bdv'deki negatif yorumlar

herkese tek tek cevap yazmaktan sıkıldım. isteyen anlasın istemeyen anlamasın aynı şeyleri yazmaktan bıktım gerçekten. ve açtığım konudaki şey aynen yapılmaya devam ediliyor.
demek ki bdv budur. ve bu şekilde de devam eder. sonuç bu.

Bu tarz konulardan da cook açıldı daha önce. Siz konu açtınız diye kimse yorumunu değiştirmiyor anlayacağınız.

moderatörlerin neye ceza verdiklerini ben anlamadım üslıup nedir neden bazı saldırgan üyeler hiç ceza almıyor ama o üyelerle sürtüşenler dakkasında ceza yiyiyor ? kazen bana yazma birşey he mi canım abuk subuk tablolar falan gönderip yarım yamalak ispatlara çalışıyorsunuz çok komik oluyor bütün fakilte geyiğinizi çeviriyourz bu arada daha önceden bana verdiğin bir vezadan bilirsin bizim fakültede sinir olduklalrımızın arkasından buradaki gıcık oldukalrımıızn isimlerini takıyoruz bu arada elin değmişken beni de banle de içinde ukte kalmasın hadi kk cılar KİB byeeee

Son düzenleme:
Bu tarz konulardan da cook açıldı daha önce. Siz konu açtınız diye kimse yorumunu değiştirmiyor anlayacağınız.
evet bunu az önce farkettim ve zaten vazgeçtim.
demek ki negatif insaları nasıl ki reel de yok sayıyoruz ve görüşmüyoruz. burada da dikkate almamak ve hiç cevap vermemek gerekiyormuş.

Artık o tip yorumları istemiyorum derken? Kimsenin böyle bir hakkı yok diye biliyorum. Bu tavrınız bana ukalaca geldi kusura bakmayın.

Buraya konu açılıyorsa, yazılan herşeye açık olmak gerekir.

Bir negatif yorum da benden o zaman. Madem site hakkında bu kadar hassassınız, üyeler hakkında konu açmanın yasak olduğunu bilmeniz de gerekirdi

Benim de burada en gıcık olduğum şey şu: kafın konu açıyor bebeğim olmuyor diye ve üzgün sonuçta. Bu konuya benim şu kadar var ve çok güzel duygu yazılması. Ya da kocamla aram bozuk diye konu açana ben kocamla çok mutluyum vs demesi.

Bende en çok geçmişte açtığı konuyu yorumları fillik fillik arayıpda aaaa bak burda bunu yazmışsın mesala bi bayan birşey yaşamış eski erkek arkadaşıyla sonra pişmanlığını nasıl yol çizmesi gerektiğini yazmış belki mutsuz belki vicdan azabı çekiyorki buradan fikir istemiş aylar sonra yeni erkek arkadaşım var iyi giden ilişkimiz var dediğinde hemen negatifçi biri çıkıp aaa eskide kalanı ne yaptın bu kabullendimi daha ne kadar rencide edici şeyler bir kere rast gelmiştim ben tanımadığım halde o kadar çok üzülmüştümkiii konu sahibinin kendini açıklaması yaşadığı ruh hali nasıldı belliydi karşı taraf nasıl zevk almışsa halen uzatıyordu konuyu buna çoookkk gıcık oluyorum bazen çaresiz insanlarda oluyor o kadar eleştiriliyorkiiii şaşırıyorum yorumlara yalnız es geçmemek lazım çok güzel fikir verenlerde var benimde takıldığım konu geçmişde yaşanmışlıkları yeni konulara katıp esip gürlemeleri çok denk geldim o gün eşiyle kv kayınpeder görümce kendi ailesiyle sorunu olan ya konu açmış ya yorum yapmış hemen sonraki konuya yorum yapmış aman allahım kendisi 4&4 lük hayat yaşıyor sanki hemen bi azarlama rencide etmeler bunu zevk alma haline getirmeler bunlara bende karşıyım konu açıldığında tabikide beğenler katılanlar olduğu kadar eleştirenlerde olcak sınırı aşmadıkları sürece

Kesinlile katılıyorum. Konu acmaya korkar olduk. Tabıkı burda herkesın bır fıkrı var ama sınırı çizgıyı aşan seyler yazılıyor. Burda bırcok ınsan bırcok hayat var herkes kendı dogrusunu dıkte etmeye calışıyor. Daha yumusak daha anlayıslı olunabılır

Bence insanlar düşüncemizin tam aksini düşünebilir ama bunu dile getirirken laf sokmalar, kırıcı konuşmalar hoş olmuyor. Herkes düşüncesini empati yaparak dile getirmeli diye düşünüyorum .

Bence bdv yönetimi artık kışkırtan insanları da banlamalı.
Her türlü küfür etmeden bel altı vurup imalar yapıp kenara çekilip karşısındakini banlatan ruh hastası tipler çok.
Evet aynen katılıyorum sırf polemik yapmak için yorum yazanlarada denk geldim konu sahibini yada başka birine sarıyor çıldırtmak için kışkırtıyor sonrada ban yediğini görünce ikide destek buldumu zevkten hAvalara uçuyor bende fark ettim

En son buna örnek vereyim dün konus açtım eşimin ailesiyle ilgili kadınlığıma da karakterime de laf edenler oldu (bir kaç sivrilmeye çalışan tipler ) hayır sanki benimle yasıyorlar beni cok iyi tanıyorlarmış gibi....

Burda kiblendiğin zaman haklısın ve ya haksızsın diye bakılmıyor malesef. Azıcık birinin gıcığına gidecek laf söyle bi bakmışsın anında kiblenip çoktan banlanmanın yolunu almışsın. Kiblemeyi meslek edinmişler var burda.

Bence bdv yönetimi artık kışkırtan insanları da banlamalı.
Her türlü küfür etmeden bel altı vurup imalar yapıp kenara çekilip karşısındakini banlatan ruh hastası tipler çok.
Katılıyorum... Onca imadan bel altından kiblemiyorsun ama cevap verince hemen seni kibliyorlar gelde şaşırıp kalma. Bu yüzden zaten çok rahat kibliyorlar haklıya haksıza bakılmadığı için

Aynen öyle birde her konuyu mesaj yazma zorunluluğü varmış gibi davrananlar var.

Zaten kendınızı caresız kötu hıssettıgınız için yazıyorsunuzz yazıyoruz futursuzca savrulan yargılardan ıster ıstemez uzuluyor ınsan. Kadın kadını anlar dıye dusunurdum hep.

Altı aydır sevişmiyoruz kocam beni istemiyor diyene "aa biz haftada 12 kere " diyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…