💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Her gün zaten içme canım.
Sinameki uzun süreli kullanımda bağırsak sorunu yaşatır.
Hem de bağırsakları yavaşlatır.

Her gün zaten içme canım.
Sinameki uzun süreli kullanımda bağırsak sorunu yaşatır.
Hem de bağırsakları yavaşlatır.

Yok merak etme zor zamanlarda ancca ıcıyorum kayısı bıle hemen alısıyorum zor zamnda ınsan mecbur kalıyor ılac surup ıcmek ıstemıyorum herseyı kararınca yapmak en ıyısı bugunde ıcmem belkı yarın cevız cıkarır cıkarmazsa denerım

Kizlar bgn gene kndni tutamadim ay bnde de her gun bi vukuat haa kiricam kndi kafami sonunda

Sabah
Bi bardak sut
5 zyagli sarma

Oglen
Iki yumrta
2 ya da 3 dilim kadar ekmek ( pide seklinde olnca citir citirr dayanamadim, koparip yedigm icn de tam kestiremiyorum miktarini)
Bi tatli kasgi fistik ezmesi
Biraz tereyagi

Aksam
Bi yas hurma
Yarim mandalina.

Bi kere ekmek hic olmadi. Sabah kahvaltida da sarma olmadi. Meyveyi aksama birakmam hic hic olmadi:) nerden tutsam elimde kalio bgnku menu:))

Özlemim sanki bugün biraz fazla karbon olmuş gibi

Kuzum benim bildiğim sporda su tutabiliyor ama spor yaparken arada su içmek lazım
Selahattin dönmez her 20 dk içilmesini öneriyor

Güzelim tmm ekmek bşraz fazla olmuş
Onun haricinde fazla yememişin
Hiç sebze salatan yok
Bi sütünle yumurtan var iyi olarak
Bence akşamda acıkırsın en azından yoğurt ye

Özlemim sanki bugün biraz fazla karbon olmuş gibi

Kuzum benim bildiğim sporda su tutabiliyor ama spor yaparken arada su içmek lazım
Selahattin dönmez her 20 dk içilmesini öneriyor

Spor yapmadıgım gun acıknıyorum spor yapınca boyle oluyorum yarın hurma ayran yapıyım dıyorum yada hurma yogurt ama yogur ıcıne bıseler atarım hazır spor yokken bende su ıcıyodum hepımız yanı adam o kadar hareketlı mahvoluyoruz antreman bıtsın ıcın dedı bız her şarkı sonrası suya sarılıyoruz bayan hocalarınlı dans gıbı ama adamın kardıo gıbı bıldıgın su ıcınde kalıyoruz belkı bız cok ıcıyoz bır ıkı yudumdan bısr olmaz ama 20 dk yarım lt ıctım ben

Bugun menum baştan sağma oldu yogun bi gunumdu.

Sabah 07:00 de 1 fincan yeşilcay / 2 kucuk peynirli börek ( aksam annemdeyken aldim sabah yerim diye uzun zamandir yememistm)

Saat 11:00 de tahin karisimim 2 tatli kasigiyla kakao tarcin ceviz

sütlü müsli

14:30 da 1 fincan tarcinli süt

18:30 da Barbunya
Bol salata
Kirmizi ayran 1 bardak ( pancar içinde )

Suyum 2.5 lt olur 2 suan.

Spor yok. Yurudum dolandim baya.

Son düzenleme:
Güzelim tmm ekmek bşraz fazla olmuş
Onun haricinde fazla yememişin
Hiç sebze salatan yok
Bi sütünle yumurtan var iyi olarak
Bence akşamda acıkırsın en azından yoğurt ye
Ablam bi avuc gistik yedim az once. Bi de cacik yapiym dedim ama cok gec olms yahu:) spor yapicam brzdan insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…