BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nasıl anlıyorsunuz bunu mesela? Ben burada kim kimin arkadaşı bilmiyorum. Siz nasıl biliyorsunuz? İnsanları bu kadar yakından takip etmek yormuyor mu?

Bu da garipmiş. Burada tanımadığın bir insanı niye sevmezsin ki anlamış değilim. Ha bazı üyelere üsluptan dolayı sempati ya da antisempati duyabilirsin çok aktifse ama şu raddeye gelecek kadar olması da garip geldi bana

Nasıl anlıyorsunuz bunu mesela? Ben burada kim kimin arkadaşı bilmiyorum. Siz nasıl biliyorsunuz? İnsanları bu kadar yakından takip etmek yormuyor mu?
Bir de haklısın ayrıca beğenmedim atanlar zerre etkılemıyor benı banane sanki emoji kasma yeri burası bunun dert olmaSına da anlam veremıyorum ki

zaten fikirler subjektif hanı insana ait çünkü objektif olmasını da bekleyemezsin
Karakterin kaydığı yer illaki var

Benim geçen "bilinçli, saygılı erkekler yetiştirmeliyiz/ yetiştiriyoruz" temalı bir mesajım beğenilmemişti mesela. Adımı ya da tipimi beğenmediğini var sayıyorum, düşünceyi beğenmediyse komik değil çünkü. :))

Gerçekten merak ettiğiniz için soruyorsanız cevaplayayım, günde bazen iki bazen üç kez giriyorum.Girdiğim kadarıyla da bazı şeyleri görüp çözmek bana yeterli geliyor. Sizinle alakalı olmayan her yoruma üşenmeden tek tek cevap yazmak yormuyor mu?

Benim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyor

İlk defa duydum gördüm.

Sizde konu açtığınızda sonuna belirtin "duymak istediklerimi söyleyin kendi fikirlerinizi değil" diye ona göre hareket ederiz
Herkes elbette fikrini söylemekte özgür ama her şeyin bir yakışanı var. Üslup sorunu var maalesef birçok üyenin

Katılıyorum. Her zaman insanların duymak istediği şey doğru olan değil. Buna takılanlar da vardır ama sanırım konu sahibi başka üyelerin sürekli terslemesinden rahatsız olmuş. Çok takılmamak lazım ama öyle olanlar da var burada

Bende kendimi net olarak anlatamadığım bir konuda ( haklı olduğumu düşünüyorum sadece anlatamamışım) birsürü şey dendi kötü emojiler falan amaaan dedim bunumu takıcam aralardan yorum seç böyle yazıncada bİ işe yaramaz, takma yada yazma. Bu insanları görsen neysee. Herkes aynı değil zaten

Sadece kendimizle alakalı olan yorumlara cevap vermemiz gerektiğini bilmiyordum. Hayır zor olmuyor.

Ben cevap alamadım ama hala, nasıl anlıyorsunuz insanların arkadaş olup birbirlerine beğenmedim ifadesi bırakmaları için istek yaptıklarını?

Benim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyor
Sen aforoz teamin 1 numaralı adamısın kudra, yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Pusuya yatıp seni beklediklerini düşünüyorum ben artık.

Sizin adeta bir sorgu meleği gibi her sorduğunuz soruyu ayrıntısıyla cevaplamam gerektiğini de ben bilmiyordum. Sizi neden bu kadar alakadar etti?

vahşet team vs. Afaroz team... Bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak

Belalılarım diyorum onlara
Alshsjskaksj

yeni jenerasyona ayak uyduralım, hi haters diye seslen bence sabahları onları.
Geçen kimdi ya bir şarkıcı, haterslarına teşekkür ediyordu, girip videolarını izleyip ‘beğenmedim’ tepkisi verdiklerinden.
Hem videosunu güncel tutuyorlarmış hem de o kadar tıklanmayla reklam ücreti artıyormuş falan.

‘ Beni sizler var etmediniz burası kk s.. gidin ‘ girizgahıyla selamla bari halkını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…