- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)
Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)
Cnm bnm sen cok stres yapiyosun kendine.kuzenimin halasi var bitanem yaptirmadiklari tedavi kalmadi sonuc ne biliyomusun onu ozelden atayim sana.2 yil once evlatlik aldilar bebek olarak cok mutlular .ama senin umudun var doktorlar olmaz dememis kendini uzme sukret zuhal ablanin dedigi gibikızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
Bence o konuya takilmayalim kimin once yaptigina bakalim ablamKıskanç bızdık
Tabi ben lapa yapıcam deyince hemen atladın demi
Ozlemmm herkes birsey diyor yawww
Amannn bendede o hirs azcikta olsa kin duygusu yokk ssgol ozlemcimmm :)
Aman güzelim hergün herbiri farklı bişey söylüyorZuhal abla tv de izledim vucutta eriyen yagi havuc suyu vucuttan attirirmis.havucu sıkıp suyunu icin diyo
Bak kadın sana inat 65 olmuşKizzz birgul aciktiysan su iccc sakin daha da bisey yemeeee 7 leri gordun 8 e cikmak yasakkk
Kizlar biliyomusunuz benim liseden staja gelen ogrencilerim var bugun dedilerki diger grubun ogrtmeni bogazli bir elbise giymis pudra rengi, bide cizme dize kadar cok guzelolmusmusss ove ove bitiremediler.
Hatun 72 kilo falandi okul basinda (bwnim dogum izni donusum oluyor) beni kilo vermis gorunce bi bozulduydu benim inadima 65 e dusmus
Yaaa ben cok iradesizinm aglicam valla
Bidaha kopye vermicemBence o konuya takilmayalim kimin once yaptigina bakalim ablam
Canım aklında bulunsun medıne hurmasıntek sayıda yenmelı 1,3,5 gıbı
Bn paylasmayi severim meliha walla otrup izinli bi gnde citir ekmeklermze tereyagi sursek karsilikli:))
Abla yaaaaBidaha kopye vermicem
Bunu hiç duymamıştıö
Bi de çayyyyyy
Sen de cok ii verdin kndne haksizlik etme canm. Ne kaldi sunun surasinda:) bn bisey yemedim bak su iciyorum su an sn de negatif dusuncelere kapilma. Yasasin olumlu dusunme gucu:))Kizzz birgul aciktiysan su iccc sakin daha da bisey yemeeee 7 leri gordun 8 e cikmak yasakkk
Kizlar biliyomusunuz benim liseden staja gelen ogrencilerim var bugun dedilerki diger grubun ogrtmeni bogazli bir elbise giymis pudra rengi, bide cizme dize kadar cok guzelolmusmusss ove ove bitiremediler.
Hatun 72 kilo falandi okul basinda (bwnim dogum izni donusum oluyor) beni kilo vermis gorunce bi bozulduydu benim inadima 65 e dusmus
Yaaa ben cok iradesizinm aglicam valla
Kuzum sen zaten beni geçtinAbla yaaaa
Bende sana dicektimki 1 hafta ayni menuyu yapalim kim nekadar vercek olcelim dicektiiimmmmmmmm
Hurma diyetinde sonuç ne olmuştu cnmBen buraya baslamadan once hurma dıyetı denemıstım 4,5 gun bende ozaman ogrendım arastırırken hurmayı tek sayıda yenmelı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?