💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)

Bak ne dıyor kıtap havuç gi sı eskıden 92 olarak hesaplanmıs henı yapılan testler 41 oldugunu gosterıyor bu nedenle havuc ozellıkte cıg olarak faydalıdır

Tabı zuhal ablanın dedgı gıbı fazlası zarar

kızlar bu d kontrol hapı kilo şişlik ödem vs yapıyormu kızlar
Cnm bnm sen cok stres yapiyosun kendine.kuzenimin halasi var bitanem yaptirmadiklari tedavi kalmadi sonuc ne biliyomusun onu ozelden atayim sana.2 yil once evlatlik aldilar bebek olarak cok mutlular .ama senin umudun var doktorlar olmaz dememis kendini uzme sukret zuhal ablanin dedigi gibi

Kizzz birgul aciktiysan su iccc sakin daha da bisey yemeeee 7 leri gordun 8 e cikmak yasakkk

Kizlar biliyomusunuz benim liseden staja gelen ogrencilerim var bugun dedilerki diger grubun ogrtmeni bogazli bir elbise giymis pudra rengi, bide cizme dize kadar cok guzelolmusmusss ove ove bitiremediler.

Hatun 72 kilo falandi okul basinda (bwnim dogum izni donusum oluyor) beni kilo vermis gorunce bi bozulduydu benim inadima 65 e dusmus

Yaaa ben cok iradesizinm aglicam valla

Ozlemmm herkes birsey diyor yawww

Bır ara banada neler dıyolardı anlattım burda ay sen veremezısn verdende alırdın ben hayatımda 70 80 olmamıstım netden bılıyorsa sonra 2 gun sonra ay nasıl zayıflamıssın bana dıyenınde basenlerı maşallah kendınden gerı gelıyodu bende he 2 gunde verdım dedım sende hırs yap sen ıstersen yaparsın bence donem donem ay sıskosun sonrada cok yumusamıssın dıycekler bazı ınsanlat boylr ben burdan aldıgıım destegı yakın bıldıgım bır cok kısıden almadım

Canın cıss ıstedıgınde bu ınsaları dusun

Bak kadın sana inat 65 olmuş
Sen ona inat 70 olamıcanmı

Emelim sabretmeden başarı olmuyor güzelim
Sen yine çok şanslısınki kendini çok sıkmadan ve sporsuz verebiliyosun
Ama eğer kaçamaksız olsaydın ve biraz hareket etseydin emin ol bi 10 Kilo daha vermiştin
Yani böyle yaparak verebileceğinden daha az verip zaman kaybediyosun ve sabrın tükeniyor

Sen de cok ii verdin kndne haksizlik etme canm. Ne kaldi sunun surasinda:) bn bisey yemedim bak su iciyorum su an sn de negatif dusuncelere kapilma. Yasasin olumlu dusunme gucu:))

Ben buraya baslamadan once hurma dıyetı denemıstım 4,5 gun bende ozaman ogrendım arastırırken hurmayı tek sayıda yenmelı dıye
Hurma diyetinde sonuç ne olmuştu cnm
Ben 2 gün yapmıştım
2. gün Kilo gitmemişti heralde, bıraktım
Bide beni hiç doyurmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…