Yaptım cnm sen kaçırmışınGayet ıyı olmus ablacım.. Bu arada bıldırımını goremedım sanırm yapmadın.
eksıye dusmusmusun cumaya gore
Halt etmis bu da demek oluyo ki dogru yoldamisin moralini hic bozma sen devam et emelcim bu ara da bisey dikkatimi cekti biz kilo verirken zayif insanlarda bile bi hasetlenme oluyo kiloluyu anlarimda zayifa ne ....yemek dusuyo onu hala anlamis degilimKizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydunneyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
Yaptım cnm sen kaçırmışın
Sabit
Ben perşembe tartılıyom ya cnm Zaten çarşamba lapa yapmaya niyetim varAnladım ablacım..
Olsun bakalım cumaya kadar hıcc tartılma kacamakta yapmazsan guzel bı sekılde devam edıceksın ıns bazen oluyo duraklama malum..
Persembe sporunu yapma bu defalık hatta lapa yap sana cok ıyı gelıyo.
carsambada saf proteın yaparsaann bence suppper olur
Ben perşembe tartılıyom ya cnm Zaten çarşamba lapa yapmaya niyetim var
İyi geceler babyCok ıyı o zamannn..
Ben sımdı kacıyorum ınanılmaz uykum var
Iyı geceler herkese.. Opuldunuzzz
Sabah 10 da kahvalti yaptim ya cnm eve geldim saat 8.30 geciyo anca doydum bir acikmisim anlatamam midem bulandi bide bunlari 3 bardak suyun ustune yedim he az yiyim diyeMenun cok guzel en sevdigim yemekler ama diyette oldugumuzu dusunursek aksam yemegi cok mu ne sanki
Napim agzi olan konusuyo banada malzeme cikti abla gulun iste isiniz ne yawKız ne alemin sen
Allah seni noktalari anlamadim ilk zayif ne yemek dusunsun diye dusundum kendi kendimeHalt etmis bu da demek oluyo ki dogru yoldamisin moralini hic bozma sen devam et emelcim bu ara da bisey dikkatimi cekti biz kilo verirken zayif insanlarda bile bi hasetlenme oluyo kiloluyu anlarimda zayifa ne ....yemek dusuyo onu hala anlamis degilim
Topikçe yumurtlamamiz yakindir bu gidisle
ben ee 57 diyorum ama 55 olsa hayir dememBende 58 dıyorum ama o zamanda 55 ıstermısım bellı olmaz ama 58 fıks olsun razıyım
allah allaaah bence kesin kendi kilosuna yaklastin ondan oyle diyor.yarin sorsana kac kiloymus.Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydunneyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
Oda ne demek bacım?Ayyy sukur isim bitti
Aksam 1 kepce az sulu et haslama 2 sb ayran salata yedim
Kizlar ben menu yorumu yapmayi bugun yakistiramiyorum kendime
İlk demecimi vereyim ozlem habere..AZ SONRA !....
Muska sadece özlem habere konustu .
Yada süt kardeşler deki tavuk teyze gibi gidaklicaz.Topikçe yumurtlamamiz yakindir bu gidisle
Pisliğinde yapıyorlar emel takma hiç.Kizlar bugun.okulda ogrt arkadasim dediki emel baya kilo verdin once cok kiloluydunneyse devami geliyorrr suan kacsin dedi 77.9 u gordum ama 78.5 larda gidip geliyorum dedim ne deseee begenirsiniz aaaa emel daha kilolu duruyosun
Ay ne güzel bir motivasyon olmuş..kizlar biraz once cook begenerek zayiflayinca siparis veririm dwdigim hi katalik gecti elime.ayy ne guzwl seyler var.bujy aldigimda 71 kilo idim.simdi 64 diyelim.7 kili eksigim.bi 7 daha verdim mi 57 koli olucam hedefim yani.ayy gozumse ne baklava var ne yemek su an cok mutluyum iyi ku yememisim .alacagim kiyafetleru hile sectim. ay insallahyariyil tatili bitince hedefime ulasmis olurum.
Bende Gülümsetmek için yazmıştım zaten.Napim agzi olan konusuyo banada malzeme cikti abla gulun iste isiniz ne yaw
Mutluluk hormonu salgilansin istahlar gitsin
İyi olmuş kız cumaya gider onun şişliği..Gunaydinnnn. Moral verdiniz arkadaslarim sagolun.bugun regl oldum sistimmm :)
İyi varsiniz sagolun.
Gecms olsn cnm. Bn de dun bnmkiyle ilgilenrkn snnda uyuyaklmisim.Günaydın kızlar. Akşam menülerinize yorum yapamadım beni affedin. Kız iyileşmedi oğlan huysuzdu. Sonundaakşam bütün enerjim bitti . Telafi edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?