal bence.
Belki kendisi geç evlenmeyi düşünüyordu, onun için açmıştır dedim ben de aklımdan. Bunu dürüstçe ifade etse böyle tepkiler de gelmezdi. Bence de gelen tepkiler yerinde olmuş. Haksız yere bdv'mizi karalamayın lütfen.8 yıldır üyeyim kk'ya. Bdv en çok girdiğim bölüm. Bu minvalde açılan 37352840. konu bu açıkcası. Bir şey değişmeyecek. Üyelerin artık şu sert yorum derdini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum. Burası böyle bir bölüm. Kabul edemeyecekseniz siz konu açmamalısınız.
Bugün açtığınız konunun sessiz takipçisiyim. Cevap yazmadım, ama aldığınız tepkilere katıldım dürüst olmak gerekirse. Sizinki dert konusu değil yani, dedikodu. Bunun dedikodusunu evinizde arkadaşınızla da yapabilirsiniz. İyi niyet hissedemedim ben o açtığınız konuda. Zar zor görüştüğünüz, samimiyetiniz olmayan uzak akrabanın çocuğunun olabilitesinden size ne? O onun derdi. O bunu dert ediyorsa kendisi zaten birilerine dertleşiyordur. Sizin o kişiden bağımsız olarak buralara konu açmanız yersiz yani. O kişi mi dedi size konu açıp sorsana benim çocuğum olabilir mi diye? Yooo. Kendi egonuz için elalemin hayatını buraya konu diye açmışsınız. İnsanların tepki göstermesi normal bence.
Sert yazdığım doğru da polemikli filan yazmam. Benim yorum tarzımın arkasına saklanmayın. O kadar şey yazdım size. Onlara cevap verin bence.siz de zaten dikkat ettiğim kadarıyla sert ve sürekli polemikli yazan birisiniz biliyorum.
yani böyle düşünmenizi de çok normal karşılıyorum.
yoo ben bugün o kişiyi düşündüm ve onunla ilgili ne düşündüysem aynen yazdım. yani bunun hesabına niye yapayım?Belki kendisi geç evlenmeyi düşünüyordu, onun için açmıştır dedim ben de aklımdan. Bunu dürüstçe ifade etse böyle tepkiler de gelmezdi. Bence de gelen tepkiler yerinde olmuş. Haksız yere bdv'mizi karalamayın lütfen.
Ek olarak üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Yapmayın ama konu içinde yorumunuzu gördüm az evvel. Geç evlenmek konusunda endişeliymişsiniz, iyivegucluol sizi anlamış ya hani?yoo ben bugün o kişiyi düşündüm ve onunla ilgili ne düşündüysem aynen yazdım. yani bunun hesabına niye yapayım?
burda defalarca istediğim şeyle ilgili konu açtım. istesem kendimle ilgili de açarım ki açmışlığım da çoktur. kim beni tanıyor da, kimden saklancam?
gerçekten de o durumla ilgili yorum almak istediğim için öyle konu açtım. bu benim kararım. ancak benim söylemek istediğim. sen konuyu gereksiz bulabilirsin. ama bunu düzgün bir dille söylemelisin. yoksa ben de buradan herkesin açtığı konuya dan dun bir sürü yorum yaparım . zor bişey değil.
bak canım yukarıda zaten bunu açıkladım.Yaw Humeyra kardes suclu atfetmeden once insan kendi hatasina da bakmali ama di mi?
Gec evlenirsem cocugum olmaz diye korkuyorum, aksi ornekleriniz var mi diye yazsaydin, kimse sana oyle cevaplar vermezdi.
36 yasinda uzaktan akrabam evleniyor, acaba cocugu olur mu diye yazinca, derde bak cay demle moduna giriyor insan ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?