Seninkiler gündüzcü galibaBenim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyor
Sizin adeta bir sorgu meleği gibi her sorduğunuz soruyu ayrıntısıyla cevaplamam gerektiğini de ben bilmiyordum. Sizi neden bu kadar alakadar etti?
Aynen aynen, iyi geceler. Rüyanızda beğenmedim atarsınız.Anladım ben, kafanızda kuruyorsunuz yani. Yok cevap vermeniz gerekmiyor tabi ki, cevap verememenizden de cevap alabiliyorum ben. İyi geceler
Çünkü herkes mutsuz sevgisiz ve mutsuzluğunu en kolay burda atabiliyo klavye delikanlısı olmak en kolayıArkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
O boşan tayfa tetikte bekliyoher sorunda boşan diyen bir kitle var burada
evli insanın özel hayatı olmaz dedim diye sayısız beğenmedim aldım, gerçekten anlamıyorum insanları, insanın eşinden gizli saklı hayatı olması gerektiğini savunuyor olabilirsin ama benim kurduğum ailede gizli saklı birşey yok. Tabii ki ailemle arkadaşlarımla dertleştiğim, benim onlara onların bana anlattığı şeyler olabilir, bu tip emanet bilgileri koşa koşa eşime anlatmam. ama ailemi etkileyecek bir olay varsa eşimle paylaşmayı tercih ederim. Tercih etmiyorsan da benim gibi düşünenlere saygı duyacaksın.
Bugüne kadar sadece iki kişiye beğenmedim verdim ama yaptığım onca yorumdan iki tanesinde sayısını bilemediğim kadar çok beğenmedim aldım, hani eski kafalı falan olsam anlayacağım ama insanlardaki bu aşırı özgürlük, acilen boşanma isteği ve tavsiyesi bana garip geliyor. Yaşanacaklar bekarken yaşanır, evlendikten sonra hala kız arkadaşlarınla tatile çıkma hayali kurmazsın mesela. ama öğrendim ki yeni evlenenlerin böyle hayalleri varmış ve bu doğalmış
Tum yorumlari okuyamadim ama "Vahset team" diye bir grup mu var? Ya da tum yorumlara begenmedim basan, topluca hareket edip olumsuz cirkin yorumlar yazan belirli bir grup varsa bunun belirtilmesi ya da ne biliyim site yoneticilerine bildirilmesi gerekmez mi konu acmak yerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?