Yaratılan ben a deyince kafama sopa ile vurursa ben de korkarım bu kadar basit"Yaratılanı sev, Yaradan'dan ötürü." sözünü bırakıyorum buraya.
Ben genel konuşuyorum bir insana ya da bir üyeye saldırmadım fikrimi beyan ettim
Tamam bu yasak işte neyini anlamadın ki?Ben genel konuşuyorum bir insana ya da bir üyeye saldırmadım fikrimi beyan ettim
Tamam bilmiyordum ki?Tamam bu yasak işte neyini anlamadın ki?
Alakası yok onla bunun önceki açtığım konulara bi bak canım sonra bu başlığımı anlarsınAz once actigin yakın arkadas konusunda herkes insan gibi, bosver demıs ustune dusme demıs... kosma pesınden ben dedım.
Nesini begenmedın de yorumların, bu konuyu actın
Gercekten merak ettim?
Evet insanlar dertliyken birde laf sokuyorlar, küçümsüyorlar, aşagılıyorlar, bide insan bunları kafaya takıyor. Aslında çözüm ararken sorun buluyorlarArkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?