- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Sağol tatlım hep merak ederdim hevesinde var açıkçası. Ama bi turlu yapamadım.muska77 çok aman aman bıse olmuyor ama ben yogurtla yapmadım tam yapamadım 7 hurma 1 kase yogut bır ogun ben 1 bardak süt 3 hurma yada z5 hurma yedım2 kılo falan galıba verdım baya oldu 7 gun yapmısların yorumunu okudum 3,4 kılo verem var 1 veren var bıde ben tartı oncesı yaptım pek dıkkat etmemıstım olcumde kas kaybı 1,5 kılo dıyınce ben ona bagladım ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum ama 1 gun detoks yapılabılınır yogurt yıyebılıyorsan hurma doyuruyor
Ben geldimmmkızlar nerdesinizzzz
Kavanozun sütünde kalori yazmiyomu?Kizlar Yardim bisey danismam gerek yedim ama.sorayim gene kalani icin en azindan.
Bu kavanozlarda markette satilan kirmizi koz biber yogurtla yedim diyete uygunmudur sizce
Cnm yag orani 0.3 tu ablalar o suyun yag oadigini soyledi ama nette yapilisina baktim kavanoza 1 bardak yag boca ettilerKavanozun sütünde kalori yazmiyomu?
Bide yag içinde olanlardanmi?
Akşam hafif tut bari bilemedimki?Cnm yag orani 0.3 tu ablalar o suyun yag oadigini soyledi ama nette yapilisina baktim kavanoza 1 bardak yag boca ettiler
Bugun okulda yiyip gitcem meyveli nesfit aldim 5 gibi onu yicemAkşam hafif tut bari bilemedimki?
Belki ağır değildir canım. Bide diğer kızlar gelsin bakalım.Bugun okulda yiyip gitcem meyveli nesfit aldim 5 gibi onu yicem
Allah EMI iki taneden bisey olmaz rahat ol. Çok yedin sandım.Kalorisjne bakarim sonra okuldayim mutfakta biraktim onu yarim kase yogurtla 2 tane yedim ondan
nasılsın ablacımSağol tatlım hep merak ederdim hevesinde var açıkçası. Ama bi turlu yapamadım.
Ben geldimmm
İyiyim birtanem sen nasılsın?nasılsın ablacım
bende iyiyim abliş egzersiz yaptım duşumu aldım başımın ağrısı dindi şükür dünden beri çatladı mübarek..yürüyüşten sıkılmıştım videolarla egzersiz yaptım bugünİyiyim birtanem sen nasılsın?
Kiz buyuklermis ama he nasil doydumAllah EMI iki taneden bisey olmaz rahat ol. Çok yedin sandım.
Bolca yağ yakmisindir inş.bende iyiyim abliş egzersiz yaptım duşumu aldım başımın ağrısı dindi şükür dünden beri çatladı mübarek..yürüyüşten sıkılmıştım videolarla egzersiz yaptım bugün
Afiyet olsun canım. Bende hiç sevmem onu. Eşim pek çok yer.Kiz buyuklermis ama he nasil doydum
Yoğurdu çok severim. Bakalım su protein günleri bitsin bi ara yaparım.muska77 yogurt sevıyosan 1 yada 2 gub detoks yapabılırsın keskr bende sabah yogurt yıyebılsem kahvaltıda 1 kase yogurt dusunemıyorım
nasıl oluyor bu yoğurt detoksu kızlarmuska77 yogurt sevıyosan 1 yada 2 gub detoks yapabılırsın keskr bende sabah yogurt yıyebılsem kahvaltıda 1 kase yogurt dusunemıyorım
Yoğurdu çok severim. Bakalım su protein günleri bitsin bi ara yaparım.
nasıl oluyor bu yoğurt detoksu kızlar
Kizlar Yardim bisey danismam gerek yedim ama.sorayim gene kalani icin en azindan.
Bu kavanozlarda markette satilan kirmizi koz biber yogurtla yedim diyete uygunmudur sizce
Tam yazacaktim ozlem yazmış bile..nasıl oluyor bu yoğurt detoksu kızlar
Evet kolay olur. Sabah ekmek yemeden yasayabilecegimi de öğrendim. Beni engelleyen oydu birazda.Ozaman sen cok rahat yaparsın
Sabah 1 kase yogurt 7 hurma
Ogle 1 kase yogurt 7 hurma
Aksam 1 kase yogurt 7 hurma bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?