- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.404
- 798
Çok gecmıs olsun
Var canım ama ben baktım benım ecde bır tane daha karısık bıtkı cayım var haftada 1 ,2 ıcerım o da cıkarır zaten hergub ıcmem ondada var bunuda hergun ıcmem hergun ıcınce benum bunye alısıyor o yzden ıcmem hergun
Her gün zaten içme canım.
Sinameki uzun süreli kullanımda bağırsak sorunu yaşatır.
Hem de bağırsakları yavaşlatır.
Hey allahim:)))Anlamadı zaten
Yama oğlum bak ne güzel karın var diye akıl verdi güya..
Eşim zavallı gülmekten cevap veremediki..
Özlemim sanki bugün biraz fazla karbon olmuş gibiBende verıyım menumu
ceviz ev suyu
11:30 4,5 badem,2 kaju,3 cam fıstık,4 fıstık,1 kayısı,3 kuru üzüm
12:30 1,5 çavdar ekmegınden peynırlı domateslı tost(3 dılım çavdar,1 kk peynır,yarım domates)5 dal kıvırcık
Spor
40 dk zumba
30 dk total bady
Zumba erkek hocayla oldu kardıo yonelık baya zorluyor kardıo yapmanıza gerek yok dedı sonra baska ders başladı gırdım total bady agırlıklarla vucut her bolgesı çalısıyor o yuzden hoca 2 derse gıren başka bıse yapmasın dedı
Bıde kızlar erkek hoca egzerrsız yaparken su içmeyın su toplar vucut dedı tabı ben yarım lt hupletmıstım
16:35 yarım sımıt :)Spor sonrası ben acıkıyorum mıgdem senfonı orkestırası gıbı oluyor
18:30 1,5 kepce corba,2 yk tavuklu bulgur, bır buyuk ayran az tuz
Su 3 ,5 lt
Güzelim tmm ekmek bşraz fazla olmuşKizlar bgn gene kndni tutamadim ay bnde de her gun bi vukuat haa kiricam kndi kafami sonunda
Sabah
Bi bardak sut
5 zyagli sarma
Oglen
Iki yumrta
2 ya da 3 dilim kadar ekmek ( pide seklinde olnca citir citirr dayanamadim, koparip yedigm icn de tam kestiremiyorum miktarini)
Bi tatli kasgi fistik ezmesi
Biraz tereyagi
Aksam
Bi yas hurma
Yarim mandalina.
Bi kere ekmek hic olmadi. Sabah kahvaltida da sarma olmadi. Meyveyi aksama birakmam hic hic olmadi:) nerden tutsam elimde kalio bgnku menu:))
Özlemim sanki bugün biraz fazla karbon olmuş gibi
Kuzum benim bildiğim sporda su tutabiliyor ama spor yaparken arada su içmek lazım
Selahattin dönmez her 20 dk içilmesini öneriyor
Ablam bi avuc gistik yedim az once. Bi de cacik yapiym dedim ama cok gec olms yahu:) spor yapicam brzdan insallah:)Güzelim tmm ekmek bşraz fazla olmuş
Onun haricinde fazla yememişin
Hiç sebze salatan yok
Bi sütünle yumurtan var iyi olarak
Bence akşamda acıkırsın en azından yoğurt ye
Biri havuc rendelese de surekli salata yesek keske:)
Cok yerim ama baak:)) zaten zuhal abla kizio ne zmndr dogru dzgn sebze falan yemiorum:)Ben rendelıyım sana
Cok yerim ama baak:)) zaten zuhal abla kizio ne zmndr dogru dzgn sebze falan yemiorum:)
gülüm sen adetin sökmesi için kür yapıyordun tarifi verirmisin bana gülümbenita_ask Kuzum bahsettiğin çayın içinde sinameki yoktur inşallah?
yok gülüm başka bir kür diyorduSoğan kürümü diosun asyacim
Ama havucun gi si yüksekBiri havuc rendelese de surekli salata yesek keske:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?