İyi yapmışın çok enerjik bi resim olmuşevet abliş çocuk resmi vardı kaldırdım ilgi alanım değişsin artık
Kıskanç bızdık
Tabi ben lapa yapıcam deyince hemen atladın demi
Güzelim kilodan çok ödem atılıyorBaktım bende yapabılırmıyım dıye bır gunde kılo farkedıyormu
sonuclara gore bakarıx zaten ayda bır gun detoks tavsıye edıyolarGüzelim kilodan çok ödem atılıyor
Eğer sonrasında dikkat edilmezse hemen geri gelir
Sık yapmak iyi değil zaten o zaman etkisi fazla olmuyor
Ben bayadır yapmamıştım
Yarın tartılıp 1 günde ne kadar gitmiş söylerim tabi kişiye göre değişiyor
Menu guzel geçmış olsun su ıyıdır metabolızman hızlanırhurma buyuk hurmamı medıne hurmasımı
Medine :)
Bugün güzel olmuş cnmAyyy gecmisi oku oku helak oldum yaww
Bebisim durmuyo menu yazimm once
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 1 h.yumurta peynir 2 catal krem peynir
SAAT 10.00-11.00 1 elma tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 1 tabak et haslama 1 ç.ekmegi roka maydonoz
AKSAM 18.00 3 yk kabakli yumurta 2 ç.ekmegi 2 kkb.peynir 2 catal acisis yesillik
Su 2 lt
Asya asyaaaa duymayim oyle umutsuzluk senin tipin degilll kendine gellllll
Husnamm fitil ver sirkeli suyu artik drlar onermiyor canim bilgin.olsun koltuk altina soguk kompres yap. Allah sifa versin.
Bi tane guzel sy de sakincali olmasaAma havucun gi si yüksek
Canmcim uhal abla da solemis aksam yumrtayla kabagi az daha yiyip ekmegi azaltsbilirdin. Geri kalan gayet de guzel olms:)Ayyy gecmisi oku oku helak oldum yaww
Bebisim durmuyo menu yazimm once
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 1 h.yumurta peynir 2 catal krem peynir
SAAT 10.00-11.00 1 elma tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 1 tabak et haslama 1 ç.ekmegi roka maydonoz
AKSAM 18.00 3 yk kabakli yumurta 2 ç.ekmegi 2 kkb.peynir 2 catal acisis yesillik
Su 2 lt
Asya asyaaaa duymayim oyle umutsuzluk senin tipin degilll kendine gellllll
Husnamm fitil ver sirkeli suyu artik drlar onermiyor canim bilgin.olsun koltuk altina soguk kompres yap. Allah sifa versin.
Bnu bn de duymstm ve yerken hp aklima grlir:) tam sebebi ne acabaCanım aklında bulunsun medıne hurmasıntek sayıda yenmelı 1,3,5 gıbı
Bn paylasmayi severim meliha walla otrup izinli bi gnde citir ekmeklermze tereyagi sursek karsilikli:))Çokokrem yok. Süperrrr
Canım benim sen kafana takarsan olumsuzu çağırırsın hayatına . Gün doğmadan neler doğar. Nice tanıdıklarım var dr kesin çocuğun olmaz dediği halde hamile kalıp doğum yapan. Kaldıki dr sana olmaz bike denemiş. Yüce Rabbim uygun zamanda verir hayırlısıyla
Bu wasaları çok mu tüketiyorsun sanki
Aç gezmişsin gülüm
Oh oh. Çıtır ekmek. Yaprak sarma. Banane ben de istiyorum
Börek olmayaydı keşke. Ayyy bugün bizim yemekte de çıktı çok da güzel görünüyordu. Aldım eşime getirdim
Sabahında ne güzel yumurta olurdu senin. Daha tok tutardı
Biliyom cnm Ama şeker içerdiği için fazla tüketmesek iyi olur diye düşünüyomMefkurem havuç pişince g i yukselıyor
Efer oyleyse bn pismeden severm zaten daha cok. Su an istahim kabardi resmenMefkurem havuç pişince g i yukselıyor
Her syn fazlasi zarar zaten ablam abartmamakta fayda var:) canm cok bisiler yemek istiooBiliyom cnm Ama şeker içerdiği için fazla tüketmesek iyi olur diye düşünüyom
En azından ben öyle yapıyodum
Biliyom cnm Ama şeker içerdiği için fazla tüketmesek iyi olur diye düşünüyom
En azından ben öyle yapıyodum
Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)Oyledır tabıkı ama abartmamak lazım herseyı kararında yemek ben mesrla 3 kısıye salata yapınca orta boy 1 havuç rendelerım bol yesıllık turp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?