💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

En azından artılardan kurtulmaya çalış cnm
Haftayı sabit kapatsanda oda başarı sayılır

Sole kisaca anlatiyim dogal tasa desen bastirip bardak altligi gibi veya iste yanyana koyup tablo yapilabilio gorumcem ve esi yapio iste gecen numune gondermistik simdi 5000 siparis aldik etiketlenelio pitpita konuluo bidaha etiketlenio sonra bidaha buyuk pitpita koyup 4 lu kutulanio kutu bidaha etiketlenio sonra buyuk koliye yerlestirip bir daha etiketlenio yurt disina gidicegi icin zaman kisitli bugune pek is kalmadi die erken baslamiycaz
Ne yapiyosunuzki mugecim anlamadim ben

Herzaman gidecekmisin yardıma

En azından artılardan kurtulmaya çalış cnm
Haftayı sabit kapatsanda oda başarı sayılır
Ole ablacim ben bu is konarinda biraz tez canliyim kendimi hirpaladim ay insanlara sinir oluyorum walla ya seytan dio gitme bugun ne halleri varsa gorsunler ;-) aman neyse allah rizasi icu icin demistim deme

İşler bittiyse artık kendinle ilgilenirsin. Gider tatlım uzulme.
Supriz olsun kilom
Ins cumaya kadar parti sohbet muhabbet gun neyim olmazda cuma sevinirim azcik ama lapa iyi geldi sislik indi karnim hafif
Bugundemi yapsam
Vay, sır diyosun, söylemem boşuna bekleme diyosun..
Peki öyle olsun.

Napiyim başka çare bulamadım.

Yok bitio bugun Artik bir daha en az 6 ay bole sparis gelmez sanirim ya ama durumlari kotu insallah alsinlarda ben mecburum abla ben olmasam biz bunu yetisrmtiremeyiz die kenara cekilip aglarlardi ayy koli kapatmaktan elim Sisti simdilik durumlari kotu oldugundan bir mekanlari yok kayinvaldemin evinde yapiolar asagida dolasiyla gitmemek icin bir bahanem yok bu sartlarda
Herzaman gidecekmisin yardıma
Yo

Çok yorulmussun kuzum ama hayır yapmissin. Bi gün daha sabredecen artık.

İyi yapmışın cnm
Allah onlarıda feraha çıkarsın inşallah

Eee becerikli olunca işlerde sana kalıyor

Günaydın asya bugün daha iyisini dimi?
günaydın ablacım uyudum akşam erkenden evet daha iyiyim bugün.gece soll kasığım ağrıdı adam kist sol yumurtada demişti ilaca başladım dün o mu etki etti bilmiyorum ama silkelendim herşey daha güzel olacak

Pideye dayanılmıyor dimi?
Ben dayanamayacağım şeyleri eve almıyorum, eşime de aldırmıyorum :)

gülüm sen adetin sökmesi için kür yapıyordun tarifi verirmisin bana gülüm

Kuzum ben adeti söktürmek için yapmadım da düzene sokmak için yapmıştım.
Civanperçemi, aslan pençesi ve hayıt tohumunu karıştırıp kaynayan suya atıp her akşam 1 fincan 3 ay boyunca içtim.
Bu çay bütün kadınlık hormonlarını ve adeti düzene sokuyor.
Ben adeti çok zor geçirirdim ve çok düzensizdi. Şükür şimdi daha iyi.

Sen sadece adet söktürücem diyorsan 1 bardak su kaynat, kaynayınca içine 1 tatlı kaşığı civanperçemi atıp 2-3 dakika demlendirip iç sabah akşam.
Bu şekilde 2-3 günde adet sökülüyor diyorlar.

Ama sana zaten doktor söktürücü vermiş kuzum.
Bunu uygulamasan mı?

Abla saat 2'den sonra yemek yok.
Nasıl dayanıyorsun o yediklerinle?

Bu wasaları çok mu tüketiyorsun sanki

Dün biraz fazla oldu ama genel olarak çok sık tükettiğim bir şey değil.

Kuzum ekmek biraz fazla mı olmuş sanki gün içinde toplam 5 dilim?

Bi tane guzel sy de sakincali olmasa

Of aynen ya :)

Ayy esim ayva getirdi dilimleyip iki dilim yedim. Malum saat gec oldu insallah ayvayi yememisimdir

Yemişsinya işte kız

Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)

Ben de o şekilde çok seviyorum ama gi'den dolayı salatanın içine 1 tane küçük rendeliyorum.

Havuç çığ gi 16 haşlanınca 32+5

2 katına çıkıyor desene?
Neyse ki havucu pişmiş sevmem :)

Domates ,salatalık,pazı,pırasa,ıspanak 0 g i metın ozata kıtabından

Hep de sevmediğim şeyler salatalık hariç

Günaydın kızlar

Üşüyorum ve hiç kalkasım yok
Karnımda aç
Mımmmm mis gibi lapa yicem

Mis gibi lapa

tamam canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…