moderatörlerin neye ceza verdiklerini ben anlamadım üslıup nedir neden bazı saldırgan üyeler hiç ceza almıyor ama o üyelerle sürtüşenler dakkasında ceza yiyiyor ? kazen bana yazma birşey he mi canım abuk subuk tablolar falan gönderip yarım yamalak ispatlara çalışıyorsunuz çok komik oluyor bütün fakilte geyiğinizi çeviriyourz bu arada daha önceden bana verdiğin bir vezadan bilirsin bizim fakültede sinir olduklalrımızın arkasından buradaki gıcık oldukalrımıızn isimlerini takıyoruz bu arada elin değmişken beni de banle de içinde ukte kalmasınaçtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.
evet bunu az önce farkettim ve zaten vazgeçtim.Bu tarz konulardan da cook açıldı daha önce. Siz konu açtınız diye kimse yorumunu değiştirmiyor anlayacağınız.
Aynen öyle, başka yolu yok.evet bunu az önce farkettim ve zaten vazgeçtim.
demek ki negatif insaları nasıl ki reel de yok sayıyoruz ve görüşmüyoruz. burada da dikkate almamak ve hiç cevap vermemek gerekiyormuş.
açtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
sen belki zayıfsındır ama kilo benim için derttir . senin belki saçın sıktır ama benim saçımın az olması benim için derttir vs. gibi bu liste uzar gider.
ama burada çok bilmiş, negatif insanlar oturdukları yerden, destek olmak yerine negatif enerjilerini yazıyorlar yorum olarak.
artık bu insanlara dur demek istiyorum. eğer ben yapıyorsam da aynı şekilde ben de yapmaktan vazgeçmek istiyorum ayrıca.
kaldı ki kazen bey den mesaj gelmiş konuda yaptığınız polemikten dolayı ceza aldınız diye. belki ben gidicem banlanarak :) ama bu konum lütfen burada kalsın ve dikkate alınsın istiyorum.
lütfen bdv'deki sırf ego tatmin etmeye çalışan negatif insanlar lütfen artık yorum yazmayın.
eğer farklı düşünüyorsan bunu uygun bir dille yazabilirsin. illa ki laf sokarak ve negatif olarak yapmak zorunda değilsiniz.
Kesinlile katılıyorum. Konu acmaya korkar olduk. Tabıkı burda herkesın bır fıkrı var ama sınırı çizgıyı aşan seyler yazılıyor. Burda bırcok ınsan bırcok hayat var herkes kendı dogrusunu dıkte etmeye calışıyor. Daha yumusak daha anlayıslı olunabılıraçtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
açtığım konulardan ve başka üyelerin açmış olduğu konulardan biliyorum ki ,biri konu açtığında konuya dair hiçbir şey yazmadan sadece sırf laf sokmaya, eleştri yapmaya, ego tatmin etmeye, dalga geçmeye çalışan tipler var. sonuçta sana göre dert olmayabilir bana göre derttir belki.
Evet aynen katılıyorum sırf polemik yapmak için yorum yazanlarada denk geldim konu sahibini yada başka birine sarıyor çıldırtmak için kışkırtıyor sonrada ban yediğini görünce ikide destek buldumu zevkten hAvalara uçuyor bende fark ettimBence bdv yönetimi artık kışkırtan insanları da banlamalı.
Her türlü küfür etmeden bel altı vurup imalar yapıp kenara çekilip karşısındakini banlatan ruh hastası tipler çok.
Kesinlile katılıyorum. Konu acmaya korkar olduk. Tabıkı burda herkesın bır fıkrı var ama sınırı çizgıyı aşan seyler yazılıyor. Burda bırcok ınsan bırcok hayat var herkes kendı dogrusunu dıkte etmeye calışıyor. Daha yumusak daha anlayıslı olunabılır
Katılıyorum... Onca imadan bel altından kiblemiyorsun ama cevap verince hemen seni kibliyorlar gelde şaşırıp kalma. Bu yüzden zaten çok rahat kibliyorlar haklıya haksıza bakılmadığı içinBence bdv yönetimi artık kışkırtan insanları da banlamalı.
Her türlü küfür etmeden bel altı vurup imalar yapıp kenara çekilip karşısındakini banlatan ruh hastası tipler çok.
Zaten kendınızı caresız kötu hıssettıgınız için yazıyorsunuzz yazıyoruz futursuzca savrulan yargılardan ıster ıstemez uzuluyor ınsan. Kadın kadını anlar dıye dusunurdum hep.En son buna örnek vereyim dün konus açtım eşimin ailesiyle ilgili kadınlığıma da karakterime de laf edenler oldu (bir kaç sivrilmeye çalışan tipler ) hayır sanki benimle yasıyorlar beni cok iyi tanıyorlarmış gibi....
Benim de burada en gıcık olduğum şey şu: kafın konu açıyor bebeğim olmuyor diye ve üzgün sonuçta. Bu konuya benim şu kadar var ve çok güzel duygu yazılması. Ya da kocamla aram bozuk diye konu açana ben kocamla çok mutluyum vs demesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?