- 11 Aralık 2018
- 41.485
- 257.836
- 598
Bide şöyle bişey var bazı insanlar örgütlenmişler biri kendilerine ters cevap verince beğenmedim atıp seri şekilde arkadaşlarına da beğenmedim attırıyorlarBu da beğenmedim butonunun subjektif kısmı
Bu da garipmiş. Burada tanımadığın bir insanı niye sevmezsin ki anlamış değilim. Ha bazı üyelere üsluptan dolayı sempati ya da antisempati duyabilirsin çok aktifse ama şu raddeye gelecek kadar olması da garip geldi banaBu arada bazı gruplaşmalar var.
Yani X üye konu açsa taşlayacak kişiler kendi arkadaşları açtığı zaman empati ile yaklaşıp gayet destekleyici olabiliyorlar.
Yorumlar konuyu açan üyelere göre de değişiyor. Sevmediği üyeyse eyvah ki ne eyvah.
Yine de bu kadar dert etmek, korkmak vs bana abartı geldi. En kötü bir daha girmezsin foruma olur biter.
Bir de haklısın ayrıca beğenmedim atanlar zerre etkılemıyor benı banane sanki emoji kasma yeri burası bunun dert olmaSına da anlam veremıyorum kiNasıl anlıyorsunuz bunu mesela? Ben burada kim kimin arkadaşı bilmiyorum. Siz nasıl biliyorsunuz? İnsanları bu kadar yakından takip etmek yormuyor mu?
Benim geçen "bilinçli, saygılı erkekler yetiştirmeliyiz/ yetiştiriyoruz" temalı bir mesajım beğenilmemişti mesela. Adımı ya da tipimi beğenmediğini var sayıyorum, düşünceyi beğenmediyse komik değil çünkü. :))Bide şöyle bişey var bazı insanlar örgütlenmişler biri kendilerine ters cevap verince beğenmedim atıp seri şekilde arkadaşlarına da beğenmedim attırıyorlarBu da beğenmedim butonunun subjektif kısmı
Gerçekten merak ettiğiniz için soruyorsanız cevaplayayım, günde bazen iki bazen üç kez giriyorum.Girdiğim kadarıyla da bazı şeyleri görüp çözmek bana yeterli geliyor. Sizinle alakalı olmayan her yoruma üşenmeden tek tek cevap yazmak yormuyor mu?Nasıl anlıyorsunuz bunu mesela? Ben burada kim kimin arkadaşı bilmiyorum. Siz nasıl biliyorsunuz? İnsanları bu kadar yakından takip etmek yormuyor mu?
Benim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyorBenim geçen "bilinçli, saygılı erkekler yetiştirmeliyiz/ yetiştiriyoruz" temalı bir mesajım beğenilmemişti mesela. Adımı ya da tipimi beğenmediğini var sayıyorum, düşünceyi beğenmediyse komik değil çünkü. :))
İlk defa duydum gördüm.Bide şöyle bişey var bazı insanlar örgütlenmişler biri kendilerine ters cevap verince beğenmedim atıp seri şekilde arkadaşlarına da beğenmedim attırıyorlarBu da beğenmedim butonunun subjektif kısmı
Herkes elbette fikrini söylemekte özgür ama her şeyin bir yakışanı var. Üslup sorunu var maalesef birçok üyeninSizde konu açtığınızda sonuna belirtin "duymak istediklerimi söyleyin kendi fikirlerinizi değil" diye ona göre hareket ederiz
Sizin var öyle bir kitleniz evet. Yazar yazmaz kızarıyor mesajlarınızın altı.Benim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyor
Katılıyorum. Her zaman insanların duymak istediği şey doğru olan değil. Buna takılanlar da vardır ama sanırım konu sahibi başka üyelerin sürekli terslemesinden rahatsız olmuş. Çok takılmamak lazım ama öyle olanlar da var buradaBı de "bosan" diyenlere takan var.
Benım ıcın yuvayı dısı kus yapmiyor erkekle kadın birlikte yapıyor.
Kadın psikolojik fiziksel maddi sıddet goruyorsa ben bosan derım.
Sen git terapi oner.
Kımse ben yada baskası bosan dedı diye Bosanmaz zaten.
Fikrim Bosanması yonundeyse bosan derım.
Bukadar basıt.
Gerçekten merak ettiğiniz için soruyorsanız cevaplayayım, günde bazen iki bazen üç kez giriyorum.Girdiğim kadarıyla da bazı şeyleri görüp çözmek bana yeterli geliyor. Sizinle alakalı olmayan her yoruma üşenmeden tek tek cevap yazmak yormuyor mu?
Sen aforoz teamin 1 numaralı adamısın kudra, yiğidi öldür hakkını ver demişler.Benim genelde şöyle oluyor; aynı çizgide mesaj yazdığım üyeleri beğenen kişi bana gelince beğenmedimi basıyor
Sen aforoz teamin 1 numaralı adamısın kudra, yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Pusuya yatıp seni beklediklerini düşünüyorum ben artık.
Sizin adeta bir sorgu meleği gibi her sorduğunuz soruyu ayrıntısıyla cevaplamam gerektiğini de ben bilmiyordum. Sizi neden bu kadar alakadar etti?Sadece kendimizle alakalı olan yorumlara cevap vermemiz gerektiğini bilmiyordum. Hayır zor olmuyor.
Ben cevap alamadım ama hala, nasıl anlıyorsunuz insanların arkadaş olup birbirlerine beğenmedim ifadesi bırakmaları için istek yaptıklarını?
Alshsjskaksjvahşet team vs. Afaroz team... Bu zorlu mücadeleyi kim kazanacak
Belalılarım diyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?