💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydun neyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
Halt etmis bu da demek oluyo ki dogru yoldamisin moralini hic bozma sen devam et emelcim bu ara da bisey dikkatimi cekti biz kilo verirken zayif insanlarda bile bi hasetlenme oluyo kiloluyu anlarimda zayifa ne ....yemek dusuyo onu hala anlamis degilim

Yaptım cnm sen kaçırmışın
Sabit

Anladım ablacım..

Olsun bakalım cumaya kadar hıcc tartılma kacamakta yapmazsan guzel bı sekılde devam edıceksın ıns bazen oluyo duraklama malum..

Persembe sporunu yapma bu defalık hatta lapa yap sana cok ıyı gelıyo.

carsambada saf proteın yaparsaann bence suppper olur

Ben perşembe tartılıyom ya cnm Zaten çarşamba lapa yapmaya niyetim var

kizlar biraz once cook begenerek zayiflayinca siparis veririm dwdigim hi katalik gecti elime.ayy ne guzwl seyler var.bujy aldigimda 71 kilo idim.simdi 64 diyelim.7 kili eksigim.bi 7 daha verdim mi 57 koli olucam hedefim yani.ayy gozumse ne baklava var ne yemek su an cok mutluyum iyi ku yememisim.alacagim kiyafetleru hile sectim.ay insallahyariyil tatili bitince hedefime ulasmis olurum.

Menun cok guzel en sevdigim yemekler ama diyette oldugumuzu dusunursek aksam yemegi cok mu ne sanki
Sabah 10 da kahvalti yaptim ya cnm eve geldim saat 8.30 geciyo anca doydum bir acikmisim anlatamam midem bulandi bide bunlari 3 bardak suyun ustune yedim he az yiyim diye

Allah seni noktalari anlamadim ilk zayif ne yemek dusunsun diye dusundum kendi kendime
Senin gondermeni anlayinca bihayli guldum kendime

Topikçe yumurtlamamiz yakindir bu gidisle

Bende 58 dıyorum ama o zamanda 55 ıstermısım bellı olmaz ama 58 fıks olsun razıyım
ben ee 57 diyorum ama 55 olsa hayir demem
Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydun neyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
allah allaaah bence kesin kendi kilosuna yaklastin ondan oyle diyor.yarin sorsana kac kiloymus.
bi arkadasim sordu 61 kiloydum o zaman k da yeni dogum yapmisti o. ayyy dedi inankiyorum canan s3ninle aynj kiloyumben sok sok sokdemek o k kdar kotuymusum verdigi tepki beni kendime getirdi.o beni 68 69 iken gormustu en son ama o zaman dusunun dogum yok birsey yok daha.amma salmisim kendimi

Ayyy sukur isim bitti

Aksam 1 kepce az sulu et haslama 2 sb ayran salata yedim

Kizlar ben menu yorumu yapmayi bugun yakistiramiyorum kendime
Oda ne demek bacım?
Olurmu hiç öyle şey.
AZ SONRA !....
Muska sadece özlem habere konustu .
İlk demecimi vereyim ozlem habere..
İlk defa ekmeksiz kahvaltı yaptım.
Topikçe yumurtlamamiz yakindir bu gidisle
Yada süt kardeşler deki tavuk teyze gibi gidaklicaz.

Pisliğinde yapıyorlar emel takma hiç.
Banada biri sordu kaç oldun diye (soran en az 10 kilo fazla benden bu arada)
71 deyince Aferin bana yaklasmissin dedi
Buyur buradan yak!

Ay ne güzel bir motivasyon olmuş..
Napim agzi olan konusuyo banada malzeme cikti abla gulun iste isiniz ne yaw
Mutluluk hormonu salgilansin istahlar gitsin
Bende Gülümsetmek için yazmıştım zaten.
Agzim var diye lambur lumbur konuşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…