BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu eşi istediği bardağı almadı kasiyer onu destekledi diye eşin senden soğumuş, seni sevmiyor, seni aldatıyor olabilir, boşan diyenler
eşini deli gibi sevip iddia oynadığı için hiçbir yardım yapmadan hatta sorunu bir kez bile konuşmadan, terapi almadan boşan, bu adamdan kaç, bu adam düzelmez diyenler var
evlenmiş, kv nedeniyle eşi bir iki sinir bozucu laf söylemiş kişiye mesela, sorunu tartışmak yerine direkt uğraşma boşan, annesine düşkün adamdan hayır gelmez, boşan diyenler

yani ortada şiddet yok, sevgisizlik yok, çoğu durumda küçük bebekler var, aşırı yorgunluk uykusuzluk dönemlerinde olan gerginlikler de var. kısaca belki çözülebilecek şeyler var, ya da nişanlılık evresinde bir çay takımının parası konuşulmuş adam çok cimri nişanı hemen at diyenler var. Yahu bunlar çözüm mü? boşanmak en son çare. Gerçekten boşanması gerektiğini düşündüğümde ben de boşan diyorum ama öyle alakasız konularda o kadar boşan kelimesi duydum ki, ama ben kalkıp da beğenmedim yapmadım, fikirdir, o da yazılacak tabii. ama boşan yazanlar genelde ardına felaket teoriler de sunuyor. özetle körü körüne erkek düşmanlığı yapan yorumlar çok fazla.

Ama canım bunu konuyu açan insan ölçüp biçip ayarlayacak!

Üçüncüsü 1. Ve 2. yazınca "si" yazmana gerek yok.Nokta bugünler için var
Türkçe öğretmeni isen bak şunu da bilirsin e.a. Noktalarla sana kolaj yaptım canım.

Kendi açtığım konuları düşününce mesela farklı bakış açıları geliyor konulara. Bu bakımdan seviyorum ama arada ukalaca, saldırgan tavırlarla yazanlar da oluyor. Derdinin yardım etmek değil de sadece saldırmak olduğunu görüyorsunuz zaten. Üslubunca cevap veriyorum ya da yanıtsız bırakıyorum. Sinirimi de bozmuyorum.

Beğenmedim almayı niye bu kadar içerlediniz ki? Genel düşünceyle sizin düşünceniz uyuşmamış. Para cezası mı kesiliyor çok beğenmediğim aldığınız mesajlardan?

Özel hayat=gizli saklı anlamına gelmez ve evet bence evli insanın özel hayatı olur adı üstünde özel çünkü. O mesajını net hatırlıyorum beğenmedim atanlardan biri de bendim.

Saygı bekliyorsunuz güzel ama siz saygı duymuyorsunuz ki.

Neden evlendikten sonra kız arkadaşlarımızla tatile gidemeyelim? Ben evlendim diye arkadaş sıfatım değişmedi. Kocamdan 3 gün ayrı kaldım diye de nikahım düşmüyor. Evli çiftlerin ördek ailesi gibi her yere beraber gitmeleri bana aşırı saçma geliyor asıl.

Kendinizi öyle görmüyor olabilirsiniz ama bana göre siz gayette geri kafalısınız.

E yani? Konu acarak bundan sikayetci oldugunuzda vahşet teaminizdekiler yazmayi birakacak degil ya.. siz birakin ya da sikayet et butonunu kullanin o kisileri banlatin ya da gormezden gelin, secenek cok..ama boyle bir konu acmak secenek degil, simdi sizi banlatacaklar gecmis olsun

"team" kuracak kadar ne ara samimi oldunuz yav.
Ortalıkta dolanan bi' ben varım zaar.
En eski üyelerdenim ama ben hiç takım olup toplu saldırı yapan görmedim. Gerçekten var mı böyle bir grup? (bence yok) Kaç kişiyle tartışıp ceza aldım. Bir tanesinin bile adını hatırlamam. Başka konuda yorumunu beğenirim mesela. Burayı tanımadığım insanların adını aklımda tutup kin tutacak kadar ciddiye almıyorum. Bence kimse almamalı.

Banlanayım no problem yahu

Ama canım bunu konuyu açan insan ölçüp biçip ayarlayacak!
ya o da var tabii, konuyu açan kişiler çoğu zaman hızlıca döküyorlar içlerindekini, detaylar eksik, önce sorunu anlamaya yönelik soru sorular soruluyor. aslında genel olarak fikirlerini beğendiğim kişiler çok oluyor yani doğrunun yolu bir. ağır konuşanları takmamak lazım. Konuyu açan kişilerin de konuyu açarken detayları tam vermesi ve içten olması lazım. aslında fake konular da sinir bozucu, bazen üzülüp uzun uzun cevap yazıyorum, 5 sayfa sonra konunun fake olduğunu bir üye ortaya çıkarıyor. Bu hem hoşuma gidiyor hem de çalınan zamanım için konuyu açana kızıyorum.

sanırım çok da takılmamak lazım, inşallah yardım etmeye çalıştığım birilerine fikir verebilmişimdir, inşallah birilerine yardımım olmuştur, benim buraya girmem amacım bu. kendi deneyimlerimden yola çıkarak yardım etmek, belki bir kazayı karşılar, belki sevap kazanırım gibi düşüncelerim var, ama şubat anneleri grubu farklı benim için, oradaki herkesi genel olarak seviyorum

Ben de bir üye ile kapismistim burda karşılık vermesem Savcılıkta alacaktım soluğu ama polemiğe döndü sonra hakarete yazışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…