- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.792
- 158
Hic beklemedigin bir anda. tetikte olNe zaman ban yerim acaba?
Seni sosyal işler başkanı yapayım diyorum. Teşkilatını kur yazılı bir şekilde bana ulaştırBenı hangi konuma alarak kurdun şimdi
Bileyim de yarın duyar konusu açıcam onu dusunuyorum
Altın neden arttı diye
Kurtulmak? Yoo ben cevapları okuyorumÖyle hemen kurtulamazsınız
Ben listE tutucu olayımSeni sosyal işler başkanı yapayım diyorum. Teşkilatını kur yazılı bir şekilde bana ulaştır
Arkana bakKurtulmak? Yoo ben cevapları okuyorum
İyiymiş banlanınca nasıl oluyor bir daha girilmiyor mu öyle ise üzülürüm hamilelik ile alakalı başlıkları takip ediyorum çünküArkana bakMune orak ile boynuna doğru yaklaşıyor
Moderatörler gelince.
Vahşi bir yorum yapmadım inşallah.
Ban suren dolunca acılıyorİyiymiş banlanınca nasıl oluyor bir daha girilmiyor mu öyle ise üzülürüm hamilelik ile alakalı başlıkları takip ediyorum çünkü
Mantıklı. Belalı listesi tut senBen listE tutucu olayım
E iyi bariBan suren dolunca acılıyor
Bak o kadar nefret ettıgı siteden kopamıyor ay ayBan suren dolunca acılıyor
İlk kez ise cezan az oluyor.banlandıkça süresi de uzuyor. Takip wttiğin konular var ise bankadan uzak kal. Sonra konudan soğuyorsunİyiymiş banlanınca nasıl oluyor bir daha girilmiyor mu öyle ise üzülürüm hamilelik ile alakalı başlıkları takip ediyorum çünkü
Ya nefret falan dedim mi hatta takip ediyorum dedim sadece korkuyorum dedim nefret yokBak o kadar nefret ettıgı siteden kopamıyor ay ay
Onlar pusuda beklerler, bir konu açılır açılmaz ilk ya da ikinci yorumu yaparlar, sivrilikleriyle tüm laykları toplarlar.Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Wahşet team dedin daha ne dicenYa nefret falan dedim mi hatta takip ediyorum dedim sadece korkuyorum dedim nefret yok
Ama madem duyarlıyız vahşet teama prim vermeyelim hani madem öyle boş beleş duyarsız yorumlar varYa nefret falan dedim mi hatta takip ediyorum dedim sadece korkuyorum dedim nefret yok
Pençemden kan damlarken yazmak zor oluyoruff bu vahşetten bana bi titreme geldi beybi
Vahset teamı okuyunca aklıma direkt teksas katliamında ki elinde elektrılıklı testere ile insan avlayan maskeli adam geldiWahşet team dedin daha ne dicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?