- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Guzel taktikSırf tartilamayim diye bi dünya su içtim kalkar kalmaz.
Gitmediyse pes edip yemekten korkuyorum.
Ne yapiyosunuzki mugecim anlamadim benOfff bildigin sabah 8 aksam 9 -10
En azından artılardan kurtulmaya çalış cnmMaalesedef bu haftam bos gecti ablacim cunku sole diim ben allah rizasi icin yardin ettim ama 2 komsu daha cagidik onlara ucret verdik dolsiyla oglen hep hamur oldu hep oturdugum icin hareket yok en onemlisi benim icin su icemedim kahvalti hep gecistirne :-( su an artidayim cumaya en azindan artilardan kurtulmam gerek
Kız niye gıcıklık yapıyonGuzel taktik
Ne yapiyosunuzki mugecim anlamadim ben
Herzaman gidecekmisin yardımaSole kisaca anlatiyim dogal tasa desen bastirip bardak altligi gibi veya iste yanyana koyup tablo yapilabilio gorumcem ve esi yapio iste gecen numune gondermistik simdi 5000 siparis aldik etiketlenelio pitpita konuluo bidaha etiketlenio sonra bidaha buyuk pitpita koyup 4 lu kutulanio kutu bidaha etiketlenio sonra buyuk koliye yerlestirip bir daha etiketlenioyurt disina gidicegi icin zaman kisitli bugune pek is kalmadi die erken baslamiycaz
Ole ablacim ben bu is konarinda biraz tez canliyim kendimi hirpaladim ay insanlara sinir oluyorum walla ya seytan dio gitme bugun ne halleri varsa gorsunler ;-) aman neyse allah rizasi icu icin demistim demeEn azından artılardan kurtulmaya çalış cnm
Haftayı sabit kapatsanda oda başarı sayılır
İşler bittiyse artık kendinle ilgilenirsin. Gider tatlım uzulme.Maalesedef bu haftam bos gecti ablacim cunku sole diim ben allah rizasi icin yardin ettim ama 2 komsu daha cagidik onlara ucret verdik dolsiyla oglen hep hamur oldu hep oturdugum icin hareket yok en onemlisi benim icin su icemedim kahvalti hep gecistirne :-( su an artidayim cumaya en azindan artilardan kurtulmam gerek
Vay, sır diyosun, söylemem boşuna bekleme diyosun..Supriz olsun kilom
Ins cumaya kadar parti sohbet muhabbet gun neyim olmazda cuma sevinirim azcik ama lapa iyi geldi sislik indi karnim hafif
Bugundemi yapsam
Napiyim başka çare bulamadım.Guzel taktik
YoHerzaman gidecekmisin yardıma
Çok yorulmussun kuzum ama hayır yapmissin. Bi gün daha sabredecen artık.Yok bitio bugun Artik bir daha en az 6 ay bole sparis gelmez sanirim ya ama durumlari kotu insallah alsinlarda ben mecburum abla ben olmasam biz bunu yetisrmtiremeyiz die kenara cekilip aglarlardiayy koli kapatmaktan elim Sisti simdilik durumlari kotu oldugundan bir mekanlari yok kayinvaldemin evinde yapiolar asagida dolasiyla gitmemek icin bir bahanem yok bu sartlarda
Yo
Evet insallahh bitio zaferÇok yorulmussun kuzum ama hayır yapmissin. Bi gün daha sabredecen artık.
İyi yapmışın cnmYok bitio bugun Artik bir daha en az 6 ay bole sparis gelmez sanirim ya ama durumlari kotu insallah alsinlarda ben mecburum abla ben olmasam biz bunu yetisrmtiremeyiz die kenara cekilip aglarlardiayy koli kapatmaktan elim Sisti simdilik durumlari kotu oldugundan bir mekanlari yok kayinvaldemin evinde yapiolar asagida dolasiyla gitmemek icin bir bahanem yok bu sartlarda
Yo
ben havuç çiğ olarak çok seviyorum kırt kırtBiliyom cnm Ama şeker içerdiği için fazla tüketmesek iyi olur diye düşünüyom
En azından ben öyle yapıyodum
Günaydın asya bugün daha iyisini dimi?günaydınnnn
günaydın ablacım uyudum akşam erkenden evet daha iyiyim bugün.gece soll kasığım ağrıdı adam kist sol yumurtada demişti ilaca başladım dün o mu etki etti bilmiyorum ama silkelendim herşey daha güzel olacakGünaydın asya bugün daha iyisini dimi?
Kizlar bgn gene kndni tutamadim ay bnde de her gun bi vukuat haa kiricam kndi kafami sonunda
Sabah
Bi bardak sut
5 zyagli sarma
Oglen
Iki yumrta
2 ya da 3 dilim kadar ekmek ( pide seklinde olnca citir citirr dayanamadim, koparip yedigm icn de tam kestiremiyorum miktarini)
Bi tatli kasgi fistik ezmesi
Biraz tereyagi
Aksam
Bi yas hurma
Yarim mandalina.
Bi kere ekmek hic olmadi. Sabah kahvaltida da sarma olmadi. Meyveyi aksama birakmam hic hic olmadi:) nerden tutsam elimde kalio bgnku menu:))
gülüm sen adetin sökmesi için kür yapıyordun tarifi verirmisin bana gülüm
Sıra bendeee
10.00 __2dil tb, peynir, 5 küçük zeytin, salata, bol roka
14.00 __1 tabak kıymalı patlıcan, yoğurt
Ara __1 portakal
18 __1 kup Soya sütü
Spordan sonra 1 bar kefir
Su 2 lt olur
Spor 45 dk yürüyüş
Bu wasaları çok mu tüketiyorsun sanki
Ayyy gecmisi oku oku helak oldum yaww
Bebisim durmuyo menu yazimm once
MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 1 h.yumurta peynir 2 catal krem peynir
SAAT 10.00-11.00 1 elma tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 1 tabak et haslama 1 ç.ekmegi roka maydonoz
AKSAM 18.00 3 yk kabakli yumurta 2 ç.ekmegi 2 kkb.peynir 2 catal acisis yesillik
Su 2 lt
Asya asyaaaa duymayim oyle umutsuzluk senin tipin degilll kendine gellllll
Husnamm fitil ver sirkeli suyu artik drlar onermiyor canim bilgin.olsun koltuk altina soguk kompres yap. Allah sifa versin.
Bi tane guzel sy de sakincali olmasa
Ayy esim ayva getirdi dilimleyip iki dilim yedim. Malum saat gec oldu insallah ayvayi yememisimdir
Bn sade havuc salatasni daha cok severm. Yani baska bseyle karstrmadan. Sakincali olan o galiba:)
Havuç çığ gi 16 haşlanınca 32+5
Domates ,salatalık,pazı,pırasa,ıspanak 0 g i metın ozata kıtabından
Günaydın kızlar
Üşüyorum ve hiç kalkasım yok
Karnımda aç
Mımmmm mis gibi lapa yicem
Hah şöyle sevindim iyi olmana tatlım.günaydın ablacım uyudum akşam erkenden evet daha iyiyim bugün.gece soll kasığım ağrıdı adam kist sol yumurtada demişti ilaca başladım dün o mu etki etti bilmiyorum ama silkelendim herşey daha güzel olacak
tamam canım sağolasınPideye dayanılmıyor dimi?
Ben dayanamayacağım şeyleri eve almıyorum, eşime de aldırmıyorum :)
Kuzum ben adeti söktürmek için yapmadım da düzene sokmak için yapmıştım.
Civanperçemi, aslan pençesi ve hayıt tohumunu karıştırıp kaynayan suya atıp her akşam 1 fincan 3 ay boyunca içtim.
Bu çay bütün kadınlık hormonlarını ve adeti düzene sokuyor.
Ben adeti çok zor geçirirdim ve çok düzensizdi. Şükür şimdi daha iyi.
Sen sadece adet söktürücem diyorsan 1 bardak su kaynat, kaynayınca içine 1 tatlı kaşığı civanperçemi atıp 2-3 dakika demlendirip iç sabah akşam.
Bu şekilde 2-3 günde adet sökülüyor diyorlar.
Ama sana zaten doktor söktürücü vermiş kuzum.
Bunu uygulamasan mı?
Abla saat 2'den sonra yemek yok.
Nasıl dayanıyorsun o yediklerinle?
Dün biraz fazla oldu ama genel olarak çok sık tükettiğim bir şey değil.
Kuzum ekmek biraz fazla mı olmuş sanki gün içinde toplam 5 dilim?
Of aynen ya :)
Yemişsinya işte kız
Ben de o şekilde çok seviyorum ama gi'den dolayı salatanın içine 1 tane küçük rendeliyorum.
2 katına çıkıyor desene?
Neyse ki havucu pişmiş sevmem :)
Hep de sevmediğim şeyler salatalık hariç
Mis gibi lapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?